من وقتی اولین نفر در مورد ارتباط سینووکس و آکنه پرسید تعجب کردم ولی خودم بعد از چند سال تزریق ، حدود یک ساله که صورتم دچار آکنه شده.
حدودا بعد از ام آر آی تزریقی که فکر کنم یک سال ازش گذشت ،جوش ها شروع شد . نمیدونم ارتباط داشته یا نه .
آخرین باری که رفتم دکتر در مورد ضعف گاهگاهی پا به دکتر گفتم دکتر بعد از نوشتن گاباپنتین به من پیشنهاد خوردن کنجد ، شاهدانه و جوانه گندم و... کرد و گفت خیلی موثره. وقتی گفتم میدونم ولی باعث جوش میشه ، گفت دیگه همینه دیگه
یعنی یا جوش یا غلبه بر ضعف !
یعنی این یه عارضه غیر شایعه ؟
من این مدت گاهی فکر کردم در اثر امگا 3 هست دیگه نخوردمش !
گاهی هم فکر میکنم کمبود آب بدنمه چون اصلا تشنه نمیشم و بجز چایی و فوقش یه لیوان آب در روز نمیتونم دیگه آب بخورم !
میوه و سبزی هم کم میخورم.
حدودا بعد از ام آر آی تزریقی که فکر کنم یک سال ازش گذشت ،جوش ها شروع شد . نمیدونم ارتباط داشته یا نه .
آخرین باری که رفتم دکتر در مورد ضعف گاهگاهی پا به دکتر گفتم دکتر بعد از نوشتن گاباپنتین به من پیشنهاد خوردن کنجد ، شاهدانه و جوانه گندم و... کرد و گفت خیلی موثره. وقتی گفتم میدونم ولی باعث جوش میشه ، گفت دیگه همینه دیگه

یعنی این یه عارضه غیر شایعه ؟
من این مدت گاهی فکر کردم در اثر امگا 3 هست دیگه نخوردمش !
گاهی هم فکر میکنم کمبود آب بدنمه چون اصلا تشنه نمیشم و بجز چایی و فوقش یه لیوان آب در روز نمیتونم دیگه آب بخورم !
میوه و سبزی هم کم میخورم.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد