2012/06/29, 11:44 PM
خیلی عالی بود، 80 درصد شدم
بی بهانه بخندیم .....
تست شناخت بیماری MS
|
||||||||||||||||||
2012/07/01, 10:34 AM
خیلی خوب بود . ممنون از زحمت شما
![]() ![]()
2013/07/30, 05:25 PM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
2013/07/30, 06:02 PM
چی ؟!!
جدیدیا بیان تست بدن ببینیم چقدر ام اس رو میشناسن ؟ ![]() ![]()
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
2013/07/30, 07:14 PM
منم 100 شدم..
بهم هم تبریک گفت و گفت که شناخت خوبی از ام اس دارم ![]() ![]() ![]() ![]() ینی خسته نباشم با این همه سال ام اسی بودنم میخواستم شناخت خوبی هم از این رفیقمون نداشته باشم؟؟ ![]() ![]() ![]() مخصوصا منی که درس و پروژم شده مغز و نورونها! ممنون بچه ها از زحمتی که کشیدین ![]() ![]() ![]() نگران منی به تو قرصه دلم
تو کنار منی نمی ترسه دلم
2013/07/30, 07:45 PM
من 90 شدم.جالب اینکه سوال آخر رو اشتباه زدم
![]()
اگر با من نبودش هیچ میلی ، چرا ظرف مرا بشکست لیلی
2013/07/30, 09:15 PM
ممنون دستتون درد نكنه كمي چيز ياد گرفتم
![]() از خدا پنهون نيست از شماچه پهنون امتيازم شد50 ![]() البته من خودم هيچوقت پي زياد فهميدن از ام اس نبودم چون چيزي شبيه ديدن مورچه است ![]() وقتي مورچه ميبينم خارش ميگيرم حتي اگه تو تلوزيون باشه ![]() ![]() ![]() در این خاک, در این خاک
در این مزرعه ی پاک به جز عشق, به جز مهر دگر بذر, نَکاریم...!
2013/07/31, 10:42 AM
چرا سئوال آخر رو برای یکی 10 نمره کم میکنه برای یکی 20 نمره ؟!
![]() ![]() من الانم جواب بدم باز هم همون جوابو میدم به سئوال آخر ، درحال حاضر با آینده فرق داره.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
سوال های
4 و 10 را در جوابشان تجدید انجام بدهند بهتره سوال 4: امروزه حساسیت ها آنقدر بالا رفته که افراد با کوچک ترین تغییر در بدنشان به پزشک مراجعه می کنند و بیشتر علائم تشخیص ام اس در ابتدا همان علائم حسی هستند سوال10: فعلا تمام درمان های که استفاده می کنیم از نظر پزشکان و حتی شرکت های دارو سازی درمان قطعی نیستند(البته کدام بیماری هست که درمان قطعی داشته باشه که ام اس دومیش باشه ) ولی برای 70% ماها شاید بشه بگیم ام اس را به سرماخوردگی تبدیل کرده اند میاد و می ره
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |