منم 4تا رای دادم!!!!!!!
البته با 4تا ایمیل
با هر ایمیل فقط یک بار تونستم رای بدم ...
البته با 4تا ایمیل
با هر ایمیل فقط یک بار تونستم رای بدم ...
ام اس سنتر با رای مردمی در جشنواره برترین وبسایت مقام کسب کرد
|
||||||||||||||||||||||||||||||
منم 4تا رای دادم!!!!!!!
البته با 4تا ایمیل با هر ایمیل فقط یک بار تونستم رای بدم ...
2012/01/21, 01:17 AM
من هم رای دادم با یک ایمیل
امیدوارم موفق شیم حالا چرا دارویی به سلامت بیشتر میخوره؟(البته شرمنده من فقط پست اول رو خوندم شاید تو 4 صفحه قبل جواب دادین) به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
2012/01/21, 08:34 AM
باسلام
من هم رأي دادم اميدوارم كه موفق باشيد.
2012/01/21, 10:43 AM
رای دادم. پاینده باشید
خوابهايم را خسته ميكني وقتي تا سحر مي گردم و پيدايت نمي كنم !... روزهاتو را چرت می زنم بس که شب ها در خواب تو بیدارم
2012/01/21, 10:54 AM
من نمی دونستم شرکت کردیم!
فکر کنم نزدیک به یک ماه باشه که رای گیری جریان داره! من یادمه قبلنا به یکی رای دادم البته با ایمیل دیگه ای! الان هم به سه تاش راییدم. اگه تلخم مثل گریه اگه تنهام اگه تاریک
اگه از ترانه دورم اگه با مرثیه نزدیک اگه ناباور چشمام تو تماشای تو مونده اگه اون نگاه اول منو پای تو نشونده: How wonderful life is while you're in the world
2012/01/21, 11:02 AM
من با دو تا ايميل خودم راى دادم، حيف كسى از بيمارى من خبر نداره وگرنه حداقل ١٠ تا راى جمع ميكردم، ولى خيلى خوشحال شدم ، حداقل اينجا آدم خبراى خوب ميشنوه .
هيچگاه اميد كسى را نا اميد مكن شايد اين تنها دارايى او باشد
واقعا لیاقت این سایت برگزیده شدنه
تقدیم به تمام دوستان زحمت کش این سایت فعلا سکوت را برگزیدیم ............
2012/01/21, 11:12 AM
(2012/01/20, 10:02 PM)anaram نوشته است: بچه ها فگ کنم به ازای هر ایمیل فقط یه رای میشه داد نه انارام جان میشه به هر سه گزینه رای داد ولی سیستمش جوریه که فقط برای بار اول ایمیل تایید میفرسته که چک کنه ربات هستی یا نه ! وقتی ربات نبودی میتونی به دو گزینه دیگه هم رای بدی
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
2012/01/21, 11:21 AM
من به سایتهای مدنظرم رای دادم
اینجا نگم که فکر کنن(کاربرهای محترم مهمان) ما خودمون به خودمون رای میدیم این سایت خیلی تو جامعه سایتها اسم در کرده اگر رای نیاره واقعا نامردیه فعلا سکوت را برگزیدیم ............
2012/01/21, 01:41 PM
منم رای دادم
انسان نقطه ای است بین دو بی نهایت
بی نهایت لجن و بی نهایت فرشته *بنگر به طرف کدام یک می روی!؟*
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
196 مهمان |