2017/03/20, 02:48 PM
قسمت جدید رادیو ام اس سنتر با موضوع نوروز رو از طریق تابلو اعلانات سایت گوش بدید و نظر بدید 

مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
اطلاعیه شماره ۲۵: رادیو ام اس سنتر
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2017/03/20, 02:48 PM
قسمت جدید رادیو ام اس سنتر با موضوع نوروز رو از طریق تابلو اعلانات سایت گوش بدید و نظر بدید
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
مث حس ی عشق تازه بودی
2017/03/21, 07:29 PM
منم رسیدم نظر بدم (بماند که قرار بود راجع به دو قسمت قبل نظر بدم
![]() این قسمت خیلی عالی بود و از انرژی مثبتتون ممنونم واقعا همه صحبت ها عالی بود ولی طبق معمول پرچم پسرها بالاس ![]() ![]() ![]() ![]() محمد جواد صحبتش عالی بود. یعنی ۲۰۰۰ بار گوش کردم و هر سری لبخند زدم ![]() ![]() ![]() تبریک تبریک تبریککککککک ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نظرتون رو بگید برای قسمت آینده ، موضوع پیشنهاد بدید چرا همکاری نمیکنید در انتخاب موضوع ؟ ![]()
مث حس ی عشق تازه بودی
2017/03/21, 11:54 PM
منم چند باری گوش دادم
راستش اولین باری ک گوش دادم ، اصلا حس و حال عید نداشتم ... در اوج عبوسانگی خودم به سر می بردم وقتی پلی کردم ازجام بلند شدم و بسی پسته شکانیده و .... (دیگه اسپم داشت می شد ![]() انرژیش خیلی خوب بود لحن اقای محمدجواد هم خیلی خوب بود ![]() ![]() ممنون از دوستانی ک ویس می فرستن ![]()
2017/05/05, 10:39 AM
تا پایان فردا شب فرصت دارید برای موضوع جدید رادیو ، صداتون رو برای اکانت ادمین تلگرام ارسال کنید
فایل رو از اینجا دانلود و گوش بدید. بدویید تا تولد ام اس سنتر چند روز بیشتر نمونده ![]() ![]()
مث حس ی عشق تازه بودی
2017/05/14, 09:06 PM
یوووهووووو
![]() ![]() قسمت جدید رادیو با موضوع تولد ام اس سنتر رو همینک میتونید از تابلو اعلانات بالای سایت گوش بدید ![]() ![]() ![]()
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
2017/06/24, 09:12 PM
قسمت جدید رادیو ام اس سنتر با موضوع تحقیق پزشکان کانادایی رو میتونید از طریق تابلو اعلانات و پلیر (player) رادیو گوش کنید .
منتظر نظراتتون راجع به این قسمت رادیو هستیم
مث حس ی عشق تازه بودی
2017/06/24, 10:05 PM
سلام
دستتون درد نکنه ![]() چه خوب که نتایج اون تحقیق جنجال برانگیز به صورت یک فایل صوتی و با توضیحی خوب و مختصر و مفید بیان شد ![]() یادمه توی تاپیک خبرش من و خیلیای دیگه چقد طومار نوشتیم و بحث کردیم که درسته تحقیق محققان جواب داده ولی درمان قطعی اعلام نشده که بشه مثل قرص و آمپول رفت خریدش که ![]() اما نتایج امیدبخشی برامون بوده و ایشالا ادامه تحقیقاتشون به زودی به درمان قطعی و راحت برامون بینجامه
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
2018/09/18, 03:12 PM
سلام و خسته نباشید. لطفا در مورد ام اس و پرداخت مهریه هم اگه میشه صحبت کنین!!!!
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
2 مهمان |