موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 38
تشکر های دریافت شده :98 بار در 36 پست
سال تشخيص بيماري : cis , 12/93
دكتر معالج : دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده : سینووکس
2016/10/07, 03:46 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2016/10/07, 03:48 PM، توسط mohamad88.)
سلام.
سینووکس اماده تزریق در موعدی که طی تماس شرکت به ما گفتن به دستمون رسید ... پیشرفته خوبیه اما متاسفانه پدهای الکل رو حذف کردن و بنده برای یک پد الکل امروز یک ساعت رفتم تا داروخانه شبانه روزی ...
االبته یک سوال مهم اینکه الان که سرم اماده تزریق شده حجمش یک سوم شده ؛ این طبیعیه ؟؟ یعنی سرنگ فقط یک سومش پر بود ...
به نظرم شرکت ارزش کار خودشو با یک پد الکل زیر سوال نبره ...
موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23484 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
خبر خوبیه . امیدوارم در همه داروخانه های علوم پزشکی موجود باشه . قبلا توی هر جعبه 8 پد الکلی میذاشتن که من در ویال رو دیگه الکل نمیزدم و فقط 4 تاشو استفاده میکردم ، کسانی که به مراکز تزریق میرفتن عملا استفاده ای نمیکردن چون با پنبه الکلی راحت ترن.
الان 4 تا بذارن کافیه.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 1498
تشکر های دریافت شده :1540 بار در 610 پست
سال تشخيص بيماري : 93
دكتر معالج : متخصص
داروي مورد استفاده : اکتوریف
(2016/10/07, 03:46 PM)mohamad88 نوشته است: سلام.
سینووکس اماده تزریق در موعدی که طی تماس شرکت به ما گفتن به دستمون رسید ... پیشرفته خوبیه اما متاسفانه پدهای الکل رو حذف کردن و بنده برای یک پد الکل امروز یک ساعت رفتم تا داروخانه شبانه روزی ...
االبته یک سوال مهم اینکه الان که سرم اماده تزریق شده حجمش یک سوم شده ؛ این طبیعیه ؟؟ یعنی سرنگ فقط یک سومش پر بود ...
یعنی مثل آونکس خودکاری آماده ی تزریقه و نیاز به هیچ گونه آماده سازی و اینا نداره؟
والا کوپامر از اول هم پد الکلی نداشت و ما مجبوریم خودمون تهیه کنیم ولی مساله ی مهمی نیست
حتی تووی رویاتم...؟!
موضوعها: 23
تشکر های اهدا شده: 14810
تشکر های دریافت شده :15238 بار در 3330 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر فرشته اشتری
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
(2016/10/08, 07:21 PM)helli نوشته است: (2016/10/07, 03:46 PM)mohamad88 نوشته است: سلام.
یعنی مثل آونکس خودکاری آماده ی تزریقه و نیاز به هیچ گونه آماده سازی و اینا نداره؟
والا کوپامر از اول هم پد الکلی نداشت و ما مجبوریم خودمون تهیه کنیم ولی مساله ی مهمی نیست
قبلا باید پودرش رو خودتون حل میکردید الان دیگه نیاز نیست و آماده ی تزریقِ
باید کاری کنی، آروم بگیرم
موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 38
تشکر های دریافت شده :98 بار در 36 پست
سال تشخيص بيماري : cis , 12/93
دكتر معالج : دکتر صحرائیان
البته باید یک طرفه به قاضی هم نرفت ... من از شرکت و بیمه نیروهای مسلح تشکر میکنم ... واقعا تو این وضعیت اگر اینا نبودن که واقعا هزینه های دارو کمر زندگیمون رو میشکست ... واقعا دارو رو در عرض 2 دقیقه تایید و در داروخانه هلال احمر در عرض 5 دقیقه تحویل میگیریم ...
اینو گفتم تا فقط نکات منفی رو نگفته باشم
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 1
تشکر های دریافت شده :16 بار در 2 پست
سال تشخيص بيماري : 85
دكتر معالج : عباسی راد
خیلی خیلی عالی شده ،درکل واقعا" با سینووکس قبلی تفاوت اساسی داره هم از لحاط ایمنی تزریق وهم از لحاظ بسته بندی وموارد بهداشتی در انجام تزریق خیلی بهتر از سینووکس قبلی هستش . اینان هر روز وهرلحظه در تلاشند تا خدمات بیشتروبهتری به ما بیماران ارائه بدن ما نیز بعداز خدا نیازمند دستان توانای آنها هستیم که نباید زحماتشان را کم اهمیت جلوه داده وفراموش کنیم مطمئنا" تا مجال باشد در پی درخشش بیشتری خواهند بود که انشاءالله در آینده شاهدش باشیم ...
درود وسلام خدای بر دانشمندان ودست اندرکاران شرکت سیناژن واجرتان با خدای بزرگ ....
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 4
تشکر های دریافت شده :200 بار در 59 پست
سال تشخيص بيماري : شهریور 1379
دكتر معالج : رویا ابوالفظلی
داروي مورد استفاده : دیفوزل
با سلام من دیروز گرفتم خیلی خوشحال شدم هنوز استفاده نکردم ولی با چشم بسته بیان میکنم
صد در صد خوب است فوفق باشید
وا گر از خدا ضرري به تو رسد هيچ كس جز خدا نتواند تو را از آن ضرر برهاند و اگر از او به تو خيري رسد هيچ كس تو را از آن منع نتواند كرد ، كه او بر هر چيز تواناست . (انعام . ۱۷ )
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 3
تشکر های دریافت شده :6 بار در 3 پست
سال تشخيص بيماري : شروع 81 تشخیص93
دكتر معالج : دکترفرهاد فیضی
سلام
یه سوال داشتم...
در مدل جدید آمپول های سینووکس ، مقداری هوا داخل سرنگ وجود داره ، این مقدار هوا رو باید بگیریم ؟
مرسی
موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23484 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
2016/10/28, 11:05 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2016/10/28, 11:07 AM، توسط nahid.)
من هنوز دارم نوع قبلی که سرنگ آب مقطرو ویال پودر هست. من هر وقت هوای سرنگ رو خالی کردم ، موقع حل شدن با پودر، کف کرده
فکر کنم نباید هواشو بگیریم که آب مقطر با فشار وارد ویال نشه .
ولی اگه شما نوع جدید یعنی آمپول آماده تزریق خریدین که تازه اومده و هنوز من نخریدم ، نمیدونم چه جوریه.
از شرکت سیناژن بپرسین. یه شماره تماس 24 ساعته داره پرستار سیناژن . توی سایت سیناژن رو سرچ کنید، یه جا نوشته
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
موضوعها: 23
تشکر های اهدا شده: 14810
تشکر های دریافت شده :15238 بار در 3330 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر فرشته اشتری
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
(2016/10/28, 08:45 AM)Nikan نوشته است: سلام
یه سوال داشتم...
در مدل جدید آمپول های سینووکس ، مقداری هوا داخل سرنگ وجود داره ، این مقدار هوا رو باید بگیریم ؟
مرسی
من یک سری موقعی که سینووکس مصرف میکردم از پرستار پرسیدم که مهمه هوا داشته باشه یا نه
گفتن چون تزریقبش عضلانی هست اهمیتی نداره و بودن هوا باعث راحت تر حل شدن دارو میشه
ولی شما از پرستار بپرسید که خیالتون راحت تر باشه
باید کاری کنی، آروم بگیرم