موضوعها: 6
تشکر های اهدا شده: 186
تشکر های دریافت شده :278 بار در 102 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج :
داروي مورد استفاده :
حذفش نکنید.
توکل کنید.
گر نگهدار من آنست كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه مي دارد.
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 498
تشکر های دریافت شده :1735 بار در 342 پست
دكتر معالج : ا آقای الطافی
داروي مورد استفاده :
(2013/12/08, 09:39 PM)simorgh نوشته است: ازدواج لازمه تکامله دوستان
حذفش نکنید.
توکل کنید.
حذفش نمیکنیم و نباید بکنیم
موضوعها: 19
تشکر های اهدا شده: 4409
تشکر های دریافت شده :7524 بار در 2638 پست
سال تشخيص بيماري : 1382
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
(2013/12/09, 08:11 AM)ms13 نوشته است: حذفش نمیکنیم و نباید بکنیم
یعنی

ازدواج را حذف نمی کنیم

و
ازدواج هم نمی کنیم
.gif)
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 15393
تشکر های دریافت شده :19999 بار در 7821 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر احمدی و دکتر آشتیانی
داروي مورد استفاده : دیفوزل
به اندوه خود لبخند بزن...
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 943
تشکر های دریافت شده :486 بار در 207 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : شاکری
داروي مورد استفاده :
(2013/12/05, 06:46 PM)mina66 نوشته است: دوستای خوبم سلام
من 8ماهه ازدواج کردم میدونستم همسرم یه بیماری داره و آمپول استفاده میکنه دیگه نمیدونستم اسم مریضیش چیه تازه فهمیدم که ام اس داره و نزدیکه 5ساله که این بیماری رو داره.اصلا ذره ای عشقم بهش کم نشده بلکه بیشتر هم شده چون لایق محبت کردنه همه شما ها مهربون هستین نمیدونم خصوصیت شما ام اسی ها هست که عین فرشته ها روحتون لطیفه یا فقط شوهر من اینطوریه.فقط خیلی نگرانشم نذاشتمم کسی از این بیماریش مطلع بشه یه رازه بین منو اون.فقط میترسم سلامتیش رو از دست بده تو این مدت هیچ حمله ای یا اتفاقی نیافتاده که ببینم چطوری میشه.شما ها که این تجربه رو دارین بگید رفتارم باهاش چطور باشه بهتره؟دلم میخواست می مردم ولی نمیشنیدم که اون مریضه.میخوام بگم شما ها نباید دور ازدواج رو خط بکشین فقط باید دنبال کسی باشین که شمارو قبول داشته باشه.شاید انتخاب شدیم واسه امتحان الهی.خدا کنه بتونم تا عمر دارم درکنارش باشم.فقط اینو میدونم که خیلی حساس و زودرنجه واسه همین اصلا نمیزارم ناراحت بشه.
خوش به حال همسرتون که گلی مس شمارو داره.بیشتر آدما بعد فهمیدن بیماری طرف مقابلشون جا میزنن و...........ایشالله تا اخر عمر خوشبخ باشین
تشکر های اهدا شده: 6
تشکر های دریافت شده :50 بار در 8 پست
دكتر معالج : ام اس ندارم همسرم دارن
داروي مورد استفاده :
ممنونم دوست خوبم.چرا جا بزنم؟مگه اون انسان نیست؟ احساس نداره؟هیچ مشکل خاصی من تاحالا ازش ندیدم که غیر عادی باشه و بد.پس چه لزومی داره جا بزنم و برم.فقط از خدا میخوام کمک کنههمتون بهبودی کامل رو به زودی پیدا کنین شوهر منم همینطور.تا بتونم کنارش خوشبخت شم
موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 126
تشکر های دریافت شده :1318 بار در 368 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده :
(2013/12/12, 08:10 PM)mina66 نوشته است: ممنونم دوست خوبم.چرا جا بزنم؟مگه اون انسان نیست؟ احساس نداره؟هیچ مشکل خاصی من تاحالا ازش ندیدم که غیر عادی باشه و بد.پس چه لزومی داره جا بزنم و برم.فقط از خدا میخوام کمک کنههمتون بهبودی کامل رو به زودی پیدا کنین شوهر منم همینطور.تا بتونم کنارش خوشبخت شم
واقعا لایک داری
ولی خیلی از خانما یا اقایون مثل شما فکر نمیکنن
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 833
تشکر های دریافت شده :2028 بار در 653 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : ***فرشته جون***
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
واقعاً چنین آدمایی خیلی کم پیدا میشن!
اکثریت مردم وقتی اسم ام اس رو میشنوند سریعاً جا میزنند
من خودم از ترس همین موضوع خواستگارهام رو رد میکنم؛ ترجیح میدم قبل از اینکه جواب رد بشنوم خودم جواب رد بدم
امیدوارم اینجور آدمای بی لیاقت خودشون به یه گرفتاری سخت مبتلا بشن تا بلکه به خودشون بیاند
تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز !؟
میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم
تشکر های اهدا شده: 6
تشکر های دریافت شده :50 بار در 8 پست
دكتر معالج : ام اس ندارم همسرم دارن
داروي مورد استفاده :
الی کوچولو اینجور آدمها باید بفهمن که مریضی داریم تا مریضی.ام اس اگه سختم باشه شکر خدا نه واگیر داره نه بی آبرویی هر چی هست خواست خدا بوده.زبونم لال ایدز نیست که بگن یه عمر بدبخت میشیم انتقال میدیم بهم یا به نسل بعدی.مریضی شما هرچیزی هست خودتون رو درگیر کرده وظیفه طرف مقابلمم حبت هست باید زندگی عادی تون رو داشته باشین عین شوهر من که اصلا به روش نمیاره چنین مریضی داره.البته ناگفته نمونه یکمی هم به قول دکتر همسرم این دکترها بزرگش میکنن ها راحت باشین هیچی نیست خوش زندگی کننی خوشی کنین هیچی نمیشه خدا بزرگه انشاالهیه درمان قطعی کشف میشه همتون خلاص میشین ماشالاه ستاد روحیه دهی هستم قدر منو بدونین

غم هیچی رو نخورین خواستگاراتونم رد نکنین بهشون توضیح بدین که مشکل چی هست کسی درک و فهم داشته باشه نمیزاره بره .هیچ انسانی نمیتونه تضمین کنه که یک دقیقه دیگه چه بلایی سرش میاد و آیا این سلامتیش براش می مونه یا با یه حادثه با یه اتفاق از دستش میده پس اونهایی که از نظر جسمی سالم هستین انقدر خودتون رو برتر ندونین شاید با یه اتفاق کوچیک زندگیتون از این رو به اون رو بشه و اونوقته که بگین کاش مشکل جسمی منم فقط ام اس بود نه اینی که الان هستم
تشکر های اهدا شده: 543
تشکر های دریافت شده :265 بار در 71 پست
سال تشخيص بيماري : 87
دكتر معالج : اخوی زادگان-کلانی-
داروي مورد استفاده : رسیژن
من گفتم و همه چی خراب شد. تا قبل ازون همه چی رو به راه بود. از نظر خودشون تموم شده بود. اما همین با دکترم صحبت کرد نتونست به خودش بقبولونه.
از این جور استرس ها دیگه خسته شدم. دیگه قید ازدواجو زدم