2015/05/18, 07:20 PM
منم دوس داشتم اختتامیه رو برماااا،فک کنم کلی از بچه ها باشن
متاسفانه نشد
خوش بگذرههههههههه
متاسفانه نشد
خوش بگذرههههههههه
اطلاعیه شماره ۲۴: اولین نمایشگاه گروهی عکس ام اس سنتر
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2015/05/18, 07:20 PM
منم دوس داشتم اختتامیه رو برماااا،فک کنم کلی از بچه ها باشن
متاسفانه نشد خوش بگذرههههههههه
همه عكسا خيلى قشنگ و زيبا بودند
تو نگاه اول رأى دادن خيلى سخت بود فكر نمى كردم بچه ها بجزء آنى كه تو عكسش يك سمت خورشيد و سمت ديگش ابر بود اينقدر خلاقيت داشته باشند
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
2015/05/18, 07:39 PM
چرا هیچ کسی از اختتامیه چیزی نمی نویسه....عکس های برتر از ان چه کسانی بود؟؟چه کسانی جایزه عکس برتر را به خانه بردند؟؟
وچه زمانی نمایشگاه مجازی اماده میشود؟؟؟
بهارپشت دراست
به گوش پنجره ها ارام نسیم گفت وگذشت...
تا هشت اختامیه بوده،تا بچهها بیان و نویسن یکم تایم می بره بهاران جونم
میهههههههههن عزیز و حدیت عزیز و خواهر میهن ،عالم، عزیز تبریمکککککککک
2015/05/18, 08:34 PM
خیییییییییییییلی خوش گذشت
گزارشات تکمیلی فردا راس ساعت ۹.۵ صبح گذاشته می شود با گوشی سخته
2015/05/18, 08:48 PM
دوستان خیلی خوشحالم که نمایشگاه به خوبی برگزار شده و خوش گذشته
منم خیلی دوست داشتم بیام ولی نشد به سه نفر اول هم تبریک میگم عکس ها رو بزارید توی سایت ما هم ببینیم خسته هم نباشید
یعنی هر جوری بود خودمو برا اختتامیه هم رسوندم
نفر اول میهن منم دوم نفر سوم عالم جایزه م یک لوح تقدیر زیبا و یک کارت هدیه به مبلغ خیلی فلان شانس آوردم که جایزه بردما و الا رام نمیدادن خونه بسکه همش توی خونه نمایشگاه نمایشگاه میگفتم عکسهای همه زیبا و فوق العاده بودن نمایشگاه رو دوس داشتم و بیشتر از اون دیدن دوباره ی دوستان گلم که هیچ وقت برام تکراری نمی شن و همیشه از ته دل مشتاق دیدارشونم و هر سری با هر ترفندی شده مخ خانواده رو میزنم و خودمو به برنامه ها میرسونم مرسی ازتون حمید عالم میهن سجاد
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
2015/05/19, 08:16 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2015/05/19, 08:18 AM، توسط nazaninamiri70.)
خب
من اومدم ولی حدیث گزارش کامل رو داد یه نکته: نمیخواستم بگم که ریا نشه ولی دوستان مجبورم کردن دیروز دوباره مسأله پوریای ولی واسم تکرار شد و خوشحالم که دست و پام نلرزید و گذاشتم دوستام اول تا سوم بشن یه همچین دختری هستم من خیـــــــــــــــــــلی خوش گذشت مــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرسی بعضیا یه دونه شاتوت گلاسه ارزش نیومدن رو داشت؟؟ هر چند من به تو رأی دادم و آخرش ازت پس میگیرم حالا ببین
2015/05/19, 09:50 AM
اعلام کنید برنده ها رو ....
عکساشون رو هم با اسمشون بزارید لفطا پیشاپیش به برنده های عزیز تبریک میگم....مبارکتون باشه به بقیه هم که برنده نشدن از جمله خودم کمال صبر و آرامش رو میخوام فعلا سکوت را برگزیدیم ............
2015/05/20, 07:50 PM
عاقاااااااااا تبریییک فراوان به برندگان نمایشگاه
ایشالا نمایشگاه های بین المللی
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
13 مهمان |