موضوعها: 71
تشکر های اهدا شده: 7897
تشکر های دریافت شده :16585 بار در 4448 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
2012/06/08, 10:49 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/06/08, 10:50 PM، توسط شهرزاد.)
(2012/06/08, 06:14 PM)شادی فارسی نوشته است: سلام به نظر منم حرفای دوستانی که گفتن حقیقت ونبایدکتمان کرد درسته اما یه چیزی بگم ماهاباید به تنهایی عادت کنیم نباید ذهنمونو با فکر کردن به ازدواج مشغول کنیم اقایان خوشبختانه مشکلی ندارند اما ماخانمها باید تاکید میکنم باید به تنهایی وتنها بودن عادت کنیم.
شادی جان میدونیم که ما از ذهنه شما خبر نداریم ولی گفتن این موضوع که باید تنهایی رو قبول کنیم یکم سخته چون ما با بقیه هیچ فرقی نداریم و تنها خودمون داریم خودمون رو از جامعه جدا میکنیم ....
شخصی که با گفتن یک بیماری از زندگی فردی میره بیرون به اصطلاح همون بهتر که بره چون مطمئنا با مشکلات بعدی هم حتی در مواقعی که بهش احتیاج داریم میزاره میره ولی کسی که بگه هستم و تا آخرش مطمئن باش هیچوقت تنهات نمیزاره
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 5
تشکر های دریافت شده :89 بار در 42 پست
سال تشخيص بيماري : 8/8/90
دكتر معالج : خلیقی نژاد
داروي مورد استفاده :
انسان هرگز حتي به مرگ هم تسليم نمي شود مگر زماني كه اراده اش ضعيف باشد(((اندوخته اي با ارزش تر از تندرستي نميشناسم)))
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 992
تشکر های دریافت شده :2311 بار در 542 پست
سال تشخيص بيماري : 85
دكتر معالج : دکتر مقدسي
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
[QUOTE='شهرزاد' pid='230894' dateline='1339183191']
شادی جان میدونیم که ما از ذهنه شما خبر نداریم ولی گفتن این موضوع که باید تنهایی رو قبول کنیم یکم سخته چون ما با بقیه هیچ فرقی نداریم و تنها خودمون داریم خودمون رو از جامعه جدا میکنیم ....
شخصی که با گفتن یک بیماری از زندگی فردی میره بیرون به اصطلاح همون بهتر که بره چون مطمئنا با مشکلات بعدی هم حتی در مواقعی که بهش احتیاج داریم میزاره میره ولی کسی که بگه هستم و تا آخرش مطمئن باش هیچوقت تنهات نمیزاره[/QUOT
اگه تو دوست داری تنها بمونی مختاری ولی بدون هیچ ربطی به ام اس نداره.چون هیچ تضمینی وجود نداره که همه تا آخر عمر سالم بمونن.ولی به نظر من سعی کن بیشتر روی اعتماد به نفست کار کنی و خودتو تواناییهاتو باور کنی.چون اینطوری با مظلوم نمایی و فکر مریضی به همون جایی می رسی که خودت پیش بینی کردی یعنی تنهایی.من وقتی ازدواج کردم ام اس داشتم شوهرم هم هیچ مشکلی با این قضیه نداشت.چون خیلی مسائل مهم تر از یه مریضی قابل درمان تو ازدواج مطرحه.سعی کن روی اونها کار کنی عزیزم.واقعا از حرفی که زدی و طرز فکرت ناراحت شدم.ولی کلا دخترها اعتماد به نفسشون کمه و همین هم نقطه ضعفشونه نه مریضی.
کتاب شفاب زندگی رو اگه نخوندی حتما بخون
مرگ و زندگی در قدرت زبان است.
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 5069
تشکر های دریافت شده :6557 بار در 1254 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : دكتر صحراييان
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
این فقط من نیستم با حرفت ناراحت شدم.........
همه ناراحتن.............
من نمیدونم دلیلت برا تنهایی فقط ام اسه...........
هیچوقت هیشکی تنها نمیمونه.............
همه بالاخره چه زود چه دیر جفتشونو پیدا میکنن............
ازت به عنوان یه آبجی خواهش میکنم روحیه ی بچه هارو با این حرفا خراب نکن.............
زنـــــــــــــــــــــده ام با نفـــــــــــــــــــس تو...!
موضوعها: 71
تشکر های اهدا شده: 7897
تشکر های دریافت شده :16585 بار در 4448 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
ليلي جون چرا به من پاسخ زدي؟؟
مگه من از تنهايي گفتم ؟
اشكال نداره ولي با نظره ليلي موافقم ...شادي جان بيشتر بيا اينجا تا ببين ما با ديگر افراد سالم هيچ فرقي نداريم
ما خودمون سالميم و ديگر افراده جامعه بايد از پاكي دله ما و صداقت و حتي خواستن ما ياد بگيرن
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 911
تشکر های دریافت شده :1209 بار در 341 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج : پرفسور زارعي
داروي مورد استفاده :
مطمئن باشید تنهایی نه تنها مشکلی رو حل نمیکنه بلکه باعث بروز خیلی از مشکلات هم میشه.
شما همین که در کنار دوستان و آشنایان قرار میگیری مطمئناً برای دوری از تنهاییه.امیدوارم هیچکس تنهایی رو نه تجربه کنه نه به فکر تجربه کردنش باشه.
دل به کف غصه نباید سپرد ...... اول و آخر همه خواهیم مرد
تشکر های اهدا شده: 2381
تشکر های دریافت شده :8097 بار در 2601 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : دکتر محمد یزدچی
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
داروي مورد استفاده :
چرا اينقدر به فكر ازدواج هستين به خدا تو ازدواج هيچ خبري نيست به فكر مريضي و سلامتي باشيد همه موقع مي تونيد ازدواج كنيد ازدواج يعني مسوليت از عهده بيمار بر نمياد
انسان هرگز حتي به مرگ هم تسليم نمي شود مگر زماني كه اراده اش ضعيف باشد(((اندوخته اي با ارزش تر از تندرستي نميشناسم)))
تشکر های اهدا شده: 419
تشکر های دریافت شده :128 بار در 34 پست
سال تشخيص بيماري : --
دكتر معالج : --
داروي مورد استفاده :
فرنوش جان، چرا فكر ميكني تو ازدواج خبري نيست؟ خيلي خبرها هست كه در تجرد نيست.
اگر ازدواج رو به معني مسئوليت در نظر بگيريم، از عهده بيمار برمياد. مگ اينكه ام اس پيشرونده يا حمله هاي مكرر و علائم بسيار شديد و غيرقابل تحملي داشته باشيم.
همه كه شرايط بدي ندارن!
من و همسرم بعد از ابتلا به ام اس، با هم آشنا شديم و ازدواج كرديم. خيلي هم خوشبختيم. هفته پيش هم با دكترمون درباره بچه دار شدن صحبت كرديم و تصميم به بچه دار شدن داريم.
براي همه نميتونيم حكم كلي صادر كنيم. هر فردي ميتونه با توجه به شرايطش تصميم به ازدواج بگيره. شرايط اقتصادي، اجتماعي، بهداشتي و سلامتي و ...
بيماري براي ازدواج فيلتر محسوب ميشه نه مانع!!!!
تشکر شده توسط : | |
|
داروي مورد استفاده :
راستي من هميشه سر درد دارم دكترم بم گفته اگه بخواي بچه دار بشي بايد امپولت قطع بشه اما واسه سر دردم دارو مي خورم اينا را هم يعني قطع ميكه؟
تشکر شده توسط : | |
|
|