ارسالها: 558
موضوعها: 67
تاریخ عضویت: Jul 2011
تشکر های اهدا شده: 4235
تشکر های دریافت شده :2443 بار در 630 پست
سال تشخيص بيماري : 1362
دكتر معالج : طباطبائی
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : تهران
گوشت بوقلمون گوشت معجزه گر
در صورتی که می خواهید خدای ناکرده دچار بیماری های سرطان سینه ، پروستات ، بیماری MS ، آرتروز، افسردگی و اعصاب نشوید و اسید اوریک ، اوره و چربی خون شما بالا نرود گوشت بوقلمون را جایگزین تمامی گوشت های مصرفی خانواده بنمایید.
1. طبق آزمایشات انجام شده فسفر موجود در بوقلمون چهار برابر میگو می باشد که یک غذای دریایی است همچنین بهتر است که بدانید 80% عامل تشکیل کلسیم در استخوان های بدن فسفر می باشد و میزان فسفر در بوقلمون 238mg / 100 g می باشد.
2. پروتئین موجود در بوقلمون 81 / 28 بیشتر از هر گوشتی است؟
3. آیا می دانستید بوقلمون فاقد اوره و اسید اوریک نسبت به گوشت های دیگر است که طبق تحقیقات انجام شده اسید اوریک یکی از عوامل سکته مغزی می باشد؟
4. آیا می دانستید گوشت بوقلمون به علت عدم وجود چربی میان بافتی حجم گوشت در هنگام پخت بعکس گوشت مرغ گوساله / گوسفند و ... کم نمی شودو در نهایت مرغ بعد از پختن 55%، گوشت 60% و بوقلمون 85% گوشت پخته به دست می آید؟
5. آیا می دانستید بوقلمون دارای انواع ویتامین B از جمله B1/B3/B6/B12 به میزان 7.7mg/100 gr است و برای جلوگیری از افسردگی و بیماری MS و از بین بردن کم خونی مؤثر است.
6. آیا می دانستید در بوقلمون مقدار زیادی امگا 3 وجود دارد که باعث باز شدن مجاری عروق بدن و پائین آورنده کلسترول می شود و از مزمن شدن بیماری ها جلوگیری می کند.
7. آیا می دانستید اسیدهای آمینه ای به نام تریپتوفان 35mg/100g می باشد که در بدن تبدیل به پروتئین می شود که عامل شادابی است. اسیدهای آمینه در مرمت سلول های ماهیچه ای و اندام بدن، ناخن، پوست، مو و غدد ترشحی نقش بسیار بسزایی دارد و برای ورزشکاران بسیار مفید می باشد.
8. در بوقلمون کلسیم 98mg/100g و برای کلیه افراد بخصوص خانم ها بسیار مفید است و همچنین کلسیم باعث کاهش کلسترول و فشار خون می شود؟
9. آیا می دانستید که چربی و کلسترول موجود در بوقلمون کمترین چربی و کلسترول نسبت به گوشت گوساله / گوسفند مرغ و سایر گوشت هاست یعنی تا دیگر گوشت هاست.
10. آیا می دانستید پتاسیم موجود در بوقلمون 935mg/100g بیشترین پتاسیم در تمام گوشتهاست؟
پتاسیم ضد سرطان است و برای جلوگیری از سرطان سینه در خانم ها بسیار مؤثر بوده همچنین در ساختمان قلب و ماهیچه ها و خون نقش مهمی دارد، وجود آن عامل مهمی برای بسته نشدن سرخرگها و مشکلات وریدی است همچنین پتاسیم در کاهش کلسترول نقش مهمی دارد.
پا درد عمدتاً نتیجه کمبود پتاسیم و منیزم بدن، اسپاسم ماهیچه انسداد و تنگ شدن سرخرگ، مشکلات وریدی تأثیر سوء دیابت روی عضلات، اعصاب پا، رگ گرفتگی و ... تورم مفاصل است.
11. آیا می دانستید 45mg/100g سلنیوم در بوقلمون چه اهمیتی دارد؟
سلنیوم همراه با کلسیم، پتاسیم و ویتامین B6-C-D و روی که همگی در گوشت بوقلمون است ضد کلیه سرطان ها بخصوص سرطان پروستات و سینه می باشد. سلنیوم تنظیم متابولیسم را به عهده دارد و برای از بین بردن سلول های غیر نرمال مؤثر بوده و اگر گوشت بوقلمون با قارچ و گوجه فرنگی میل شود خاصیت ضد سرطانی آن افزایش پیدا می کند.
