2011/09/12, 11:51 AM
(2011/05/25, 12:45 PM)parvaneh نوشته است: این پروژه ، یک تحقیق آکادمیک اما با اهداف کاربردیه .سلام خیلی عالیه یه محقق داریم اما یه علامت سوال بزرگ برام وجود داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
رشته من پژوهش در علوم اجتماعیه و این تحقیق در حوزه جامعه شناسی پزشکی قرار می گیره .
نتایج این کار تحقیقی در همین سایت منتشر میشه .
من نمیخوام نتایج رو منحصر به جای خاصی کنم . هدف من گسترش این تحقیق در ابعاد وسیع تره .
در واقع روش کار ترکیبی از دو بخش کمی وکیفی هستش .
برای بخش کیفی قراره از 20 نفر مصاحبه کنم و برای بخش کمی باید پرسشنامه تهیه کنم و 70 نفر از اعضای سایت به اون پاسخ بدن .
در واقع خوشحالتر خواهم شد اگر تعداد پاسخ دهنده ها بیشتر هم باشه .
باز اگه سوالی بود بپرسید . من درخدمتم .
همونطور که قبلا هم ذکر شد این کار کاملا علمی و آکادمیک هست و زیرنظر استاد و مشاور محترم ، دکتر مسعود گلچین در حال اجراست .
از این بابت نگران نباشید
موضوع و چکیده تحقیقتونو خوندم این موضوع به تایید رسیده؟اگر اره که باید بگم اگر پایان نامه است موضوعش اشتباهه چون دامنه اش خیلی خیلی گسترده است همین روابط اجتماعی که یه قلم از موضوعه خودش میتونه هزاران شاخه باشه ها
اگرم نه یه تحقیق شخصی برای خودتونه که باید بگم موضوع رو باید محدود کرد چون در اینصورت با وقت وزحتی که میکشید کسی یا جایی اجازه انتشار و رسمیت به تحقیقتون نمیدن
من حاضرم هر کاری بخوای انجام بدم برات دوست جون
همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!