2011/08/11, 08:29 AM
بچه ها ازتون ممنونم ، واقعا خدا قوت
پاییز بهاری است که عاشق شده
ام اس سنتر در تلویزیون (برنامه ماه عسل)
|
|||||||||||||||||||||||||||
2011/08/11, 08:43 AM
بچه ها خوشحالم كردين چون من روز جمعه نميتونستم برنامه رو ببينم
ووووووووووووووواااااااااااااااااااققققققققققققققععععععععععععععععععااااااااااااااااااااااااااا مممممممممممممممممننننننننننوووووووووونننننننننننننننننننننن
صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خود رخ می دهد. حتی اگر باغبان، باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود، میوه نمی دهند.
2011/08/11, 08:44 AM
وای بچه ها باورم نمی شه که تا چند ساعت دیگه رو انتن هستیم خیلی هیجان داره.خیلی خوشحالم.دستتون درد نکنه.برنامه هر جوری که پیش بره اصلا نگران نباشید مهم اینه که ما ها با همیم و پشت هم هستیم .خیلی دوستون دارم.به امید روزی کهعلت ام اس مشخص شه وهیچ کس ام اس نگیره
خداوندا ، قرارم باش
یارم باش جهان ، تاریکی ِ محض است میترسم ؛ کنارم باش . . .
2011/08/11, 08:48 AM
mamnooooooooooooooooooon
khoda shokret ke dostae be in khobi daram
پرواز را به خاطر بسپار پرنده رفتنی است
2011/08/11, 09:03 AM
دوستایی که میخوان برن رو آنتن اصلا استرس نداشته باشین!!!!!!!
ما از اونطرف تی وی واستون دعا میکنیم و دست تکون میدیم! باریک باریک انسان نقطه ای است بین دو بی نهایت
بی نهایت لجن و بی نهایت فرشته *بنگر به طرف کدام یک می روی!؟*
2011/08/11, 09:13 AM
shomaha mitonin
shoma maro tanha nazarin az haghemon defa konin motmaeen bashin ma ham tanhaton nemizarim vasaton doa mikonim khoda kheyreton bede ke be fekre hame bacheha hastin movafagh bashin
من از معبود یکتایم فقط یک چیز میخواهم
نگیرد هرگز از قلبم امید استجابت را...
2011/08/11, 09:29 AM
وایییییییییییی عزیزممممممممممممممم از ته دل آرزو می کنم در نهایت آرامش و بدون استرس باشین. موفق باشین دوستای گلممممممممم.
2011/08/11, 09:41 AM
هله هله شوت شوت.ماه عسل داریم امروز
خداوندا ، قرارم باش
یارم باش جهان ، تاریکی ِ محض است میترسم ؛ کنارم باش . . .
2011/08/11, 09:55 AM
آآآه خدااااااااای من
چگونه تا آن زمان تاب آورم نبایـــد وایســــم باید بـــرم جلوتـــر
نبـــایـــد وایســـم نبـــایــــد وایسیـــم بریم برسیــــم به چیزایی که خواستیــــم
2011/08/11, 10:11 AM
امیدوارم دوستانی که می روند موفق باشند و تمام مشکلات و دغدغه ها رو منتقل کنند امروز روز خوبی برای همه ی ماست امیدوارم دید مردم نسبت به این بیماری عوض بشه انشاءالله
و ضمنا خواهش می کنم همانطور که دوستان گفتند کاش اسم حقیقی و نام کاربری اعضائی که در برنامه حضور دارند در اینجا بنویسید تا ما با انها بیشتر آشنا شویم متشکرم |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
20 مهمان |