امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواص برنج
#3
چگونه برنج بخوریم تا چاق نشویم؟


نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که پخت برنج به یک روش خاص، محتوای نشاسته‌ای مقاوم در برابر آن را افزایش می‌دهد و ضمن کاهش شمار کالری آن، احتمال افزایش وزن را کاهش می‌دهد.


[تصویر:  Rice104.jpg]



سودهیر جیمز، محقق این پروژه تحقیقاتی می‌گوید: این روند پخت که کالری برنج را به حدود 50 تا 60 درصد کاهش می‌دهد به افرادی که زیاد برنج مصرف می‌کنند در تلاش‌های خود برای کاهش وزن کمک می‌کند.

یک فنجان برنج سفید به‌طور متوسط حدود 246 کالری دارد؛ این روش جدید پخت شمار کالری را به 147 کالری در هر فنجان کاهش می‌دهد.



جیمز افزود: این روش پخت به‌صورت تغییر نشاسته قابل‌هضم برنج به نشاسته غیرقابل‌هضم عمل می‌کند که از سوخت‌وساز بیشتر برنج به گلوکز و جذب آن به گردش خون در جریان هضم کمک می‌کند.



طبق این گزارش، بعد از اینکه بدن شما کربوهیدرات را به گلوکز تبدیل می‌کند هرگونه سوخت بازمانده به کربوهیدرات پلی ساکاراید به نام گلیکوژن تبدیل می‌شود. کبد و ماهیچه‌ها گلیکوژن را برای انرژی ذخیره کرده و به‌سرعت آن را به گلوکز مورد نیاز تبدیل می‌کند.

نتیجه این تحقیق نشان داد که گلوکز اضافی که به گلیکوژن تبدیل نمی‌شود در اینجا به چربی تبدیل نمی‌شود که بتواند باعث افزایش وزن و یا چاقی شود.



برای کاهش میزان کالری برنج کافی است یک قاشق چای‌خوری روغن نارگیل به آب در حال جوش اضافه کرده و سپس نصف فنجان برنج به آن بیفزایید؛ بعد اجازه دهید که برنج برای 20 تا 40 دقیقه بجوشد تا کاملاً بپزد سپس این برنج را برای 12 ساعت در یخچال بگذارید. میزان نشاسته مقاوم این برنج 10 برابر بیشتر از برنج‌های پخته‌شده به روش معمولی است و کالری آن تا 60 درصد کمتر خواهد بود.
یک فنجان برنج سفید به‌طور متوسط حدود 246 کالری دارد؛ این روش جدید پخت شمار کالری را به 147 کالری در هر فنجان کاهش می‌دهد

جیمز می‌گوید: سرد کردن برنج ضروری است زیرا آمیلاز که بخش قابل‌حل نشاسته است گرانول را در طول ژلاتینه شدن رها می‌کند که این امر به‌طور طبیعی در جریان خنک شدن برنج روی می‌دهد. خنک کردن برنج برای 12 ساعت باعث تشکیل پیوندهای هیدروژن میان مولکول‌های آمیلاز در خارج از دانه‌های برنج می‌شود و همچنین منجر به تبدیل آن به نشاسته مقاوم خواهد شد. نکته حائز اهمیت این است که این فرآیند آخر است و گرم کردن دوباره برنج این تغییرات را بازنمی‌گرداند.



افرادی که نگران‌اند افزودن روغن نارگیل کم‌کالری به برنج موجب چاقی بیشتر آن‌ها شود هم نگران نباشند زیرا تغییر در نوع نشاسته، کالری‌های بیشتری نسبت به روغن نارگیلی که به برنج افزوده‌شده است را از بین می‌برد.



انتشار این مطلب لزوماً به معنای تایید یا رد محتوای آن نیست و صرفاً به قصد اطلاع کاربران بازنشر شده است.

  


پیام های داخل این موضوع
خواص برنج - توسط mojtaba2iran - 2010/10/24, 07:09 PM
RE: خواص برنج - توسط شهرزاد - 2012/06/09, 07:15 PM
RE: خواص برنج - توسط نازلی - 2015/04/10, 11:18 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواص گریپ فروت محمود 6 6,805 2019/11/10, 11:40 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص گیاه جینسینگ nahid 29 46,194 2018/07/03, 11:03 PM
آخرین ارسال: Mahpishouni
  خواص انواع سرکه نازلی 17 31,112 2018/01/09, 01:40 PM
آخرین ارسال: Silverlight
  خواص انواع بادام نازلی 11 24,136 2017/05/24, 05:08 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص قارچ کومبوچا شفا یافته 10 148,197 2017/01/10, 10:47 AM
آخرین ارسال: somaye_602000
  خواص دارچین yaro 10 10,266 2016/10/15, 02:38 PM
آخرین ارسال: (reihane(raz
  خواص غذائی و داروئی سیر tanha 17 35,781 2016/10/14, 09:08 PM
آخرین ارسال: Ata1988
  خواص تخم شربتی نازلی 6 11,751 2016/03/16, 02:15 PM
آخرین ارسال: niloofary
  خواص چلغوز naz.gigili 5 41,620 2016/02/27, 12:53 AM
آخرین ارسال: mra.4199uzdld
  خواص آووکادو و مضرات آواکادو نازلی 7 60,341 2015/12/16, 12:08 AM
آخرین ارسال: نازلی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست