2015/02/21, 09:51 PM
مدیر جان اصلا نگران نباش
مطمعن باش همه از صبح پنجشنبه حضوری نارنجی خواهیم داشت
اطلاعیه شماره 23: غرفه ام اس سنتر در بازارچه خیریه بنیاد
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2015/02/21, 09:51 PM
مدیر جان اصلا نگران نباش
2015/02/21, 10:35 PM
باز بازارچه شد من نرفتم دنبال یادگیری یک کار هنری .ولی اشکال نداره میام و خرید میکنم و در کنار بچه ها کلی خوش میگذرونم.
دوستان هنرمند سايت اگر اشتباه نكنم سال گذشته غرفه ام اس سنتر بيشترين فروش رو داشت
پس امسال هم دوست دارم شما دوستاي خوبم رو در صدر جدول با اختلاف زياد ببينم به قول بچه ها ميخوام پرچم بالا باشه نبينم بيحال باشينااااااا زود پاشين كاراي رو كه بلدين رو آماده كنين تا حضور پرشورتون خيلي چيزها رو مثل قبل اثبات كنه به اميد ديدار همتون در روز پنجشنبه روز نارنجي پوشان خودمممممم دیونگی یعنی همین اهنگ که واسه تو با عشق میخونم این همه لحظه های خوبو من به پاکی این عشق مدیونم
2015/02/22, 09:23 AM
منم میام
ولی 2 به بعد منم که مث همیشه بی هنر واقعا نمیدونم میام چیکار ولی میام شما رو میبینم آهان اگه مینو افتخار بده کاراشو من میخوام بیارم اگه افتخار بده البته
2015/02/22, 10:49 AM
خیلی خوشحالم که این روز قشنگ داره میرسه:48
امیدوارم امسال هم باهم خوش بگذرونید جای ماروهم خالی کنید
میشه باز هم نفس کشید و زندگی کرد
2015/02/22, 10:50 PM
یه بار دیگه مرسی از همگی
مطمئنم امسال هم جزو بهترین غرفه ها هستیم و مهمترین مورد اینکه چقدر خوبه که 2 روز پشت سر هم قراره دوستامو ببینم
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
2015/02/23, 01:59 AM
امیدوارم بتونم بیام
حضور تو جمع دوستان خیلی انرژی میده.
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........
2015/02/25, 02:12 PM
بچه ها
منو شطرنجی کنید لدفن من چون ازون غرفه تا الان آش نخوردم نهههههه به خاطر آش نمیام که میام دو دقیقه خودتونو ببینم خلاصه آش آورندگان هوای منو داشته باشن
2015/02/25, 06:56 PM
مگه قراره دوباره آش بدن ؟
چو بید بر سر ایمان خویش میلرزم ... که دل به دست کمان ابروئیست کافر کیش
2015/02/25, 07:00 PM
5 چطوره یه هفت سین کوچو لو تو غرفه داشته باشیم؟
من ظرفاشو میارم سیب و سیرم دارم البته از نوع پلاستیکیش شماهم نفری یه سین بگیرید دستتون بیاید تکمیل شه
تو رو آرزو نکردم
این یعنی نهایت درد خیلی چیزا هست تو دنیا که نمیشه آرزو کرد
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
13 مهمان |