موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :13 بار در 4 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : sahrayian
داروي مورد استفاده :
[/i][/color][/size]ba salam.nazar be inke khaste boodid msie faal moarrefi beshe khastam khodamo moarrefi konam
nargese nejati hastam.daneshjooye karshenasie arshade riazi va az sale 84 mobtala be in bimari shodam.shoghle azad daram .ahle mazandaran hastam va sakene shahre ghaemshahram.ozve heiat modireye anjomane ms mazandaran ham hastam.khoshhalam ke ozve in site shodam
تشکر های اهدا شده: 393
تشکر های دریافت شده :336 بار در 116 پست
سال تشخيص بيماري : ؟
دكتر معالج : ؟
داروي مورد استفاده :
(2012/04/21, 06:59 PM)nazaninamiri70 نوشته است: ساسان
(ahura) به نظر فعال میاد خیلی
همینطور سوها
به من كه هفته پيش رسما گفتن ام اس ندارم....
تشکر شده توسط : | |
|
موضوعها: 32
تشکر های اهدا شده: 167
تشکر های دریافت شده :2748 بار در 1040 پست
سال تشخيص بيماري : ماه رمضان 1386
دكتر معالج : .....
داروي مورد استفاده :
این مدت هم بخاطر عید دیدنیها و هم بخاطر سربازی رفتن داداشیم مهمون داری میکردم منم که توی خونه تک دخترم و کسی نیست کمک مامان کمر درد گرفتم بس که بردم اوردم پختم شستم و ............................ اخه کی میگه ای ام اس داره 
بعدشم تازه میرفتیم کلی دشت و صحرا یا در حال اوردن بردن و پختن بودم یا اتیش درست کردن و بعدشم از کوه بالا رفتن و .... اخه کی میتونی شک کنه من ام اس دارم  که اینطوری در مورد ام اس مظلوم قضاوت میکنن  من که کلیم باهاش حال میکنم
تازشم بعدشم مامان و بابام رو بردم شهر دیگه برای کارهای اداری بابام اینا کلی از این پله به اون یکی از این طبقه به اون یکی دوندگی بابام به اون یکی کارهاش از اینور من به اون یکی کارهاش که بتونم زودتر تمومش کنم و برگردیم اخه کی میگه با ام اس زندگی محدود میشه اتفاقا کلیم فعال میشی و از اینکه خاص هستی و میتونی مثل بقیه باشی ذوق مرگ میشی و از خودت ذوق و عشق در وکنی
حتی زمانیکه اوونکس شده سینووکس با وجود درد بعدش ولی بخاطر اینکه فراموشش کنی همه کار میکنی که یه وقت مامانت نگه خوبی درد نداری بیخیال بابا تازه وقتی بتونی و بخوای مغعلومه بدون منت کشیدن دیگران و بدون تجربه خودت مجبور میشی امپول زدن رو یاد بگیری و روی خودت امتحان کنی این حسن خیلی خوبیه که هر کسی نمیتونه حتی تصورش رو بکنه و یاد بگیره باید اوناییکه ادا میکنن برن کلاس حتی مثل پرستارا تا اموزش ببینن ولی من خودم روی خودم امتحان کردم الان استاد شدم کی میگه ام اس مزیت نداره
تشکر های اهدا شده: 182
تشکر های دریافت شده :552 بار در 127 پست
سال تشخيص بيماري : تیر 90
دكتر معالج : دکتر اعتمادی فر
داروي مورد استفاده : اکتووکس
به نظرم فعال بودن یعنی خودت از خودت راضی باشی و بدونی داری از تک تک لحظاتت استفاده میکنی .
برای من فعال بودن یعنی : اینقدر سر خودمو شلوغ میکنم که آخر روز دعا میکنم ای کاش روز بجای 24 ساعت 48 ساعت بود
نذر کردم گر از این غم به درآیم روزی
تا در میکده شادان و غزل خوان بروم
تشکر شده توسط : | neda.n , Hegan , سـاناز , Prime , ساغر , shokolat , arezooo82 , Ali 324 , yummy , شیرین , shahrzad.s , glassheart |
|
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 2685
تشکر های دریافت شده :1747 بار در 503 پست
سال تشخيص بيماري : 75
دكتر معالج : دکتر معتمدیان - دکتر نظرباغی
داروي مورد استفاده :
من با 23 سال سابقه ام اس که 5 سال آخر هم روی ویلچرم ، با این وجود به سر کارم میرم هر کسی منو می بینه میگه خودتو از کارافتاده اعلام کن وبازنشسته شو ، همون حقوق را میتونی بگیری ولی من فقط به خاطر پول سر کار نمیرم .میخوام توی جامعه باشم و وقتی میتونم کاری راانجام بدم حس خوبی بهم دست میده .( من می توانم )
تا حالا توی کنفرانس ها چند تا مقاله دادم آخریش توی همایش روز جهانی ام اس توی شهر ارومیه بود که از طرف دانشگاه علوم پزشکی لوح تقدیر بهم دادن توی لینک زیر کمی نوشتم
http://mscenter.ir/Thread-%D8%A7%D8%AD%D...#pid228724
حالا با این وجود میشه گفت فعالم یا نه؟
تشکر شده توسط : | nazii , fireboud , blue sky , zenith , atefe , googoosh , Ali 324 , neda.n , ارزو , nahid , # پریسا # , بنده خدا , sooorooosh , MFhealth , شیرین , Prime , shahrzad.s , arezooo82 , mehdernet2 , faahimmeh , glassheart |
|
موضوعها: 13
تشکر های اهدا شده: 13759
تشکر های دریافت شده :13030 بار در 3593 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر محمد علی صحراییان
داروي مورد استفاده : زیفرون - زیست دارو دانش
If you live to be a hundred
I want to live to be
,a hundred minus one day
so I never have to live
.without you
موضوعها: 13
تشکر های اهدا شده: 1688
تشکر های دریافت شده :1965 بار در 517 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دكتر انعامي
داروي مورد استفاده : سینووکس
کوپامر
محل سکونت : کهکشان راه شیری-منظومه شمسي-كره زمين-آسیا-ایران-مرکزی-اراک
اينجا همه فعال هستند.تاپيكتون خيلي كليه. 
