2012/01/08, 11:23 AM
(2012/01/08, 10:18 AM)pariya نوشته است: خانومهای آشپز نظر بدن لطفاً.پریا جون ، من تا حالا هر موقع پختم به نظرم مثل گوشت مرع میمونه و تفاوتی نمی بینم فقط باید کمی فبل از پخت مزه دارش کنی یعنی با سویا سس و یا آبلبمو و نمک و تخم گشنیز و ادویه های دیگه بوی زهمشو بگیری.
ما هم گوشت بوقلمون مصرف میکنیم، ولی بعد از چند بار پخت متوجه شدم که در پختن این گوشت مثل مرغ گوشت سفت میشه ولی کبابش معرکه است و خیلی ترد و خوشمزه است.
شما ها هم این سفتی رو احساس کردین یا روش پخت من اشتباهه.؟
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.