2012/03/06, 09:52 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/03/06, 10:04 AM، توسط g.shahverdian.)
سلام من ٢٤ سال است كه مبتلا. به ام اسم اوائل. با بي حسي بأهام شروع شد مثل حالت خواب رفتكي كه اصلا خوب نميشد بعد بي حسي دست هام ،با كلي درمان هاي سنتي كم كم خوب شد بعد روي تكلمم تأثير داشت
ولي ان زمان هيجكس نمي شناخت اين بيماري رو
بعد إز زايمان دومم به فاصله ي ١٠ سال بيماري رفت تو حمله و باي راستمو إز كار انداخت بعد از ان تازه دكتر فشاركي تشخيص ام إس داد..........كلي كورتن زدم بهترشدم. خلاصه إز ٣٣ سالكي تا ٤٥ سالكي. مدام سالي نبود. كه حمله نداشته باشم. اين مدت رانندكي و كار كردن را فراموش. كردم. ونشستم. تو خونه فقط إز أون جايي كه نقاش
هستم. تو خونه. واسه خودم نقاشي ميكنم و به هاي منزل ميرسم
كلا اين بيماري توان من. خيلي خيلي كم كرد
هزينه ي دكتر و امبول ها هم ماشاالله. خودتون ميدونيد ديكه
خاطره ي. من از اين بيماري فقط استقامت و. صبوري. شوهرم. است. كه اين همه سال فقط بهم روحيه داده و سعي كرده برايم محيط ارامي. ايجاد كند علي رغم. عصبي بودنم اون هميشه با من آرام است.
و ديكه انكه اين مدت مواقعي دارومو قطع ميكردم سر خود و بيشتر تو حمله ميرفتم،
بعد اينم بكم الان راه مبرم اما خوبه خوب نه. كمي سنكين راه ميرم و يكي إز. باهام. توان لازم رو نداره
جاها ي صاف راحت تر راه ميرم در غير اين صورت احتمال زمين خوردنم هست .
ولي ان زمان هيجكس نمي شناخت اين بيماري رو
بعد إز زايمان دومم به فاصله ي ١٠ سال بيماري رفت تو حمله و باي راستمو إز كار انداخت بعد از ان تازه دكتر فشاركي تشخيص ام إس داد..........كلي كورتن زدم بهترشدم. خلاصه إز ٣٣ سالكي تا ٤٥ سالكي. مدام سالي نبود. كه حمله نداشته باشم. اين مدت رانندكي و كار كردن را فراموش. كردم. ونشستم. تو خونه فقط إز أون جايي كه نقاش
هستم. تو خونه. واسه خودم نقاشي ميكنم و به هاي منزل ميرسم
كلا اين بيماري توان من. خيلي خيلي كم كرد
هزينه ي دكتر و امبول ها هم ماشاالله. خودتون ميدونيد ديكه
خاطره ي. من از اين بيماري فقط استقامت و. صبوري. شوهرم. است. كه اين همه سال فقط بهم روحيه داده و سعي كرده برايم محيط ارامي. ايجاد كند علي رغم. عصبي بودنم اون هميشه با من آرام است.
و ديكه انكه اين مدت مواقعي دارومو قطع ميكردم سر خود و بيشتر تو حمله ميرفتم،
بعد اينم بكم الان راه مبرم اما خوبه خوب نه. كمي سنكين راه ميرم و يكي إز. باهام. توان لازم رو نداره
جاها ي صاف راحت تر راه ميرم در غير اين صورت احتمال زمين خوردنم هست .