2012/01/08, 10:18 AM
خانومهای آشپز نظر بدن لطفاً.
ما هم گوشت بوقلمون مصرف میکنیم، ولی بعد از چند بار پخت متوجه شدم که در پختن این گوشت مثل مرغ گوشت سفت میشه ولی کبابش معرکه است و خیلی ترد و خوشمزه است.
شما ها هم این سفتی رو احساس کردین یا روش پخت من اشتباهه.؟
ما هم گوشت بوقلمون مصرف میکنیم، ولی بعد از چند بار پخت متوجه شدم که در پختن این گوشت مثل مرغ گوشت سفت میشه ولی کبابش معرکه است و خیلی ترد و خوشمزه است.
شما ها هم این سفتی رو احساس کردین یا روش پخت من اشتباهه.؟
شخصيت منو با برخوردم اشتباه نگير!
شخصيت من چيزيه كه "من" هستم اما برخوردِ من بستگي به اين داره كه "تو" كي هستي...!
شخصيت من چيزيه كه "من" هستم اما برخوردِ من بستگي به اين داره كه "تو" كي هستي...!