موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 550
تشکر های دریافت شده :709 بار در 221 پست
سال تشخيص بيماري : 1389/11/29
دكتر معالج : حسین کچویی
داروي مورد استفاده : کوپامر
درسته که ما هم مثل بقیه افراد داریم زندگی میکنیم حتی گاهی اوقات فعالیتمون هم بیشتره ولی خوب به هر حال ما میدونیم که خاص هستیم
صداقت مهمترین مسئله در شروع یه زندگیه.
من بعد از این همه سال و این همه خواستگارای جورواجور که هی اومدن و رفتن و جواب رد شنیدن، دو شب پیش تونستم به یکیشون اطمینان کنم و این راز بزرگ رو بگم چون قانون زندگیم با صداقت هستش درسته که گفتنش خیلی سخت بود، خیلی خیلی بیشتر از اون چیزی که فکرش رو می کردم، روزها و شب ها و ساعتها به این فکر کردم که چه طور بگم ولی بالاخره گفتم و خیالم راحت شد و الان دیگه وجدانم راحته.
نمیدونم قراره که ایشون چه تصمیمی بگیره ولی هر تصمیمی بگیره برای من با ارزشه و به تصمیمش احترام میزارم.
رنگین کمان پاداش کسانی است که تا انتهای باران ایستاده اند.
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 185
تشکر های دریافت شده :340 بار در 113 پست
سال تشخيص بيماري : 92
دكتر معالج : دکتر
داروي مورد استفاده :
(2013/08/11, 07:20 PM)مولتی ام اس نوشته است: درسته که ما هم مثل بقیه افراد داریم زندگی میکنیم حتی گاهی اوقات فعالیتمون هم بیشتره ولی خوب به هر حال ما میدونیم که خاص هستیم
من بعد از این همه سال و این همه خواستگارای جورواجور که هی اومدن و رفتن و جواب رد شنیدن، دو شب پیش تونستم به یکیشون اطمینان کنم و این راز بزرگ رو بگم چون قانون زندگیم با صداقت هستش درسته که گفتنش خیلی سخت بود، خیلی خیلی بیشتر از اون چیزی که فکرش رو می کردم، روزها و شب ها و ساعتها به این فکر کردم که چه طور بگم ولی بالاخره گفتم و خیالم راحت شد و الان دیگه وجدانم راحته.
نمیدونم قراره که ایشون چه تصمیمی بگیره ولی هر تصمیمی بگیره برای من با ارزشه و به تصمیمش احترام میزارم. محدثه جون کی جواب میدن؟؟ خیلی دوس دارم بدونم چی میشه؟!! یعنی برام مهمه بدونم دیگران چه تصمیمی راجع بهمون میگیرن
تشکر های اهدا شده: 943
تشکر های دریافت شده :486 بار در 207 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : شاکری
داروي مورد استفاده :
(2013/08/11, 07:20 PM)مولتی ام اس نوشته است: درسته که ما هم مثل بقیه افراد داریم زندگی میکنیم حتی گاهی اوقات فعالیتمون هم بیشتره ولی خوب به هر حال ما میدونیم که خاص هستیم
نمیدونم قراره که ایشون چه تصمیمی بگیره ولی هر تصمیمی بگیره برای من با ارزشه و به تصمیمش احترام میزارم.
اونم حتما قدر این صداقتو میدونه
تشکر های اهدا شده: 550
تشکر های دریافت شده :709 بار در 221 پست
سال تشخيص بيماري : 1389/11/29
دكتر معالج : حسین کچویی
داروي مورد استفاده : کوپامر
2013/08/11, 07:38 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/08/11, 07:41 PM، توسط مولتی ام اس.)
(2013/08/11, 07:30 PM)طلایی نوشته است: محدثه جون کی جواب میدن؟؟ خیلی دوس دارم بدونم چی میشه؟!! یعنی برام مهمه بدونم دیگران چه تصمیمی راجع بهمون میگیرن
راستش قرار شد که ایشون خودش در مورد این بیماری تحقیق کنه و شرایط خودش و من رو هم بررسی کنه و یک تصمیم منطقی بگیره نه احساسی.
