2012/05/17, 08:53 AM
خدا قوت بچه ها . كاش مسيرتون از شهر من هم ميبود تا از خجاتتون در ميودم
خيلي با حاليد بخدا ....
خيلي با حاليد بخدا ....
تیم دوچرخه سواری ام اس
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2012/05/17, 08:53 AM
خدا قوت بچه ها . كاش مسيرتون از شهر من هم ميبود تا از خجاتتون در ميودم
خيلي با حاليد بخدا ....
2012/05/17, 09:07 AM
سلام به ورزشگاران عزیز
با تمام وجودم براتون دعا می کنم که موفق باشید واین مو فعقیت سر مشق زندگی تمام دوستان سایت باشد همیتان را دوست دارم خدایا بینهایت دوستت دارم
2012/05/17, 09:22 AM
چه سفر خاطره انگیزی
کتاب سفرتونو بنویسید
فرقی نمی كند كه گودال كوچك آبی باشی ، یا دریای بیكران ،
زلال كه باشی ، آسمان در تو پیداست . باورکن تا ببینی بهار
2012/05/17, 10:18 AM
وااااااااااااي بچه ها مرسي از هر 4تاتون واقعا بهتون افتخار مـــــــــــــــيكنيم نمي دونم چي بگم فقط دوست دارم هردقيقه بنويسم موفق و سلامت باشين
ترخدا از دستم عصباني نشينا هي ميام و اينو مينويسم خيلي برام ارزشمندين:52:
درست متر کن ! آدم ها هم قد خودشان اند ، نه هم قد تصورات تو
2012/05/17, 10:51 AM
نسخه جدید و بروز سفرهای مارکوپولو را از ما بخواهید
بزودی پس از پایان سفر در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت و اما القصه.....سینا گفت: اینجا نگه نداریم علیرضا گفت:پس کجا نگه داریم فربود در جواب:کمی جلو تر یک آبادی هست و حسین نیز خندید و سری تکان داد و همگی به راه ادامه دادند..... خب بچه های عزیز ادامه تا ادامه قصه همتونو به خدای بزرگ میسپارم ، بچه های خوبی باشید و بزرگترها را اذیت نکنید
خدایا حواست هست؟
صدای گریه ام از گلویی در میاید که تو از رگ به آن نزدیکتری
2012/05/17, 10:53 AM
واقعا آفرین.همتون یه قرمه سبزی چرب مهمون من.از شوخی گذشته به شماها و تمام بچه های ام اس سنتر از تههههههه دل افتخار میکنم.به قول انیس کمک شما به جامعه ام اس بهترین کمکه.بازم آفرین
گل زرد و گل زرد و گل زرد/بیا باهم بنالیم از سر درد.عنان تا در کف نا مردمان هست/ستم بر مرد خواهد کرد نامرد
2012/05/17, 12:32 PM
(2012/05/17, 10:53 AM)doght123 نوشته است: واقعا آفرین.همتون یه قرمه سبزی چرب مهمون من.از شوخی گذشته به شماها و تمام بچه های ام اس سنتر از تههههههه دل افتخار میکنم.به قول انیس کمک شما به جامعه ام اس بهترین کمکه.بازم آفرین آخ جوووووووووون قرمه سبزی منم میاما کی بیام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درست متر کن ! آدم ها هم قد خودشان اند ، نه هم قد تصورات تو
سینا گوش کن!
آغاز به مردن می کنی
اگرهمیشه از یک راه تکراری بروی...
اسم کتاب و بزارید:
سفرنامه 4 سوار و ام اس سفرنامه 4 سوار _ ام اس
فرقی نمی كند كه گودال كوچك آبی باشی ، یا دریای بیكران ،
زلال كه باشی ، آسمان در تو پیداست . باورکن تا ببینی بهار
2012/05/17, 02:21 PM
سلام دوستان عزيز.
مرسي از همهههههههههههههه مرسي.بهار جون. من به فكر غذام هستم البته تا جايي كه بتونم. جاي همتون خالي كلي با آدماي مختلف صحبت كرديم و الانم نشتيم توي مقبره خيام چايي ميخوريم. در ضمن خدا هم هست داره با ما چاي مينوشه. حالا قبلا با خدابيامرز آقا خيام چي مينوشيد نميدونم. ساقي غم فرداي حريفان چه خوري? پيش آر پياله را كه شب ميكذرد. ... وقتی تبر به جنگل آمد ، درختان فریاد زدند و گفتند :نگاه کنید دسته اش از جنس ماست !!. ... 1213.2
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
41 مهمان |