2011/08/08, 12:42 PM
خوب میشوی میلو جان
مرا آفرید، آنکه دوستم داشت.
ام اس سنتر در تلویزیون (برنامه ماه عسل)
|
|||||||||||||||||||||||||||
(2011/08/08, 11:18 AM)farshid نوشته است: عليرضا جان سلام نه فرشید من! نه عزیزم! چرا؟ مگه خل شدی؟ منظورم اونی که میخواد بره تو تلویزیونه! میگن تا پخش برنامه نیاد تو این تاپیک که ذهنش مغشوش نشه! شما نیای که من میمیرم. من خودم طاقت ندارم دیگه این تاپیک رو بخونم. اگه تلخم مثل گریه اگه تنهام اگه تاریک
اگه از ترانه دورم اگه با مرثیه نزدیک اگه ناباور چشمام تو تماشای تو مونده اگه اون نگاه اول منو پای تو نشونده: How wonderful life is while you're in the world
2011/08/08, 02:08 PM
تو رو خدا بچه ها برخی از مشکلات را حتما مطرح کنید مثلا داروهای ما از طریق داروجانه هلال احمر قابل توزیع است و این درحالی است که فقط مراکز استان این داروخانه را داره و ما که شهرستانی هستیم باید هرماه بریم مرکز استان از دکتر مغز وقت بگیریم برایم دارو را بنویسه دوباره ببریم بیمه تایید کنه تا هلال احمر دارو را بده بابا این برامن که هرماه 4 ساعت راه برم به استان و اینکارها را انجام بدم سخته آیا یه بار تایید بیماری و اینکه باید این دارو را تا مدتهای مدید مصرف کنم کافی نیست؟پس این کارت بیماری خاص براچیست؟
2011/08/08, 06:42 PM
وای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اونی که میخواد بره تو برنامه اگه مثل این پیرزنه باشه دیگه ام اسی ها هیچ مشکلی ندارن عجب سوژه ایه ایننننننننننننننننن
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
2011/08/08, 06:48 PM
خیلی باحاله پیرزنه
مهلت حرف زدن به احسان نمیده
2011/08/08, 07:21 PM
هاهاااا!
من اولین بار بود میدیدم ماه عسل را... چه قدر لهجه ی پیرمرده باحال بود... احسان و کشت پیرزنه
آغاز به مردن می کنی
اگرهمیشه از یک راه تکراری بروی...
2011/08/08, 07:22 PM
نتونستم بيشتر از نيم ساعت تحملش كنم با اينكه خيلي با مزه بود، كانالو عوض كردم
2011/08/08, 10:09 PM
به برنامه خودمون امیدوار شدم
این برنامه هایی که ماه عسل تا الان داشته برنامه ما گل سرسبد برنامه هاش می شه ، که اگه بشه چی می شه .
خداوندا ، سرنوشت مرا خیر بنویس . تقدیری مبارک ، تا هر چه را تو دیر می خواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود می خواهی دیر نخواهم .
2011/08/08, 10:38 PM
اون برنامه که خانومه سرطان داشته شوهرش ولش کرده بود اما یه اقایه سرطانی هم بود که خانومش حامیش بود وکمکش کرده بود هم خیلی حرف داشت توش
وفاداریه خانومها و بی انصافی برخی اقایونو نشون داد البته نا گفته نماند برعکسشم زیاده که اقایون با مرام موندن در کنار همسرشون اما بعضی خانومها هم ول کردن رفتن هیچ .تازه مهریه اشونم اجرامیزارن ایشالا برنامه ما اول اول یه برنامه شاد باشه یعنی یه ادم موفق بره که نماینده تمام ام اسی های موفق باشه بعدش اه و ناله و گله از مسولان نکنه بلکه خیلی راحت خواسته ها و کوتاهی برخی مسوولانو بگه.درکل یه جو پراز امیدونشاط.که اوناییکه از ام اس میترسن ترسشون با این برنامه از بین بره. من که برای هر کسی که به عنوان نماینده بچه ها میخواد دراین برنامه حضور پیدا کنه ارزوی موفقیت میکنم.ازکسانیکه این زحمت بزرگ رو کشیدن تشکر میکنم ودستشونو میبوسم
2011/08/08, 11:03 PM
یکی به حمید بگه این همون خوابیه که من برای تو و سایت دیده بودم و گفتم ازدواجت داشت رسانه ای میشد:
http://mscenter.ir/showthread.php?tid=3024&pid=85100#pid85100 حالا معلوم شد ازدواج نبوده ، رسانه ای شدن بوده ! اینجاهم گفتم دقیقا مربوط به تو و آینده همه اعضاست. http://mscenter.ir/showthread.php?tid=3024&pid=85317#pid85317 حالا یکی نیست از من تشکر کنه که برای سایت وقت گذاشتم و خواب صادقه دیدم !:35::35: بعد از اونم یه بار خواب نازنین رو دیدم ولی چون استقبال نکردین ،چیزی نگفتم.:55::55:
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
7 مهمان |