البته من که سپردم به خدا و اعتقادم این هستش که هر کسی یه قسمتی داره اگر دو نفر قسمت هم باشن به هم میرسن و اگر نشد پس قسمت هم نبودن.
رنگین کمان پاداش کسانی است که تا انتهای باران ایستاده اند.
تشکر های اهدا شده: 943
تشکر های دریافت شده :486 بار در 207 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : شاکری
داروي مورد استفاده :
همه دوستایی که فکر میکنن با وجود این بیماری باید تنها بمونن بنظرمن اصلا درست نیست.
شاید ماها که این بیماریو داریم بیشتر از هر کی دیگه احتیاج به یه همراه داریم.تنهایی ایده خوبی نیست.
تشکر های اهدا شده: 185
تشکر های دریافت شده :340 بار در 113 پست
سال تشخيص بيماري : 92
دكتر معالج : دکتر
داروي مورد استفاده :
(2013/08/11, 07:38 PM)مولتی ام اس نوشته است: (2013/08/11, 07:30 PM)طلایی نوشته است: محدثه جون کی جواب میدن؟؟ خیلی دوس دارم بدونم چی میشه؟!! یعنی برام مهمه بدونم دیگران چه تصمیمی راجع بهمون میگیرن
راستش قرار شد که ایشون خودش در مورد این بیماری تحقیق کنه و شرایط خودش و من رو هم بررسی کنه و یک تصمیم منطقی بگیره نه احساسی.
البته من که سپردم به خدا و اعتقادم این هستش که هر کسی یه قسمتی داره اگر دو نفر قسمت هم باشن به هم میرسن و اگر نشد پس قسمت هم نبودن. آره دقیقا درسته... منم اعتقادم همینه ..میدونی به نظرم بیماری ما محک خوبیه!!! اگه طرف نیادو جا بزنه یعنی آدم سطحی و کوچیکیه ولی اگه تصمیم بگیره بیادو باهات ازدواج کنه به نظرم آدم بزرگیه...
تشکر های اهدا شده: 1
تشکر های دریافت شده :17 بار در 8 پست
سال تشخيص بيماري : بیمار نیستم
دكتر معالج : بیمار نیستم
داروي مورد استفاده :
من چند وقتی هست که بخاطر موضوع پایان نامم توی این انجمن با بعضی از دوستان آشنا شدم . تو این مدت از دوستانی که متاهل هستند خواستم تا به من کمک کنند تا پایان نامم رو که در مورد رابطه ی ویژگیهای شخصیتی و رضایت زناشویی در افراد دارای ام اس هست رو انجام بدم . از دوستان متاهل خواستم تا تست های روانشناسی معتبری که توی فایل زیپ شده هست رو دانلود کنند و بعد جواب بدند و بعد برام ایمیل کنند .
اما تا حالا تست های کمی به دستم رسیده ، که این روند کار رو کند می کنه و نتیجه ی پژوهش رو نامعتبر می کنه.
من گفتم هرکس این تست ها رو جواب بده و برام ایمیل کنه ، من تفسیر تست ها رو براش ایمیل میکنم. که تا حالا خیلی از تست ها رو تفسیر کردم و برای دوستان فرستادم و خوشبختانه بیشتر دوستان از تفسیر ها راضی بودند و بازخوردهای خوبی نشون دادند .
از شما میخوام باهام همکاری کنید و این تست ها رو پاسخ بدید و برام ایمیل کنید . فایل دریافت تست ها در قسمت تست های روانشناسی ، در قسمت لطفا همکاری کنید ، است .
با تشکر از همکاري همه ي شما
تشکر های اهدا شده: 4
تشکر های دریافت شده :6 بار در 3 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : alfered bainox
داروي مورد استفاده :
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 4789
تشکر های دریافت شده :11908 بار در 4627 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : -خدا
داروي مورد استفاده : سینوتک
مهم طرز تفکر طرف مقابلت است.
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده
تشکر های اهدا شده: 2381
تشکر های دریافت شده :8097 بار در 2601 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : دکتر محمد یزدچی
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
|