2009/12/29, 11:54 AM
ترجمه از خانم سوسن جعفری
نویسنده : ترویس گلیسون
دستورالعمل موفقیت برای ام.اس: لوبیاهای فاوا(باقلای چینی)ی کبابی
حال زمان آن رسیده است دوباره غذایی برای افرادی که ام.اس دارند درست کنم که مورد علاقه خودم است. نمیتوانم باور کنم به این زودی فصل بهار رسیده است. روزها بلندتر میشوند و عصرها گرمای مطلوبی هست. و در باغ، گیاهان از خاک نرم شده سر بر میآورند. فصل بسیار زیبایی از سال است.
الآن وقت اولینهاست، اولین بوتههای تُرد اسپراگوس، اولین سرخسهای فیدلهید چنبره زننده، اولین قارچهای اسفنجی و سمی، اولین لوبیاهای فاوا.
ماه ژوئن زمانی است که دستهای از چاشنیها در بازار پیدا میشوند. ولی وقتی اولین لوبیاها به بازارهای محلی و سبزیفروشیها راه مییابد من مانند محروم ماندهها مشغول به کار روی آنها میشوم.
منظور از کلمه "کار" به معنی واقعی کلمه میباشد!
در حالت عادی فاوا به صورت جدی باید عملآوری گردد. آنها باید غلافدار باشند. سپس آنها را از هم شکافت طوریکه پوستهی سخت و غیر قابل خوردن از روی لوبیای سبز شفاف کنار رود و از این زمان میتوان پخت و پز آنرا با کمی مکافات شروع کنیم.
من از فنی استفاده میکردم که حالا زمان مقدماتی سه ربعیاش را کنار میگذارم. فن من خیلی کامل نبود. پس اگر در این زمینه تغییری مشاهده کردید و مایل بودید آنرا به کار ببرید من خوشحال میشوم نظر شما را بدانم.
اگر از خوردن فاوا لذت نبردهاید شرح لذت آن مشکل است. حدس میزنم نزدیکترین طعمی که میتوانم لوبیاهای سویای آب آورده است که طعمی بین نخودفرنگی تازه انگلیسی و لوبیای لیمای تازه هست. پس، آن را خوب درست کنید.
وقتی لوبیا را انتخاب میکنید دنبال غلافهای کامل و شکسته نشده که در درون لوبیاها هست بگردید. زدههای کم روی پوسته زیاد مهم نیستند. ولی لوبیایی نخرید که شکل آنها به هم خورده و شکاف برداشتهاند.
این غذا عالی است. ولی ترجیح میدهم به صورت غذای کباب شده خودم یا میهمانانم میل کنند.
لوبیای سرخ شده:
لوبیای تازه غلافدار 450گرم
روغن زیتون خوب 4/1 پیمانه
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه تازه 2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 2 قاشق چایخوری
با یک آتش در محفظه بی.بی.کیوی سرپوشدار شروع کنید یا بی.بی.کیوی گازی را با حرارت ملایم روشن کنید. لوبیا را با روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز در یک کاسه متوسط تفت دهید.. وقتی به اندازه کافی خاکستر روی زغالها نشست، آنها را روی اجاق داخل ظرف پهن کنید. و در اجاق گاز را ببندید.
لوبیا را روی سطح صاف بگذارید و چهار تا پنج دقیقه در همان حالت بماند. وقتی لوبیاها بیش از حد سرخ شدند، آنها را از گرمای شعلهور بیرون بیاورید. مواظب باشید انگشتانتان نسوزد و از انبر دسته بلند استفاده کنید. هر غلاف لوبیا را بچرخانید و چهار الی پنج دقیقه روی سرخکن قرار دهید.
لوبیاها را به همین نحو میتوان خورد ولی من دوست دارم غلافها را با کمی سس آبلیمو طعم بدهم. با این کار لوبیاها خوشمزه شده و حتی انگشتانتان را هم لیس میزنید.
سس لیمویی:
آبلیموی تازه 1 قاشق چایخوری
طعم دهنده لیمو 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 3 قاشق چایخوری
نمک و فلفل برای طعم دادن به اندازه کافی
مواد اولیه را کاملاً با هم مخلوط و آنها را به هم بزنید و روی غلاف لوبیاهای تازه سرخ شده تفت بدهید.
برای خوردن این لوبیاها (با انگشتهایتان ... لطفاً !) غلافها را باز کنید تا لوبیاها در پوستشان ظاهر شوند. شکافی در پوست لوبیا ایجاد کنید و محتویات لوبیا را داخل دهانتان فشار دهید. مطمئن باشید با خوردن این لوبیای زغالی با طعم لیمو و با نمک انشگتانتان را لیس میزنید.
چه فایدهای به ام.اس دارد. خواهید دید.
افرادی که ام.اس دارند به غذای خوب نیاز دارند. غذایی که آسان تهیه شود و مقوی باشد. امتحان کنید و ببینید. اگر این غذای تازه را برای آخر هفتهی طولانیتان به لیست غذایتان اضافه نکنید خوب میشود گفت شما از بی.بی.کیو ضربه خواهید خورد!
امیدورام شما و خانوادهاتان سلامت باشید.
نویسنده : ترویس گلیسون
دستورالعمل موفقیت برای ام.اس: لوبیاهای فاوا(باقلای چینی)ی کبابی
حال زمان آن رسیده است دوباره غذایی برای افرادی که ام.اس دارند درست کنم که مورد علاقه خودم است. نمیتوانم باور کنم به این زودی فصل بهار رسیده است. روزها بلندتر میشوند و عصرها گرمای مطلوبی هست. و در باغ، گیاهان از خاک نرم شده سر بر میآورند. فصل بسیار زیبایی از سال است.
الآن وقت اولینهاست، اولین بوتههای تُرد اسپراگوس، اولین سرخسهای فیدلهید چنبره زننده، اولین قارچهای اسفنجی و سمی، اولین لوبیاهای فاوا.
ماه ژوئن زمانی است که دستهای از چاشنیها در بازار پیدا میشوند. ولی وقتی اولین لوبیاها به بازارهای محلی و سبزیفروشیها راه مییابد من مانند محروم ماندهها مشغول به کار روی آنها میشوم.
منظور از کلمه "کار" به معنی واقعی کلمه میباشد!
در حالت عادی فاوا به صورت جدی باید عملآوری گردد. آنها باید غلافدار باشند. سپس آنها را از هم شکافت طوریکه پوستهی سخت و غیر قابل خوردن از روی لوبیای سبز شفاف کنار رود و از این زمان میتوان پخت و پز آنرا با کمی مکافات شروع کنیم.
من از فنی استفاده میکردم که حالا زمان مقدماتی سه ربعیاش را کنار میگذارم. فن من خیلی کامل نبود. پس اگر در این زمینه تغییری مشاهده کردید و مایل بودید آنرا به کار ببرید من خوشحال میشوم نظر شما را بدانم.
اگر از خوردن فاوا لذت نبردهاید شرح لذت آن مشکل است. حدس میزنم نزدیکترین طعمی که میتوانم لوبیاهای سویای آب آورده است که طعمی بین نخودفرنگی تازه انگلیسی و لوبیای لیمای تازه هست. پس، آن را خوب درست کنید.
وقتی لوبیا را انتخاب میکنید دنبال غلافهای کامل و شکسته نشده که در درون لوبیاها هست بگردید. زدههای کم روی پوسته زیاد مهم نیستند. ولی لوبیایی نخرید که شکل آنها به هم خورده و شکاف برداشتهاند.
این غذا عالی است. ولی ترجیح میدهم به صورت غذای کباب شده خودم یا میهمانانم میل کنند.
لوبیای سرخ شده:
لوبیای تازه غلافدار 450گرم
روغن زیتون خوب 4/1 پیمانه
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه تازه 2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 2 قاشق چایخوری
با یک آتش در محفظه بی.بی.کیوی سرپوشدار شروع کنید یا بی.بی.کیوی گازی را با حرارت ملایم روشن کنید. لوبیا را با روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز در یک کاسه متوسط تفت دهید.. وقتی به اندازه کافی خاکستر روی زغالها نشست، آنها را روی اجاق داخل ظرف پهن کنید. و در اجاق گاز را ببندید.
لوبیا را روی سطح صاف بگذارید و چهار تا پنج دقیقه در همان حالت بماند. وقتی لوبیاها بیش از حد سرخ شدند، آنها را از گرمای شعلهور بیرون بیاورید. مواظب باشید انگشتانتان نسوزد و از انبر دسته بلند استفاده کنید. هر غلاف لوبیا را بچرخانید و چهار الی پنج دقیقه روی سرخکن قرار دهید.
لوبیاها را به همین نحو میتوان خورد ولی من دوست دارم غلافها را با کمی سس آبلیمو طعم بدهم. با این کار لوبیاها خوشمزه شده و حتی انگشتانتان را هم لیس میزنید.
سس لیمویی:
آبلیموی تازه 1 قاشق چایخوری
طعم دهنده لیمو 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 3 قاشق چایخوری
نمک و فلفل برای طعم دادن به اندازه کافی
مواد اولیه را کاملاً با هم مخلوط و آنها را به هم بزنید و روی غلاف لوبیاهای تازه سرخ شده تفت بدهید.
برای خوردن این لوبیاها (با انگشتهایتان ... لطفاً !) غلافها را باز کنید تا لوبیاها در پوستشان ظاهر شوند. شکافی در پوست لوبیا ایجاد کنید و محتویات لوبیا را داخل دهانتان فشار دهید. مطمئن باشید با خوردن این لوبیای زغالی با طعم لیمو و با نمک انشگتانتان را لیس میزنید.
چه فایدهای به ام.اس دارد. خواهید دید.
افرادی که ام.اس دارند به غذای خوب نیاز دارند. غذایی که آسان تهیه شود و مقوی باشد. امتحان کنید و ببینید. اگر این غذای تازه را برای آخر هفتهی طولانیتان به لیست غذایتان اضافه نکنید خوب میشود گفت شما از بی.بی.کیو ضربه خواهید خورد!
امیدورام شما و خانوادهاتان سلامت باشید.
... وقتی تبر به جنگل آمد ، درختان فریاد زدند و گفتند :نگاه کنید دسته اش از جنس ماست !!. ... 1213.2