2012/01/08, 05:02 PM
[quote='pinkrose' pid='166951' dateline='1326028622']
والا بوقلون من که 30 دقیقه بیشتر پختنش صول نمیکشه . من حتی نپخته چرخش کردم و باهاش کتلت درست کردم عالی شد . کبابم باهاش درست کردم محشره . اما برای آبپز نهایتا نیم ساعته نرم شده . من فقط سینه استفاده میکنم .
منم هر موقع میپزم نیم ساعته آمادهاس خیلی هم خوشمزه میشه و نه سفته و نه بوی زهم داره .
والا بوقلون من که 30 دقیقه بیشتر پختنش صول نمیکشه . من حتی نپخته چرخش کردم و باهاش کتلت درست کردم عالی شد . کبابم باهاش درست کردم محشره . اما برای آبپز نهایتا نیم ساعته نرم شده . من فقط سینه استفاده میکنم .
منم هر موقع میپزم نیم ساعته آمادهاس خیلی هم خوشمزه میشه و نه سفته و نه بوی زهم داره .
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.