امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواص تعدادی ازخوراکیها
#3
اسفناج (سبزيجات)

اسفناج منبع غني از اسيد فوليك، پتاسيم و فيبر است. بسته به وعده هاي غذايي شما، مصرف هر نوع سبزي مي تواند قلب شما را تقويت كند. پزشكان 15000 مرد بدون سابقه بيماري قلبي را در طول 12 سال مورد آزمايش قرار دادند. آنهايي كه دست كم روزانه دو نيم وعده سبزي مصرف مي كردند، در مقايسه با بقيه خطر ريسك بيماري هاي قلبي را تا 25 درصد كاهش دادند. هر وعده بيشتر از اين حد، 17 درصد ريسك ناراحتي قلبي را كاهش مي دهد.

سويا
سويا كلسترول را پايين مي آورد و از آنجاييكه چربي اشباع شده كمي دارد، منبع بسيار خوبي براي پروتئين در رژيم سلامت قلب است. از منابع طبيعي سويا مثل تمپه و توفو استفاده كنيد. براي مثال شير سويا را مي توانيد به خوراك جو دو سر يا دانه كامل غلات اضافه كنيد. اما مراقب نمك موجود در سوياي خود باشيد. بعضي از فرآورده هاي سويا داراي سديم اضافي مي باشد كه ميتواند براي فشار خون مضر باشد.

دانه كتان
اين دانه از نظر فيبر، امگا3 و اسيدهاي چرب امگا6 غني هستند. از اين ماده غذايي مي توانيد در كنار غلات در صبحانه استفاده كنيد.

بنشن
عدس، نخود، لوبيا سفيد و قرمز منابع بسيار خوبي براي كلسيم، اسيد چرب امگا3 و فيبر هستند كه حتماً بايد جايگاهي در تغذيه شما داشته باشند.

انواع توت
زغال اخته، تمشك، توت فرنگي، توت سفيد يا هر نوع ديگري از توت ها كه شما بيشتر دوست داريد، حاوي مواد هستند كه ريسك ابتلا به سرطان و بيماريهاي قلبي را در شما كاهش مي دهند. شاه توت و زعال اخته بخصوص براي سلامتي رگها بسيار مفيدند.

گردو و بادام

بادام و گردو نيز از نظر امگا3 و چربي اشباع نشده غني هستند. آنها بخصوص در افزايش فيبر رژيم هاي غذايي نقش دارند. در واقع همانند زيتون منابع غني از چربي سالم هستند.

روغن زيتون
حاوي چربي اشباع نشده است و كلسترول مضر را در خون پايين مي آورد و در نتيجه ريسك حمله قلبي كاهش مي يابد. تحقيقات نشان مي دهد حتي مرداني كه زمينه بالا رفتن كلسترول را دارند بخاطر استفاده از روغن زيتون در رژيم غذايي به تعداد كمتري از حملات قلبي درگذشته اند. سعي كنيد از روغن زيتون خالص و كمتر فرآوري شده در آشپزي هايتان به جاي كره استفاده كنيد.

آووكادو
مقداري كمي آووكادو را به ساندويچ يا سالاد اسفناج خود اضافه كنيد تا ميزان چربي سالم در رژيم غذايي تان افزايش يابد. آووكادو ميزان كلسترول مضر را در خون پايين آورده و بر كلسترول مفيد خون مي افزايد.

جو دو سر
صبح خود را با خوراك جو دو سر شروع كنيد. جودوسر از نظر امگا3 و فيبر غني است و در كاهش كلسترول نفش دارد.
 تشکر شده توسط : Morteza , شفا یافته , najva
  


پیام های داخل این موضوع
خواص خوراکیها جامع 1 - توسط mojtaba2iran - 2010/03/03, 11:05 PM
RE: خواص خوراکیها جامع 1 - توسط شهرزاد - 2012/12/31, 11:11 PM
خواص خوراکیها جامع 2 - توسط mojtaba2iran - 2010/03/04, 04:23 PM
خواص خوراکیها مرجع 3 - توسط yaro - 2010/08/23, 06:05 PM
خواص نارگیل - توسط mohabat - 2012/09/10, 07:20 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواص گریپ فروت محمود 6 6,859 2019/11/10, 11:40 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص گیاه جینسینگ nahid 29 46,490 2018/07/03, 11:03 PM
آخرین ارسال: Mahpishouni
  خواص انواع سرکه نازلی 17 31,269 2018/01/09, 01:40 PM
آخرین ارسال: Silverlight
  خواص انواع بادام نازلی 11 24,264 2017/05/24, 05:08 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص قارچ کومبوچا شفا یافته 10 148,292 2017/01/10, 10:47 AM
آخرین ارسال: somaye_602000
  خواص دارچین yaro 10 10,381 2016/10/15, 02:38 PM
آخرین ارسال: (reihane(raz
  خواص غذائی و داروئی سیر tanha 17 35,913 2016/10/14, 09:08 PM
آخرین ارسال: Ata1988
  خواص تخم شربتی نازلی 6 11,812 2016/03/16, 02:15 PM
آخرین ارسال: niloofary
  خواص چلغوز naz.gigili 5 41,681 2016/02/27, 12:53 AM
آخرین ارسال: mra.4199uzdld
  خواص آووکادو و مضرات آواکادو نازلی 7 60,374 2015/12/16, 12:08 AM
آخرین ارسال: نازلی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست