(2014/01/27, 08:32 AM)مریییم نوشته است: آره خیلی ها هستند که با حرفاشون باعث امیدواری میشن
ولی همین که وقت عمل میشه دنبال هرجور بهونه ای می گردن
تا خودشون رو راحت کنن و طرفشون رو بدبخت
in che harfie k mizani .. midooni fargh ensan ha ba ham too tarz raftarashun too mogheiatashune.az nazar man adam ghabl az har kari bayad aval fk kone.pas kasi ke entekhabio mikone bayad hatman b un vafadar bashe.
(2014/01/27, 09:45 AM)ساناز66 نوشته است: اقا مجید اگه دوستش داری و تو سختیها تنهاش نمی ذاری یه لحظه هم
دریغ نکن برو جلو چون ازدواج نه اینکه بد نیست حال ادمو بهترم میکنه
خدا رو شاکرم که من با این شرایط مشکلی ندارم.دلهره من هم فقط کسیه که عاشقشم که مبادا ناراحت شه.
نمیدونم چرا بعضی ها تا اسم ام اس رو میشنون از همه چی سرد میشن حتی از ازدواج؟والا همسر من که همیشه میگه از وقتی ازدواج کردم زندگیم از این رو به یان رو شده خیلی روحیه ام بهتر شده چرا نباید ازدواج کنین؟
زندگی با همه ی شرایط نابسامان و غیر قابل پیشبینی وقتی ادم موقعیت شریک زندگی شو بدونه میتونه برا هر زمان خوب و بدش بهترین برنامرو بریزه و پیشگیری کنه .این یه پوئن مثبته.
(2014/01/28, 07:02 PM)mina66 نوشته است: نمیدونم چرا بعضی ها تا اسم ام اس رو میشنون از همه چی سرد میشن حتی از ازدواج؟والا همسر من که همیشه میگه از وقتی ازدواج کردم زندگیم از این رو به یان رو شده خیلی روحیه ام بهتر شده چرا نباید ازدواج کنین؟
(2014/01/28, 07:02 PM)mina66 نوشته است: نمیدونم چرا بعضی ها تا اسم ام اس رو میشنون از همه چی سرد میشن حتی از ازدواج؟والا همسر من که همیشه میگه از وقتی ازدواج کردم زندگیم از این رو به یان رو شده خیلی روحیه ام بهتر شده چرا نباید ازدواج کنین؟
ما میخوایم عزیزم....کسی مارو نمیخواد
دقیقا
فدای سرمون! ما هم در اقدامی تلافی جویانه اونایی که مارو نمی خواند رو نمی خوایم
2014/01/29, 11:16 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/01/30, 03:39 PM، توسط majidkazem.)
(2014/01/29, 10:36 PM)OMG! نوشته است:
(2014/01/29, 08:50 PM)موناامیدوار نوشته است: [quote='mina66' pid='388395' dateline='1390923178']
نمیدونم چرا بعضی ها تا اسم ام اس رو میشنون از همه چی سرد میشن حتی از ازدواج؟والا همسر من که همیشه میگه از وقتی ازدواج کردم زندگیم از این رو به یان رو شده خیلی روحیه ام بهتر شده چرا نباید ازدواج کنین؟
ما میخوایم عزیزم....کسی مارو نمیخواد
دقیقا
فدای سرمون! ما هم در اقدامی تلافی جویانه اونایی که مارو نمی خواند رو نمی خوایم
[/quote
من ام خسته شدم از این ادم های راحت طلب.
به نظر من ما خودمون خودمونو كم ميبينيم ..
من با اينكه 8 ساله اين بيماري رو دارم ولي به كسي اجازه ندادم منو به چشم ترحم يا دلسوزانه نگاه كنه
ازدواجم يه معقوله ايه كه سر فرصت برا هركسي ايجاد ميشه به قول قديميا ديرو زود داره ولي سوخت و سوز نداره
فقط اينو يادتون باشه هيچ وقت اندازه ي خودتونو دست نزنيد برا كسي كه اندازتون نيست
فقط همين و بس...................
میبینی مادر..؟
دیگر سیگار هم غم هایم را تسکین نمیدهد ...
سلطان غم بگو مسکنت چیست ..؟
فرزندت از پای درآمده ...