2013/04/30, 10:22 PM
بچه ها فوق العاده بود خدا قوت
واقعا زبان تشکر ندارم
بی نهایت عالی بود
واقعا زبان تشکر ندارم
بی نهایت عالی بود
وله همایش بزرگ ام اس سنتر
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2013/04/30, 10:22 PM
بچه ها فوق العاده بود خدا قوت
واقعا زبان تشکر ندارم بی نهایت عالی بود
2013/04/30, 11:28 PM
آرش، فربد، ندا و مهدی دستتون درد نکنه، عالییییی بود
2013/05/01, 12:59 AM
دستـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــتون درد نكنه
چرا زحمت كشيديد ما كه راضي نبوديم دست گل همه تون درد نكنه اين باعث افتخاره كه ميبينم از خودموني ها چنين كارهاي بزرگي انجام ميدن سربلند باشيد كه باعث سربلندي همه بچه هاي ام اس ميشيد ما كه كاري از دستمون بر نمياد اما من حاظرم لباس هويج بپوشم و جلو امفي تئاتر مهمون ها رو به داخل دعوت كنم در این خاک, در این خاک
در این مزرعه ی پاک به جز عشق, به جز مهر دگر بذر, نَکاریم...!
2013/05/01, 01:03 AM
واقعاجالب بود دستتون دردنکند
بالاخره توانستم دوستان نادیده راببینم دراین وله یک چیز برام جالب بود واینکه خدا رو شکرخیلی از دوستان حالشون از من بهتره باز هم خوشحالم ممنون
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده
بدون شرح:
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........
از تک تک اعضای تیم مدیریت تشکر میکنم از اینکه عضو کوچولویی از خانواده ام اس سنتر هستم خیلی خوشحالم واقعا زحمت کشیدید از تماشای لحظه به لحظه این وله لذت بردم . خوشحالم که شاهد پیشرفت و ترقی اعضای دوست داشتنی سایت هستم برای همه اعضا آرزوی موفقیت روز افزون دارم زنده باد ام اس سنتر منم برای روز جمعه نارنجی میپوشم به افتخار ام اس سنتر
2013/05/01, 12:00 PM
خیلی عالیه. دست مریزاد
خوابهايم را خسته ميكني وقتي تا سحر مي گردم و پيدايت نمي كنم !... روزهاتو را چرت می زنم بس که شب ها در خواب تو بیدارم
2013/05/01, 01:10 PM
واییییی عالییی بوددددد
چقدر خاطره برام زنده شددددد چقدر به داشتنتون افتخار میکنم ندا جان ... فربود جان... حمید عزیز... همه بچه هایی که زحمت کشیدین دمتون گرم موفقیت و سر بلندی شما واسه ما افتخاره ... " Ickle me, Pickle me, Tickle me. Too "
2013/05/01, 07:52 PM
بچه ها واقعـــا واقعــــــا عااالی بود . کلی ذوق کردم
به تک تکتون افتخار میکنم . حمید ، ندا ، فربد و همه ی دوستانی که زحمت کشیدید واقعا خسته نباشین . براتون آروزی موفقیت دارم و شما همایشرو به بهترین نحو اجرا میکنید . مثل همیشه موفق و پیروز هستید
smile , be happy and enjoy life
2013/05/01, 08:37 PM
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
1 مهمان |