حتي خود شما كه اين تاپيك رو راه انداختي هم فعال هستي. 
با همه ي اونهايي كه با m.s كنار اومدن صحبت كنيد.اينها از همه فعال تر هستند.
حدیث قدسی:
هر گاه عبدی گناه می کند قطعه ای از زمین که در آن محل این گناه را انجام داده است از خدا اجازه می خواهد بنده را در کام خود فرو ببرد و آن سقفی که روی سر آنهاست از سقف بناها یا آسمان است از خدا اذن می طلبند که بر سر آنان خراب شود .
اما خداوند متعال می گوید :
دست از بنده من بردارید و به او مهلت بدهید زیرا شما او را خلق نکرده اید اگر او را خلق کرده بودید به او رحم میکردید.
موضوعها: 157
تشکر های اهدا شده: 5522
تشکر های دریافت شده :6961 بار در 1909 پست
سال تشخيص بيماري : اسفند 1385
دكتر معالج : دكتر عبدالرضا ناصر مقدسي
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
• فارغالتحصيل کارشناسي تربیت بدنی و علوم ورزشی،دانشگاه الزهرا(س)(1388-1384).
• دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی،دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی
سوابق کاري، طرحها و فعاليت هاي علمي:
• همکاري در برگزاري کارگاه تصویرسازی ذهنی،مدرس دکتر دانش فر،دانشگاه الزهرا,ودریافت گواهینامه مربوطه
• دارای سابقه 15ماه تدریس در سالهای1387تا 1390 به دانش آموزان مقاطع پیش دبستان وابتدایی ودبیرستان مدارس گلهای الزهرا ومجتمع آموزشی سوده
• دارای مدرکICDLدرجه 1و2باامتیاز بسیار خوب و عالی در دوسطح پیشرفته و مبتدی از سازمان فنی حرفه ای استان تهران
• دارای گواهینامه مربیگری بدمینتون از فدراسیون بدمینتون جمهوری اسلامی ایران
• دارای گواهینامه مربیگری آمادگی جسمانی از فدراسیون جمهوری اسلامی ایران
• دارای گواهینامه ایروبیک توجیهی و کارت مربیگری ایروبیک از فدراسیون ایروبیک جمهوری اسلامی ایران
• مشغول ترجمه کتاب فعالیت های کششی برای مبتلایان ام اس
• شرکت درطرح ارائه گواهی سلامت ساختار جسمانی کودکان به عنوان یکی از مجریان مقطع خانه کودک و پیش دبستان ودبستان مجتمع اموزسی سوده
• شرکت دردوره مسابقات ژیمناستیک مجتمع اموزشی تربیت معلم نسیبه ودریافت لوح تقدیر به عنوان مربی های نمونه اموزشگاهی
همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!
تشکر شده توسط : | sooorooosh , بنده خدا , fireboud , سـاناز , نازلی , parisa2011 , mzjoon , شیرین , Prime , O#!!! , # پریسا # , neda.n , nazii , ارزو , rose abi , arezoo_azizi , جامعه حمایت از بیماران M.S , warrior , amirfarhag , najva , hamid t , shahrzad.s , paeeze , simin , paeazan , arezooo82 , reyhaneh , عمومهربان , Ali 324 , موناامیدوار , glassheart |
|
تشکر های اهدا شده: 168
تشکر های دریافت شده :351 بار در 88 پست
سال تشخيص بيماري : 09/04/1389
دكتر معالج : عبدالعلی بانکی
داروي مورد استفاده :
اولن یه آفرین هزارو سیصد آفرین بچه خوب و نازنین به شکلات خیلی فعاله !!  
بعد هم کیف کردم این مطالبو خوندم و کلی از خودم خجالت کشییییییدم  منم تصمیم گرفتم بعد دو سال که ام اس دارم و یک ساله که چشم راستم بینایی نداره آدم شم ! البته خوبم فقط دکترا گفتن افسردگی خفیف داری که فک کنم الان دیگه خوبم
 به سلامتی اونایی که امیدو تو زندگی از دست ندادن ! نوش
موضوعها: 19
تشکر های اهدا شده: 4409
تشکر های دریافت شده :7524 بار در 2638 پست
سال تشخيص بيماري : 1382
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
از نظر من هر کسی که تو نسته با بیماریش کنار بیاد و با اصلاح زندگی قبل از تشخیص بیماریش و ادامه دوباره و موفق همان روش زندگی فرد موفقی است  از نظر من بیشتر افرادی که تو ایران ام اس دارن با این شرایتی که تو ایران (اقتصاد و جامعه) است و دارند زندگی می کنند افراد موفقی هستند
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
تشکر شده توسط : | # پریسا # , ارزو , Florence , najva , paeeze , sooorooosh , baran , paeazan , shokolat , arezooo82 , reyhaneh , visko , persiankitty80 , glassheart |
|
|