12. آیا می دانستید میزان سدیم 33mg/100g در گوشت بوقلمون می باشد از بیماری های قلبی جلوگیری می کند و باعث تنظیم فشار خون می شود و همچنین سدیم عامل جذب کلسیم و فسفر در بدن می باشد؟
13. آیا می دانستید روی در بوقلمون 63mg/100g بوده و روی باعث رشد خردسالان می شود ضد سرماخوردگی است و به ساختن DNA و هورمون مردانه در بدن کمک می کند و همچنین روی باعث تنظیم سن بلوغ در افراد می شود.
14. و بالاخره آیا می دانستید بوقلمون دارای ماده ای به نام COQ 10 ( اکسیر جوانی ) می باشد که برای جلوگیری از پیری زودرس مفید است.
پس بی جهت نیست طبق تحقیقات دانشگاه کالیفرنیا در روزنامه خبر مورخه 28/2/87 گوشت بوقلمون گوشت معجزه گر حتی بهتر از ماهی معرفی شده است.
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
تشکر شده توسط : | seyyed reza , AVID2000 , arezooo82 , parisa2011 , پونه , *sharzad.s* , هانیه , arezoo_azizi , yummy , فرناز , نازلی , مولتی ام اس , pariya , # پریسا # , somaye_602000 , maedeh , مـه ســـا , MFhealth , عمومهربان , ساغر , earth , nahid , مهری , ahmad ebrahimi , mari , مینا ح , successful |
|
ارسالها: 1,146
موضوعها: 32
تاریخ عضویت: Aug 2009
تشکر های اهدا شده: 167
تشکر های دریافت شده :2748 بار در 1040 پست
سال تشخيص بيماري : ماه رمضان 1386
دكتر معالج : .....
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : یه جایی
من که خوردم چند روز پیش مزه مرغ میداد تازه مرغ خوشمزه تره
بعدشم چه تاثیری داره مگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه هم باشه شاید تلقینه بیشتر یا اینکه باید اثارش رو در دراز مدت ببینیم
ارسالها: 16
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Jan 2012
تشکر های اهدا شده: 233
تشکر های دریافت شده :63 بار در 25 پست
سال تشخيص بيماري : 89
دكتر معالج : دکتر سلطان زاده
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : تهران
سلام .گوشت بوقلمون خاصیتش گرم است وبرای بیماران ام اس زیاد توصیه می شود .اطبا طب سنتی هم می گویند که مرغ وماهی سرد هستند به جایش بوقلمون استفاده شود .به جای گوشت گوساله هم باید گوشت گوسفند وشتر مصرف کرد .من که خودم اینها رو مصرف می کنم .......
ارسالها: 235
موضوعها: 1
تاریخ عضویت: Sep 2011
تشکر های اهدا شده: 3093
تشکر های دریافت شده :3921 بار در 1486 پست
سال تشخيص بيماري : ١٣٨٩
دكتر معالج : رويا ابوالفضلى
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : تهران
خب من فقط يه جمله ميتونم بگم اونم اينه كه بوقلمون عزيز تو بهترينى و از اين ببعد مواظب نسلت باش كه منقرض نشه
هيچگاه اميد كسى را نا اميد مكن شايد اين تنها دارايى او باشد
ارسالها: 530
موضوعها: 25
تاریخ عضویت: Jan 2010
تشکر های اهدا شده: 2409
تشکر های دریافت شده :2925 بار در 1018 پست
سال تشخيص بيماري : مهر1388بیمار شد
دكتر معالج : دکتر بانکی
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : تهران
خانومهای آشپز نظر بدن لطفاً.
ما هم گوشت بوقلمون مصرف میکنیم، ولی بعد از چند بار پخت متوجه شدم که در پختن این گوشت مثل مرغ گوشت سفت میشه ولی کبابش معرکه است و خیلی ترد و خوشمزه است.
شما ها هم این سفتی رو احساس کردین یا روش پخت من اشتباهه.؟
شخصيت منو با برخوردم اشتباه نگير!
شخصيت من چيزيه كه "من" هستم اما برخوردِ من بستگي به اين داره كه "تو" كي هستي...!
ارسالها: 87
موضوعها: 19
تاریخ عضویت: Apr 2011
تشکر های اهدا شده: 1208
تشکر های دریافت شده :975 بار در 180 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر فرهاد فیضی
داروي مورد استفاده : سینوتک - سیناژن
محل سکونت : تهران
(2012/01/08, 10:18 AM)pariya نوشته است: خانومهای آشپز نظر بدن لطفاً.
