2012/06/29, 11:44 PM
خیلی عالی بود، 80 درصد شدم
بی بهانه بخندیم .....
تست شناخت بیماری MS
|
||||||||||||||||||
2012/07/01, 10:34 AM
خیلی خوب بود . ممنون از زحمت شما
2013/07/30, 05:25 PM
:51cjytyujftyjhmcghj:
2013/07/30, 06:02 PM
چی ؟!!
جدیدیا بیان تست بدن ببینیم چقدر ام اس رو میشناسن ؟
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
2013/07/30, 07:14 PM
منم 100 شدم..
بهم هم تبریک گفت و گفت که شناخت خوبی از ام اس دارم ینی خسته نباشم با این همه سال ام اسی بودنم میخواستم شناخت خوبی هم از این رفیقمون نداشته باشم؟؟ مخصوصا منی که درس و پروژم شده مغز و نورونها! ممنون بچه ها از زحمتی که کشیدین نگران منی به تو قرصه دلم
تو کنار منی نمی ترسه دلم
2013/07/30, 07:45 PM
من 90 شدم.جالب اینکه سوال آخر رو اشتباه زدم
اگر با من نبودش هیچ میلی ، چرا ظرف مرا بشکست لیلی
2013/07/30, 09:15 PM
ممنون دستتون درد نكنه كمي چيز ياد گرفتم
از خدا پنهون نيست از شماچه پهنون امتيازم شد50 البته من خودم هيچوقت پي زياد فهميدن از ام اس نبودم چون چيزي شبيه ديدن مورچه است وقتي مورچه ميبينم خارش ميگيرم حتي اگه تو تلوزيون باشهبرا همين وقتي زياد از ام اس ميدونم همه علائم يهو بهم دست ميده و حالم بد ميشه همش منتظر ميشم كه همين روزهاست كه اون يكي اتفاقاتم برام بيوفته دست خودم نيست جلوي فكر كردن و نميشه گرفتبرا همين ندانستن عيب نيست نپرسيدن و اعتراف به ندانستن عيب است(تسكين ميدم خودم و) در این خاک, در این خاک
در این مزرعه ی پاک به جز عشق, به جز مهر دگر بذر, نَکاریم...!
2013/07/31, 10:42 AM
چرا سئوال آخر رو برای یکی 10 نمره کم میکنه برای یکی 20 نمره ؟!
من الانم جواب بدم باز هم همون جوابو میدم به سئوال آخر ، درحال حاضر با آینده فرق داره.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
سوال های
4 و 10 را در جوابشان تجدید انجام بدهند بهتره سوال 4: امروزه حساسیت ها آنقدر بالا رفته که افراد با کوچک ترین تغییر در بدنشان به پزشک مراجعه می کنند و بیشتر علائم تشخیص ام اس در ابتدا همان علائم حسی هستند سوال10: فعلا تمام درمان های که استفاده می کنیم از نظر پزشکان و حتی شرکت های دارو سازی درمان قطعی نیستند(البته کدام بیماری هست که درمان قطعی داشته باشه که ام اس دومیش باشه ) ولی برای 70% ماها شاید بشه بگیم ام اس را به سرماخوردگی تبدیل کرده اند میاد و می ره
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
7 مهمان |