موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23484 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
2013/08/24, 11:21 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/08/24, 11:24 AM، توسط nahid.)
سلام .
از حمید و عوامل پشت صحنه تشکر میکنم بابت تدارکات سفر و حرصی که بابتش خورد !
همه کسانی که محیط شادی رو فراهم کردن هم خسته نباشن
از دیدن دوباره دوستان و آشنا شدن با دوستان جدید هم خیلی خوشحال شدم.
دوستان خیلی چیزا رو گفتن ، دارم فکر میکنم اونایی که گفته نشد رو بگم:
حمید توسط برادران و خواهران اراذل و اوباش کتک خورد ولی همین باعث شد حالش بهتر شه و ما اصن نفهمیدیم پالس داشته قبلش
حمید یه جعبه پر از قرص و دارو هم داره مثل کمد آقای ووپی که هرکی هر مرضی داشته باشه علاج میشه . منم ازش استامینوفن گرفتم و سردرد ضربه ایم اون آخرا دیگه خوب خوب شد.ممنون حمید
وقتی غار رو با قایق رفتیم و برگشتیم و قسمت پیاده روی که میگفتن 260 پله داره رو رابط تور حذف کرد ،دلم میخواست احسان و سروش ، آقای نصرتی و خانمشون ، پریا و شهاب ( محمد رضا ) هم همراهمون بودن چون مشکلی پیش نمی اومد.البته خود سروش اگه میومد قایق ها برمیگشت
تو غار به هممون جلیقه دادن و نیازی به لباس گرم نبود .
بعضیا سوغاتی های مختلف خریدن از شیرینی های همدان گرفته تا ظروف سفالی و ... سروش هم یه تیرکمون خرید و یه بوق کوچیک مسابقه فوتبال! و همش سروصدا میکرد !
جای کسانی که میخواستن و نتونستن بیان سبز و خال خالی بود و ازشون یاد شد
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
تشکر شده توسط : | shahrzad , paeazan , hessam , نازی ی , بی تـــا , chipchip , hilda , یه غریبه , yummy , Maz , رامنا , neda.n , matinfard , sooorooosh , hamid , nanaz , نازلی , kaveh_plus , م.ه , ماه , aalieh , minoshka , حمید , zenith , fireboud , parastoo joon , hamid_147 , ahya |
|
موضوعها: 9
تشکر های اهدا شده: 4998
تشکر های دریافت شده :3989 بار در 935 پست
سال تشخيص بيماري : 83
دكتر معالج : لطفی- صحراییان
داروي مورد استفاده : بتافرون
آآآآآآآآآآآآآخخخخخخخخخخخخخخ چقدر من حلوا زرده دوست می دارم!!! از کدوم قنادی خریدین؟
برف ببارد یا باران برای باور "پاییز" همین "جای نبودنت" کافیست !!
موضوعها: 19
تشکر های اهدا شده: 4409
تشکر های دریافت شده :7524 بار در 2638 پست
سال تشخيص بيماري : 1382
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
2013/08/24, 11:51 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/08/24, 01:28 PM، توسط hessam.)
(2013/08/24, 11:30 AM)نازی ی نوشته است: آآآآآآآآآآآآآخخخخخخخخخخخخخخ چقدر من حلوا زرده دوست می دارم!!! از کدوم قنادی خریدین؟ شرینی سرای رسالت
آرام گاه باباطاهر پایین تر از آتش نشانی رجبی
ولی همچی جای جالبی هم نبود کوچیک بود فکر کنم جای بهتری هم بود ولی ما را نبردند
ما می خواستیم بری آرام گاه بابا طاهر بریم ولی تو شیرینی سرا وقت گرفته شد دیگه آرامگاه نرفتیم
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 5157
تشکر های دریافت شده :5198 بار در 942 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر پاکدامن
داروي مورد استفاده :
2013/08/24, 11:53 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/08/24, 11:55 AM، توسط hilda.)
نازی جان از قنادی رسالت اگه اشتباه نکنم
اسم صاحبش فکر کنم رجبی بود
حسام انقدر غر نزن
دردهایت را دورت نچین تا دیوار شود .......
زیر پایت بگذار تا پله شود .....
خب بابا میگفتین بهتون آدرس جاهای خومشزه خومشزه رو می دادم اما همین هم خب حتما خوب بوده که خرید کردین دوست جونام
موضوعها: 21
تشکر های اهدا شده: 13384
تشکر های دریافت شده :13987 بار در 1982 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : ..
