2014/05/16, 02:52 PM
من با سالومه موافقم
چون اگه احساسات بیاد وسط و اون طرف به هر دلیلی خودش یا خانوادش بخاطر ام اس قبول نکنن اونوقت ضربه ای که یه ام اسی میخوره در مقابسه با ضربه ای که ادمهای دیگه میخورن فرق داره
با توجه به اینکه استرس و ناراحتی زیاد برای ما خوب نیست به نظر منم از همون روزهای اول ادم بگه بهتره
فرض کنید ادم یکی رو دوست داشته باشه و اون بخاطر ام اس بگه نمیتونه باهات بمونه
کاری ندارم که همون بهتر که بره یا حقشه اگه نخواد یا هر چیزه دیگه من فقط دارم میگم ما حق نداریم خودمونو توی شرایطی قرار بدیم که خومون به خومون اسیب بزنیم
همین....
این نظر منه و خودمم همین کارو میکنم
در ضمن فکر نکنید اگه از همون اول بگید همه میذاره میرن
بعضی ها صداقت ادمو تحسین میکنن و از اینکه انقدر راحت درباره ی مریضی حرف زدید و باهاش کنار اومدید براشون ارزشمنده
این فقط نظر منه البته

چون اگه احساسات بیاد وسط و اون طرف به هر دلیلی خودش یا خانوادش بخاطر ام اس قبول نکنن اونوقت ضربه ای که یه ام اسی میخوره در مقابسه با ضربه ای که ادمهای دیگه میخورن فرق داره
با توجه به اینکه استرس و ناراحتی زیاد برای ما خوب نیست به نظر منم از همون روزهای اول ادم بگه بهتره
فرض کنید ادم یکی رو دوست داشته باشه و اون بخاطر ام اس بگه نمیتونه باهات بمونه
کاری ندارم که همون بهتر که بره یا حقشه اگه نخواد یا هر چیزه دیگه من فقط دارم میگم ما حق نداریم خودمونو توی شرایطی قرار بدیم که خومون به خومون اسیب بزنیم
همین....
این نظر منه و خودمم همین کارو میکنم
در ضمن فکر نکنید اگه از همون اول بگید همه میذاره میرن
بعضی ها صداقت ادمو تحسین میکنن و از اینکه انقدر راحت درباره ی مریضی حرف زدید و باهاش کنار اومدید براشون ارزشمنده
این فقط نظر منه البته

If you live to be a hundred
I want to live to be
,a hundred minus one day
so I never have to live
.without you
I want to live to be
,a hundred minus one day
so I never have to live