2012/05/17, 10:52 PM
وااااااای علیرضا اخرشین هر 4تا تون من به شخصه که لیاقت ندارم اما یه عالمه دعا میکنم و میدونم و مطمئنم که میتونییییییییییییییییید

درست متر کن ! آدم ها هم قد خودشان اند ، نه هم قد تصورات تو

تیم دوچرخه سواری ام اس
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2012/05/17, 10:52 PM
وااااااای علیرضا اخرشین هر 4تا تون من به شخصه که لیاقت ندارم اما یه عالمه دعا میکنم و میدونم و مطمئنم که میتونییییییییییییییییید
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
درست متر کن ! آدم ها هم قد خودشان اند ، نه هم قد تصورات تو
![]()
من امشب بعد 10 سال رفتم دوچرخه سواری
با کمک خاهر و برادر بد بود تعادلم بد بود و لرزش اما کوتاه نمیام میخام مثل قبل بشم قبلا1ساعت دوچرخه سواری میکردم تنهایی بچه های گروه انگیزه دادن دعا کنید بتونم
فرقی نمی كند كه گودال كوچك آبی باشی ، یا دریای بیكران ،
زلال كه باشی ، آسمان در تو پیداست . باورکن تا ببینی بهار ![]()
2012/05/17, 11:38 PM
من هروقت سراغ این تاپیک میام اشکم درمیاد
![]() ![]() [ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است جز احوالم را .. !![
2012/05/18, 01:12 AM
آخی . چه اسم باحالی داشته این دختره
فک کن . باباش میخواستهاسم بذاره رو بچه ، دیده فامیلس باباییه ، تصمیم گرفته اسم بچه رو عسل بذاره و به همه بگه که این دختره عسله باباشه ![]() ایول . به این میگن هنر اسم گذاری. باریک الله بچه ها دمتون گرم بهتون افتخار میکنم و خدا رو هزاران بار شاکرم که دوستایی به ارده و همت شما بهم داده خیلی خیلی دعا میکنم براتون و امیدوارم توانتون چندین و چند برابر بشه و بتتونید به هدفتون برسید مواظب خودتون باشید خیلی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
آنارام باشید
2012/05/18, 03:20 AM
بچه ها زیاد خودتونو خستــــه نکنیــــد فوقش 1 مــــــاه طول میکشه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
خدایا رحم کن بر کسانی که سرمایه اشان امید است وسلاحشان گریه
(قسمتی از دعای کمیل)
2012/05/18, 08:39 AM
دوستان گل خدا قوت.
علیرضا جون نوشته هات خیلی باکیفیته. ی دونه ای بخدا دل به کف غصه نباید سپرد ...... اول و آخر همه خواهیم مرد
بچه ها واقعا خسته نباشید
![]() ![]() ![]() ![]() من دیشب بعد مدت ها رفتم روی دوچرخه ثابتم نیم ساعت با کیفیت پا زدم جونم درومد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() واقعا کار بزرگی می کنید و بازم میگم شما بی نظیرید ![]() ![]() ![]() ![]() از همتون ممنون به خاطر گزارشاتون ![]() ![]() ![]() ![]()
دنیا از من که گذشت ولی بعد من مهربون تر باش
2012/05/18, 09:25 AM
دوستان خوبم موفق باشیدمواظب خودتان باشید.
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده
2012/05/18, 09:46 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/05/18, 09:47 AM، توسط Mehdi Marjani.)
القصه .... علیرضا: اینجا را گویندی نیشابور و فیروزه خانم در اینجا بودندی بهتر باشد چندی در این شهر بمانیم و ایشان را جستجو کنیم ............
دوستان و یاران دیگر نیز در جستجو شدندی تا فیروزه را یابندی........ ادامه دارد ![]()
خدایا حواست هست؟
صدای گریه ام از گلویی در میاید که تو از رگ به آن نزدیکتری
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
4 مهمان |