داروي مورد استفاده :
خوب بود . با هم بودنمون از همه چی بهتر . همدلیها از همه چی قشنگ تر . اومدم که یه آفرین بگم به بچه هایی که بهشون می گن بیمار ام اس . شاید باید بهشون گفت شادترین آدمهای دنیا . اینو در این سفر بچه ها یه بار دیگه ثابت کردن . انقدر گرم و صمیمی و خندون و خوب بودن که اگه یه سری ادم از بیرون می دیدن حتما غبطه می خوردن به حالشون . حتی لحظه هایی که غم پنهان داشتن . اگه بخوام یه کلمه در توصیف این سفر بگم بازم می گم همدلی که خیلی قشنگ بود ، خیلی . از همه کسایی که برای برگزاری این سفر زحمت کشیدن و وقت گذاشتن به خصوص حمید سپاسگزارم . از همه تون که برام لحظه های شاد و به یاد موندنی خلق کردین ممنونم . همدان شاید فقط یه بهانه بود . جزو سفرایی که جایی که بودم خیلی مهم نبود ، آدمایی که همراهم بودن مهم بود . از بودن در کنارتون لذت که نه شاد بودم . جای همه تون ، تک تکتون خیلی خیلی خالی بود . جای اونایی که قرار بود بیان به این سفر ، ثبت نام کردن و نتونستن همراهیمون کنن ، بیشتر خالی . از همه اونایی هر تلاشی کردن برای خوبتر شدن این سفر ممنونم . از همه اونایی که همدیگه رو تو هیچ لحظه ای تنها نذاشتن . از همه اون خواهر برادرا و همسرا و خانواده هایی که تو این سفر باهامون بودن و گرما و صمیمیت خانواده رو هم به جمعمون اضافه کردن ممنون . از تمام بچه هایی که جدیدتر بودن و نگفتن من که کسی رو نمی شناسم و اومدن ممنون . انقدر صمیمی بودن که انگار صد ساله همدیگه رو می شناسیم . من به همدان نیست که نمره میدم .به شماها نمره میدم که بهترین رو خلق کردین و من بعد از دو روز احساس می کنم کلی چیزای خوب ازتون یاد گرفتم .
Peace begins with a smile
تشکر شده توسط : | paeazan , نازی ی , yummy , مـه ســـا , matinfard , sooorooosh , hamid , hilda , یه غریبه , nanaz , نازلی , kaveh_plus , م.ه , ماه , nahid , FBF , Maz , aalieh , فرناز , رامنا , minoshka , حمید , بی تـــا , zenith , fireboud , parastoo joon , hamid_147 , ahya |
|
2013/08/24, 12:57 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/08/24, 01:36 PM، توسط نازی ی.)
جا داره اینجا 1 دست مریزاد به حمید بگم که بلافاصله بعد از پالس تراپی به عشق شماها راهی سفر شد و نترسید از بدتر شدن ننالید از حال بد بعد از پالس گرفتن و خندید به حمله ام اس پایدار باشی پسر انشا اله دفعه بعد اگه خدایی نکرده زبونم لال روم به دیوار پالس گرفتی سفر به قطب شمال بزاری!!!!
تشکر شده توسط : | neda.n , مـه ســـا , matinfard , sooorooosh , hamid , یه غریبه , hilda , nanaz , نازلی , kaveh_plus , nahid , FBF , hessam , فرناز , رامنا , حمید , zenith , fireboud , parastoo joon , hamid_147 , ahya |
|
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 1416
تشکر های دریافت شده :2267 بار در 319 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
سفر فوق العاده ای بود از همگی دوستانم ممنون هستم دو روز به یاد ماندنی رو باشماها سپری کردم و تا عمر دارم این سفر رو فراموش نمیکنم.از تک تک دوستان ممنونم اسم نمیبرم شاید کسی رو جا بندازم و از آشنایی با دوستان جدید خیلی خوشحالم واقعا جمع گرم و صمیمی بود.ولی یک تشکر ویژه از حمید بابت تمامی زحماتی که کشید علی الخصوص بیدار کردن شبانه ما از خواب و از سروش عزیز بابت اینکه ما رو خیلی خیلی شاد میکرد.
تشکر شده توسط : | یه غریبه , neda.n , paeazan , Maz , ماه , nahid , matinfard , فرناز , aalieh , yummy , minoshka , hamid , حمید , kaveh_plus , zenith , fireboud , hilda , parastoo joon , hamid_147 |
|
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 1263
تشکر های دریافت شده :1914 بار در 363 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : دکتر کچویی
داروي مورد استفاده : کوپامر
نگران منی به تو قرصه دلم
تو کنار منی نمی ترسه دلم
تشکر شده توسط : | neda.n , matinfard , فرناز , paeazan , yummy , حمید , kaveh_plus , fireboud , parastoo joon , hamid_147 , ahya |
|
موضوعها: 19
تشکر های اهدا شده: 4409
تشکر های دریافت شده :7524 بار در 2638 پست
سال تشخيص بيماري : 1382
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
2013/08/24, 06:15 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/08/24, 06:46 PM، توسط hessam.)
(2013/08/24, 11:53 AM)hilda نوشته است: حسام انقدر غر نزن کی غر زد؟:
انتقاد کردم باید انتقادی باشه که پیشرفتی هم باشه
که دفعات بعد بهتر از قبل بشه
و گرنه گفتم خوب بود هنوز هم می گم
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
|