2012/03/14, 09:13 PM
1- فیبر نامحلول موجود در انبه به حذف ضایعات روده بزرگ کمک میکند و در درمان یبوست، موثر است.
2- وجود اسید تارتریک، اسید مالیک و اسید سیتریک در این میوه، به حفظ قلیایی بودن مایعات بدن کمک میکند.
3- مخلوط شیر و انبه به افزایش وزن بدن کمک میکند.
4- عصاره پوست درخت، ساقه، برگ و میوه نرسیده انبه، دارای خواص ضد باکتری هستند.
5- گلهای خشک شده این میوه، برای درمان اسهال، اسهال خونی مزمن و برخی مشکلات مثانه مفید است.
6- مغز هسته انبه، ضد اسهال است.
7- آنتی اکسیدانهای موجود در انبه، نقش مهمی را در پیشگیری از سرطان و بیماریهای قلبی ایفا میکنند.[آنتیاکسیدانها به جنگ آنفلوانزا میروند]
8- برخی از فلانوئیدهای موجود در این میوه، باعث تقویت سیستم ایمنی بدن انسان میشوند.
2- وجود اسید تارتریک، اسید مالیک و اسید سیتریک در این میوه، به حفظ قلیایی بودن مایعات بدن کمک میکند.
3- مخلوط شیر و انبه به افزایش وزن بدن کمک میکند.
4- عصاره پوست درخت، ساقه، برگ و میوه نرسیده انبه، دارای خواص ضد باکتری هستند.
5- گلهای خشک شده این میوه، برای درمان اسهال، اسهال خونی مزمن و برخی مشکلات مثانه مفید است.
6- مغز هسته انبه، ضد اسهال است.
7- آنتی اکسیدانهای موجود در انبه، نقش مهمی را در پیشگیری از سرطان و بیماریهای قلبی ایفا میکنند.[آنتیاکسیدانها به جنگ آنفلوانزا میروند]
8- برخی از فلانوئیدهای موجود در این میوه، باعث تقویت سیستم ایمنی بدن انسان میشوند.