بهت تبريك ميگم
اميدوارم كه خوشبخت بشي نازنين جان
اميدوارم كه خوشبخت بشي نازنين جان

بيا با من مدارا كن ، كه من مجنونم و مستم ...
ازدواج و ام اس
|
||||||||||||||||||||||||
بهت تبريك ميگم
اميدوارم كه خوشبخت بشي نازنين جان ![]()
بيا با من مدارا كن ، كه من مجنونم و مستم ...
2011/09/06, 09:10 AM
سلام.
ممنون از مطلبتون .خيلي مهمه.ولي يك درصد آدمها ممكنه اين بيماري رو درك كنن.و حاضر به ازدواج با يه بيمار ام اس بشن.
هرگز درباره چیزی نگو آن را از دست دادام.
بلکه فقط بگو آن را پس دادم.
2011/09/06, 09:40 AM
(2011/09/05, 11:59 PM)nazanin نوشته است: اصلا نگران نباشید اگه قسمت باشه حتما جور میشه واای چه باحال! من هم بعد 9 سال درگیری با ام.اس ازدواج کردم. مهریهام هم 110 سکه است ![]() و فکر نمیکردم هیچوقت ازدواج کنم ![]() مرا آفرید، آنکه دوستم داشت.
2011/09/06, 10:48 AM
منم بهتون تبریک می گم نازنین و امیدوارم با هم خوشبخت بشید
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ذهنهای بزرگ دربارهی ایدهها صحبت میکنند.
ذهنهای متوسط دربارهی رویدادها ، و ذهنهای کوچک دربارهی دیگران . . .
2011/09/06, 02:53 PM
ازدواج چیز خوبیه ، من نکردم شنیدم.
بعدم به قول قدیمیا عزیز من شتر سواری که دولا دولا نمی شه حالا تو نگو چته یارو خودش نمی فهمه؟ می فهمه دیگه برادر من. من دیروز به یکی از دوستام داشتم می گفتم ، می گفتم این بیماری ما مثل پسوند فامیلی می مونه یکی می ره برش می داره با کلی زحمت یکی با افتخار همه جا ذکرش می کنه. شما از کدوم دسته اید؟ بی خیال من قصد ازدواج ندارم حالا از فردا پست خصوصی واسه ما می ذارنا نیگا. شهرته دیگه. ![]() هر کی ازدواج کرده تو رو خدا دست راستش رو سر ما ![]()
کلا به این معتقدم که انسان همینکه به چیزی عادت کرد روزگارش بی دردسر می گذره.
mlle بی خیال فرقی نداره که ...
وااااااااااااااااااای مبارکه عزیزم ایشالا خوشبخت بشی و دور برتون پر از کوچولوهای قدونیم قد بشه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() مبارک بادا ایشالا مبارک بادا ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() وااااااااااااااااااای مبارکه عزیزم ایشالا خوشبخت بشی و دور برتون پر از کوچولوهای قدونیم قد بشه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() مبارک بادا ایشالا مبارک بادا ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (2011/09/06, 02:53 PM)Mme.fatemeh نوشته است: ازدواج چیز خوبیه ، من نکردم شنیدم. من از دسته مفتخرا هستم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() با افتخار که نمیشه اما با شهامت میشه گفت ام اس داریم ![]() ![]()
همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!
![]()
چه جاااااااااااااااالللللللللب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به پاش برسه همتون ازدواج میکنید انقدر کلاس نزارید یکی یکی نوبت به شماها هم میرسه1 قابل توجه اوناییکه بیخیالن ![]() ![]() ![]() چه جاااااااااااااااالللللللللب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! به پاش برسه همتون ازدواج میکنید انقدر کلاس نزارید یکی یکی نوبت به شماها هم میرسه1 قابل توجه اوناییکه بیخیالن ![]() ![]() ![]()
همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!
![]()
2011/09/06, 06:11 PM
ازدواج اگر به موقع و سنجیده باشه واقعا عالیه
![]()
2011/09/06, 07:36 PM
من شديدا با ازدواج موافقم!!!!!!
![]() ![]() ![]() و ترجيحا با كسي كه ام اس نداشته باشه ![]() ![]()
ارزش تو به اندازه آن چیزی است که به آن دل می بندی
پس مواظب باش که به کمتر از بی نهایت عشق ، دلبسته نشوی...
2011/09/06, 09:18 PM
چرا میشه بیخیال بشیم تا اخر عمر
![]() ![]()
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
داستان ازدواج یک ام اسی | آذرستون | 36 | 29,601 |
2020/07/18, 08:37 PM آخرین ارسال: یاسمین123 |
|
بیماری خود را قبل از ازدواج با همسر آینده مطرح کنید | آیدا | 35 | 15,104 |
2019/12/01, 08:57 PM آخرین ارسال: آرزو |
|