امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواص برنج
#2
برنج ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد


براساس تحقیق جدیدی كه بتازگی در آمریكا انجام گرفته، مصرف مداوم برنج سفید می‌تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش دهد.


در سراسر جهان میلیون‌ها نفر از دیابت نوع 2رنج می‌برند و تعداد بسیاری نیز از ابتلای خود به این بیماری خاموش بی‌اطلاع هستند.

تنها در كشور فرانسه 500 هزار نفر از ابتلای خود به دیابت نوع 2 غافل هستند. این بیماری هر روز در سراسر جهان رو به افزایش است و از این‌رو متخصصان بیشتری برای شناسایی دقیق‌تر عوامل پر خطر در بروز دیابت در حال بررسی هستند.

یكی از این عوامل، افزایش مصرف برنج سفید است كه می‌تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش دهد.

دكتر كی سان و همكارانش در دانشگاه هاروارد نتایج به‌دست آمده از 350 هزار نفر در كشورهای چین، ژاپن، استرالیا و آمریكا را مورد بررسی قرار دادند و دریافتند افرادی كه در هفته، دفعات بیشتری برنج سفید می‌خورند، بیشتر در خطر ابتلا به دیابت نوع 2 هستند.

این نتیجه یعنی افزودن هر وعده برنج سفید در روز برابر است با خطر بیشتر ابتلا به دیابت.

محققان می‌گویند مصرف برنج حدود یك تا دو بار در هفته بسیار مناسب است، اما این میزان در كشورهای آسیایی بسیار بیشتر است به‌طوری كه اغلب افراد هر روز، به‌عنوان وعده اصلی غذایی از آن استفاده می‌كنند كه متاسفانه این میزان مصرف، خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد.

البته این تاثیر خیلی عجیب نیست، زیرا برنج سفید حاوی مقدار زیادی قند است و از این‌رو با فاصله كمی پس از خوردن آن، مقدار زیادی گلوكز در خون آزاد می‌شود اما این فرآیند در برنج قهوه‌ای به آرامی صورت می‌گیرد كه به دلیل مقادیر فراوان فیبر و منیزیم موجود در آن است.

برنج سفید خیلی سریع به قندهای ساده درخون تبدیل می‌شود و قندخون را به میزان قابل توجهی بالا می‌برد، در حالی كه فیبر موجود در برنج قهوه‌ای باعث جلوگیری از بالا رفتن سریع قند خون ‌شده و به آرامی جذب می‌شود.

البته محققان درصدد هستند رابطه بین مصرف مداوم برنج سفید و میزان ابتلا به بیماری دیابت در آسیایی‌ها را بیابند.



آمار به دست آمده نشان می‌دهد برنج سفید می‌تواند یكی از عوامل مهم بروز دیابت نوع 2 باشد. از این‌رو محققان توصیه می‌كنند بهتر است افراد آسیایی میزان مصرف برنج سفید را حداقل به سه بار در هفته كاهش دهند. البته تحقیقات گسترده‌تری برای شناسایی دقیق این فرآیند همچنان در جریان است.
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : نازلی , chipchip
  


پیام های داخل این موضوع
خواص برنج - توسط mojtaba2iran - 2010/10/24, 07:09 PM
RE: خواص برنج - توسط شهرزاد - 2012/06/09, 07:15 PM
RE: خواص برنج - توسط نازلی - 2015/04/10, 11:18 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواص گریپ فروت محمود 6 7,483 2019/11/10, 11:40 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص گیاه جینسینگ nahid 29 49,769 2018/07/03, 11:03 PM
آخرین ارسال: Mahpishouni
  خواص انواع سرکه نازلی 17 32,607 2018/01/09, 01:40 PM
آخرین ارسال: Silverlight
  خواص انواع بادام نازلی 11 25,139 2017/05/24, 05:08 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص قارچ کومبوچا شفا یافته 10 149,294 2017/01/10, 10:47 AM
آخرین ارسال: somaye_602000
  خواص دارچین yaro 10 11,583 2016/10/15, 02:38 PM
آخرین ارسال: (reihane(raz
  خواص غذائی و داروئی سیر tanha 17 37,514 2016/10/14, 09:08 PM
آخرین ارسال: Ata1988
  خواص تخم شربتی نازلی 6 12,367 2016/03/16, 02:15 PM
آخرین ارسال: niloofary
  خواص چلغوز naz.gigili 5 42,352 2016/02/27, 12:53 AM
آخرین ارسال: mra.4199uzdld
  خواص آووکادو و مضرات آواکادو نازلی 7 60,935 2015/12/16, 12:08 AM
آخرین ارسال: نازلی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان