2012/01/08, 02:39 PM
من با پریا جون موافقم کبابش خومزه هست
اما اگه از شب قبل بزاریبا سیرو پیازو اب نارج با شعله ی خیلی کم و اب کم دم کنی هم بزاری تا فردا ظهر هم خوش طعم میشه هم نرم امتحان کن من همیشه اینجووری درست میکنم خاصیتشم از دست نمیره فقط میزان آبی که میریزین طوری باشه که دباره اضافه نکنین چون از خواصش کم میشه
اما اگه از شب قبل بزاریبا سیرو پیازو اب نارج با شعله ی خیلی کم و اب کم دم کنی هم بزاری تا فردا ظهر هم خوش طعم میشه هم نرم امتحان کن من همیشه اینجووری درست میکنم خاصیتشم از دست نمیره فقط میزان آبی که میریزین طوری باشه که دباره اضافه نکنین چون از خواصش کم میشه

زندگی نبرد است جرات حضور در آن را داشته باشید
![[تصویر: 28018023802572124662.jpg]](http://upload7.ir/images/28018023802572124662.jpg)