2013/07/08, 10:51 AM
خدا لعنتشون کنه ........من که بتا میزدم الان اجبارا اکتوفرون میزنم اصلا نمیتونم از تهوع و ضعف راه برم.............
آغاز پرداخت افزایش قیمت داروی بیماران خاص از امروز
|
|||||||||||||||||||||||||||
2013/07/08, 10:51 AM
خدا لعنتشون کنه ........من که بتا میزدم الان اجبارا اکتوفرون میزنم اصلا نمیتونم از تهوع و ضعف راه برم.............
2013/07/08, 11:40 AM
(2013/07/08, 10:51 AM)g.someira نوشته است: خدا لعنتشون کنه ........من که بتا میزدم الان اجبارا اکتوفرون میزنم اصلا نمیتونم از تهوع و ضعف راه برم.............سلام دوست عزیز خوبی شما 1سوال دکتره منم از وقتی بتا گیر نم یاد بهم اکتو داده اما هنوز داروخونه نداره بگیرم شما از اکتو فرون راضی نیستی می شه بک توضیح کامل راجبش بدین
هر که در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش می دهند
(شکر)
2013/07/08, 11:45 AM
دوست عزيز اگه توي تاپيك مربوط سوالتون رو بپرسيد، دوستان راحت تر جوابتون رو ميدن.
دوستان ١٤٩٠ به كسي جواب درست و حسابي داده؟!
سلام
من با 1490 تماس گرفتم اول گفتم موضوع د. مورد خبری بود که دیشب وزیر گفتند درباره مابلا تفاوت قیمت دارو بین ارز مرجع و ارز مبادله را که بیمه پوشش نمی ده بیماران تماس بگیرند وصلم کرد به یک بخش دیگه 30 نفر جلوم بودند بعد از حدود 10 دقیقه به اوپوراتور وصل شدم نام داروم را از من پرسیدند بعد اسم خودم را از من پرسیدند بعدش اسم داروخانه را از من پرسیدند شماره تلفن را از من نپرسیدند (ولی گفتند شماره تون همینیه که تماس گرفتید منم گفتم آره دیگه) سپس یک شماره پیگیری به من دادند بعد به من گفتند دو هفته دیگه از سازمان غذا و داروبا شما تماس می گیرند دیگه دو هفته هم سرکاریم
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
2013/07/08, 05:40 PM
بچه ها چه جالب تو خبرا گفتن بعد از اردیبهشت هر کی داروخریده با توجه به نسخه و مدارک پولو برمیگردونیم!!! حالا به این فکر کنید که من ماه پیش که رفتم بتا بگیرم داروخونه گفت برو نسخه داروتو عوض کن و بگو برات زیفرون بنویسه بعد بیا ما بهت بتافرون میدیم!!!! منم عین ... این کارو کردم!! حالا هیچ مدرکی ندارم که بتا خریدم!!!
2013/07/08, 05:48 PM
تکلیف ادمو مشخص نمیکن
من میخوام برم دکتر دکترم بهم گفته بود بعد از کنکور داروتو عوض میکنم حالا چی کار کنم؟ نه معلومه میخواد ارزون بشه نه معلومه میخواد گرون بشه خودشونم با خودشون درگیرن فکر نمیکنن کلی ادم منتظره داستان ما یکم شبیه ادمایی شده که تو بورسند یا خریدو فروش ماشین میکنن اخه چرا ؟
چارلی چابلین میگه :
اخر هر چیز خوبه اگر خوب نبود هنوز اخرش نشده. صبر کن...
دوست خوبم! گفتن که از سوابق و مدارک توی داروخونه ها پیگیری میکنن. منم که زنگ زدم حتی اسم داروخونه و تاریخی که دارو گرفته بودم رو هم نپرسیدن. اصلا نمیتونم بفهمم فضیه از چه قراره
2013/07/09, 03:44 PM
(2013/07/07, 03:24 PM)sargol نوشته است: کد خبر: 2091958بالا آمدن تاپیک
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
2013/07/11, 12:35 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/07/11, 12:35 AM، توسط طاهره کسمایی.)
منم تماس گرفتم ؛ از من شماره تلفن و نام و نام خانوادگی گرفتند
بمنم گفت 15روزه دیگه پیگیری کن با کد پیگیریت و تازه جالب اینکه ام اس جز بیماران صعب العلاج نیست به گفته وزیر بهداشت و مثل اینکه ما نباید زنگ بزنیم .... دوستان اگر باز کسی سر درآورد بمنم خبر بده
خنده های تـــو
آرزوهـــای مـن انـد بخــند تا برآورده شوند . . .
salam be hame man ke cinovex mizanam rayegan migiram daromo albate khode helal ahmar nemige vase manam az dahaneshon dar omad manam :be hame migam ke rayegane
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
8 مهمان |