2012/02/19, 05:45 PM
اگه خیلی اذیتت میکنه و ناراحتی یا برو فیزیوتراپی یا اب درمانی البته اگه فکرت رو مشغول نکنی و به چیزهای بهتری فکر کنی این مشکل و درد رو هم یادت میره
سینووکس و افزایش آنزیم های کبد
|
|||||||||||||||
2012/02/19, 05:45 PM
اگه خیلی اذیتت میکنه و ناراحتی یا برو فیزیوتراپی یا اب درمانی البته اگه فکرت رو مشغول نکنی و به چیزهای بهتری فکر کنی این مشکل و درد رو هم یادت میره
من الان 8ساله كه به ام اس مبتلام راه رفتنم يه 5ماهي خيلي بد شده هي به دكتر نجل گفتم بستريم كنه گفت احتياجي نيست رفتم يه دكتر ديگه پالس تراپي شدم اما حالا خيلي حالــــــــــــــــــم بدترررررررررر الان ربيف ميزنم به نظرتون چيكار كنم تازه كبدم هم مشكل پيدا كرده
بچه ها ببخشيد اينجا صفحه سينووكس بود من در مورد ربيف گفتم من همه نوع آمپوليو زدماااااااااااااااااااا آوونكس ،بتافرون، ربيف وايراني هاش
درست متر کن ! آدم ها هم قد خودشان اند ، نه هم قد تصورات تو
2012/07/05, 11:33 AM
اگه کبد مشکل پیدا کنه معمولا دارو رو عوض میکنن و اگه بیشتر داروهای اینترفرون رو امتحان کردید متوسل به داروهای دیگر میشوند جای نگرانی نیست ایشالله دخا شفا بده و بهتر بشید
راز زندگی آرام اینست امروز را در کنار خدا گام بردار و فردا را به او بسپار
2012/07/05, 11:51 AM
(2012/02/19, 07:45 PM)mai jooon نوشته است: من الان 8ساله كه به ام اس مبتلام راه رفتنم يه 5ماهي خيلي بد شده هي به دكتر نجل گفتم بستريم كنه گفت احتياجي نيست رفتم يه دكتر ديگه پالس تراپي شدم اما حالا خيلي حالــــــــــــــــــم بدترررررررررر الان ربيف ميزنم به نظرتون چيكار كنم تازه كبدم هم مشكل پيدا كرده براي مشكل كبد و همينطور بهبود بيماريت اين پست در ارسالهاي 240 و 279 و 289 رو بخون. اميدوارم هر چه زودتر نتيجه بگيري. http://mscenter.ir/Thread-%D8%A8%D9%87%D...B3?page=29
باور نمیکنم خالق نظم دانه های انار، زندگی مرا بی نظم چیده باشد!
2012/07/05, 12:07 PM
مشکلات کبدی: کبدممکن است در اثر مصرف سینووکس تحت تاثیر قرار بگیرد و در بعضی از موارد دچار آسیب شدید و جدی شود. به همین دلیل پزشک شما به صورت مرتب آزمایش خون شما را چک می کند تا مطمئن شود که کبد شما به درستی کار می کند. اگر پوست شما یا قسمت سفید چشمهایتان زرد شد یا به آسانی دچار خونریزی می شوید، به سرعت با پزشک خود تماس بگیرید.
http://www.cinnovex.com/index.php?lang=fa&Itemid=142 فعلا سکوت را برگزیدیم ............
2020/10/06, 06:06 PM
سلام دوستان، ببخشید سوالم رو اینجا مطرح کردم، تایپیک دیگه ای رو پیدا کنم برای سوالم، ممنون میشم راهنماییم کنید❤️❤️
من نزدیک 2سال داروی سینووکس مصرف میکنم، ازمایشی خونی که چندروز پیش دادم neut پایینه عددش 33.2 هستش که نرمال باید بین 37 تا72 باشه وmono 17 که باید بین 0 تا14 باشه با این شرایط کرونا نمیخوام برم دکتر نشون بدم، به نظرتون آزمایشم نگران کنندست یا به خاطر دارو ومشکلی نیست، ممنون میشم راهنماییم کنید
2020/10/07, 08:57 AM
کسی نیست یه کوچولو راهنمایی کنه؟
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
1 مهمان |