2016/11/30, 12:08 AM
بیماری که ظاهری مشکلی نداره مثلا مشکل حرکتی اینا نداشته باشه هم میتونه از خدمات بهزیستی استفاده کنه؟
دقیقا باید چیکار کنیم برا اقدام؟
بیماران ام اس می توانند عضو بهزیستی شوند
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2016/11/30, 12:08 AM
بیماری که ظاهری مشکلی نداره مثلا مشکل حرکتی اینا نداشته باشه هم میتونه از خدمات بهزیستی استفاده کنه؟
اعلام جزئیات نحوه پوشش بیماران اماس از سوی سازمان بهزیستی
معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی با بیان اینکه تمام بیماران اماس که دارای علائم جسمی و حرکتی هستند، تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار میگیرند، اظهار کرد: آنهایی که اماس خفیف دارند و به صرف اینکه پلاکهای اماس در مغز و نخاعشان است، تحت این پوشش قرار نمیگیرند. یحیی سخنگویی با اشاره به اینکه باید در فرد علائم حسی و حرکتی به عنوان یک مشکل ظاهر شود تا از آن زمان تحت درمان توانبخشی سازمان بهزیستی قرار گیرد، به ایسنا گفت: پس از این شناسایی برای افراد کارت معلولیت سازمان بهزیستی صادر میشود. وی ادامه داد: فقط خدمات توانبخشی به بیماران اماس تحت پوشش سازمان بهزیستی از جمله فیزیوتراپی، کاردرمانی و ویلچر ارائه میشود، لذا خدمات دربر گیرنده دارو نیست. معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه پرداخت هزینههای توانبخشی بیماران اماس از سوی سازمان سطحبندی میشود، یادآور شد: آنهایی که از نظر مالی نیازمند هستند و توانی ندارند، هزینههای درمان آنها رایگان و از دیگر افراد به نسبت شرایط مالیشان هزینه دریافت میشود. سخنگویی با بیان اینکه پس از اعلام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این مورد که همه بیمارانی که دچار معلولیت ناشی از بیماری اماس شدهاند، تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار میگیرند، عنوان کرد: در دو سال گذشته در جهت افزایش سطح خدمات به بیماران اماس مطالعاتی انجام داده بودیم و از این پس نیز با اعلام وزیر، بیمارانی که به دلیل اماس دچار مشکلات جسمی، حرکتی و معلولیت شدهاند، تحت پوشش سازمان قرار میگیرند. به نقل ازاین سایت می خندم .چون مشکلات تموم نمیشن.بلکه از شکلی به شکل دیگر خودشون رو نشون میدن.خداهست!
2016/12/28, 06:45 PM
سلام به همگي ببخشيد يه سوال داشتم
اگه ام اس باشه ولي در حد معلوليت نباشه باز هم عضويت انجام ميشه؟
2017/04/27, 07:47 AM
سلام.
الان هم میشه عضو سازمان بهزیستی شد؟ قوانین عوض نشده؟
2017/05/13, 09:34 PM
سلام بله می تونید عضو بشین من خودم مشکل حرکتی ندارم و عضو سازمان هستم والا از کمیته امداد خیلی بهتره و یه سری کارها هم واستون انجام میدن
مائیم و نوای بی نوایی، بسم الله اگر حریف مایی؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
باسلام و عرض ادب
ببخشید من پیام های قبلیتونو در سایت مطالعه کردم و تصمیم گرفتم تو بهزیستی پرونده باز کنم مراجعه کردم به بهزیستی پزشک بهزیستی یک برگه بهم داد تا متخصص مغز و اعصاب اون برگه رو پر کنه من برگه رو دادم به یک متخصص مغز و اعصاب اونم پر کرد بیماریمو نوشت متوسط ولی اون یکی گزینه رو که بادارو قابل کنترل است یا خیر قابل کنترل است رو تیک زده به نظرتون این قبول میشه؟ و اینکه چشام ضعیفه میخواستم بدونم بخوام واسه چشامم درصد بگیرم به چشم پزشک مراجعه کنم؟ از اونجا میتونم نتیجه بگیرم؟ اگه امکانش باشه زودتر جواب بدید ممنون میشم
2017/05/16, 02:55 PM
دوستان بهزیستی خیلی سخت میگیره واسه اینکه عضو کنه ام اس رو
به من که گفت ام اس جز بیماران خاص نیست ولی اگر هر کسی تونست با شرایط معمولی ام اس عضو بهزیستی بشه حتما بگه ....( البته این سخت گیری در تهران از همه جا بیشتره ) چون من هرجوره از هر دری رفتم نشد...گفت باید از کار افتاده باشی یا معلول که نتونی کار کنی تا بهت مستمری تعلق بگیره ..البته من برای نامه ها و مزایای دیگه اش میخواستم عضو شم که اونم گفت به هر حال باید عضو باشی تا تعلق بگیره مثل نانه مترو فعلا سکوت را برگزیدیم ............
2017/05/17, 08:59 AM
(2017/05/16, 11:17 AM)sareb نوشته است: باسلام و عرض ادب
2017/05/17, 04:33 PM
بعضی ها قبلنا رفتن و نمیدونم چطور تونستن عضو بشن ولی بیشتر کسانی که بخصوص تو تهران بودن میگن که نمیشه و بهزیستی گفته کسی که میتونه راه بره و توانایی داره نمیشه.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
من رفتم از بهزیستی پرسیدم گفتن که بیماران ام اس رو عضو بهزیستی نمیکنن دیگه
و فقط تا پنج سال پیش گویا این برنامه بوده اما فقط اگر بیمار ام اسی دارای معلولیت باشه رو عضو میکنن و سایر بیماران با وضعیت جسمانی خوب رو نه
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
امکان استفاده از کارافتادگی برای بیماران ام اس | h.kakavand | 110 | 113,842 |
2021/01/18, 12:29 PM آخرین ارسال: ggghazal |
|
بیماران ام اس تحت پوشش خدمات بیمه تامین اجتماعی قرارمیگیرند. | hessam | 20 | 12,962 |
2020/06/21, 01:46 PM آخرین ارسال: MOHSENATASHI |
|
بیمه طلایی-پرداخت بدون سقف هزینه بیماران خاص | paeazan | 33 | 33,173 |
2019/12/15, 09:11 AM آخرین ارسال: glassheart |
|
حواله دریافت داروی رایگان برای بیماران ام اس استان البرز | مرتضی | 22 | 19,014 |
2016/10/25, 10:01 PM آخرین ارسال: majid1 |
|
پرداخت 20 تا 80 درصد از شهریه دانشجویان عضو بهزیستی | h.kakavand | 113 | 90,615 |
2015/01/30, 11:13 AM آخرین ارسال: paeazan |
|
تخفیف کارت مترو و بی آر تی با نامه بهزیستی | شهرزاد | 30 | 27,987 |
2014/06/19, 12:35 AM آخرین ارسال: kohedard |
|
تهیه مسکن بیماران ام اس | parsims | 11 | 13,650 |
2014/02/19, 01:31 AM آخرین ارسال: shaytoon |
|
سامانه توزیع داروهای بیماران خاص | mari | 7 | 8,020 |
2013/09/22, 11:27 PM آخرین ارسال: fireboud |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
60 مهمان |