ما هم گوشت بوقلمون مصرف میکنیم، ولی بعد از چند بار پخت متوجه شدم که در پختن این گوشت مثل مرغ گوشت سفت میشه ولی کبابش معرکه است و خیلی ترد و خوشمزه است.
شما ها هم این سفتی رو احساس کردین یا روش پخت من اشتباهه.؟
این سفتی را من هم حس میکنم ولی فکر میکنم اگر قبل از پخت ،گوشت را به صورت نوارهای باریک تر برش بزنید بهتر پخته میشود. اگر از زودپز استفاده نمیکنید زمان پخت حدودا 3 ساعت را در نظر بگیرید
خوابهايم را خسته ميكني
وقتي تا سحر
مي گردم و پيدايت نمي كنم !...
روزهاتو را چرت می زنم
بس که شب ها
در خواب تو بیدارم
ارسالها: 558
موضوعها: 67
تاریخ عضویت: Jul 2011
تشکر های اهدا شده: 4235
تشکر های دریافت شده :2443 بار در 630 پست
سال تشخيص بيماري : 1362
دكتر معالج : طباطبائی
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : تهران
(2012/01/08, 10:18 AM)pariya نوشته است: خانومهای آشپز نظر بدن لطفاً.
ما هم گوشت بوقلمون مصرف میکنیم، ولی بعد از چند بار پخت متوجه شدم که در پختن این گوشت مثل مرغ گوشت سفت میشه ولی کبابش معرکه است و خیلی ترد و خوشمزه است.
شما ها هم این سفتی رو احساس کردین یا روش پخت من اشتباهه.؟ پریا جون ، من تا حالا هر موقع پختم به نظرم مثل گوشت مرع میمونه و تفاوتی نمی بینم فقط باید کمی فبل از پخت مزه دارش کنی یعنی با سویا سس و یا آبلبمو و نمک و تخم گشنیز و ادویه های دیگه بوی زهمشو بگیری.
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
ارسالها: 530
موضوعها: 25
تاریخ عضویت: Jan 2010
تشکر های اهدا شده: 2409
تشکر های دریافت شده :2925 بار در 1018 پست
سال تشخيص بيماري : مهر1388بیمار شد
دكتر معالج : دکتر بانکی
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : تهران
مرسی نجوا جون
البته کلاً مدل گوشتش اینطوریه که هر چه قدر هم بپزه ولی باز هم مثل گوشتای دیگه نرم نرم نمیشه.
شخصيت منو با برخوردم اشتباه نگير!
شخصيت من چيزيه كه "من" هستم اما برخوردِ من بستگي به اين داره كه "تو" كي هستي...!
ارسالها: 197
موضوعها: 2
تاریخ عضویت: Oct 2011
تشکر های اهدا شده: 3811
تشکر های دریافت شده :1401 بار در 446 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : حمیدرضا ترابی
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : تهران
(2012/01/08, 11:40 AM)pariya نوشته است: مرسی نجوا جون
البته کلاً مدل گوشتش اینطوریه که هر چه قدر هم بپزه ولی باز هم مثل گوشتای دیگه نرم نرم نمیشه.
پریا جونم,اولین باری که مامانم درست کرد خیلی نرم وترد شده بود......چون منم هر بار می پختم سفت بود......وقتی پرسیدم گفتن که نمک رو آخر سر میزنن مثل پخت گوشت قرمز برای اینکه سفت نشه نمک رو آخر میزنن......
ارسالها: 263
موضوعها: 26
تاریخ عضویت: Aug 2011
تشکر های اهدا شده: 5187
تشکر های دریافت شده :4311 بار در 1920 پست
سال تشخيص بيماري : 1385
دكتر معالج : دکتر محمود عابدینی (عاشقشم)
داروي مورد استفاده : بتافرون
محل سکونت : مازندران_قائمشهر
من با پریا جون موافقم کبابش خومزه هست
اما اگه از شب قبل بزاریبا سیرو پیازو اب نارج با شعله ی خیلی کم و اب کم دم کنی هم بزاری تا فردا ظهر هم خوش طعم میشه هم نرم امتحان کن من همیشه اینجووری درست میکنم خاصیتشم از دست نمیره فقط میزان آبی که میریزین طوری باشه که دباره اضافه نکنین چون از خواصش کم میشه
زندگی نبرد است جرات حضور در آن را داشته باشید
|