موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 684
تشکر های دریافت شده :768 بار در 298 پست
سال تشخيص بيماري : 80
دكتر معالج : who cares?
داروي مورد استفاده :
خب دوستان من از یه متخصص در این زمینه سوال کردم گفتم شاید شما هم دوست داشته باشید پاسخ ایشون رو بشنوید
نقل قول: سوال :سلام آقای دکتر! دخترایی که مبتلا به ام اس هستند ولی از نوعی که از ظاهرشون مشخص نیست و بیماری شون با انترفرونها قابل کنترل هست در چه مرحله ای و چطوری به خواستگارشون بگند که بیمارند؟ اصلا نیازی هست که این کارو بکنند؟ آخه می دونین همه اینقدر از این بیماری وحشت دارند که تا اسمشو می شنوند منصرف میشند.
پ ن: این سوال بسیاری از بیماران ام اسی هست ممنون میشیم نظر کارشناسانه ی شما رو بشنویم
نقل قول: سلام ، وقتی اولین جلسه خواستگاری انجام شد باید با خانواده فرد و خودش در میون گذاشته بشه توسط خانواده تون
خیلی از اوقات اگر امکانش هست که دیداری بین شما و خواستگار قبل از جلسه رسمی انجام بشه ، خوبه اونجا مطرح بشه ( تا رسمیت خواستگاری را متحمل نشوید )
اگر دختر و پسر رابطه دارند با هم که در متن رابطه بهتره مطرح بشه و وقتی خانواده پسر دختر را دیدند نیز بعدش توسط پسر به خانواده اش گفته شود
موضوعها: 32
تشکر های اهدا شده: 167
تشکر های دریافت شده :2748 بار در 1040 پست
سال تشخيص بيماري : ماه رمضان 1386
دكتر معالج : .....
داروي مورد استفاده :
2013/01/29, 05:29 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/01/29, 05:33 PM، توسط yas.)
من اگه زمانی اجازه دادم کسی بیاد خونمون بلند میشم جلوشون میگم منو میبینید ؟ من ام اس دارم بیماریکه همه ازش وحشت دارن ولی من باهاش دوستم
دیگه خودتون مختارید میخواین عروس ام اسی داشته باشید که بایدم افتخار کنید دلتونم بخواد اگه هم دوست ندارید همین الان بیرووووووووووووووووون
قیافشونم دیدینیه وقتی بفهمن کسیکه این مدت داشت راه میرفت میپرید چایی و میوه اورد و............... حالا ام اس داره
منم برای مامانش اینطوری میکنم
خیلیم افتخار بدم عروستون بشم و این پسره یه لا قباتون رو بخوام و لیاقتم رو داشته باشه ها ها هااااااااااااااااااااا
راز زندگی آرام اینست امروز را در کنار خدا گام بردار و فردا را به او بسپار
موضوعها: 157
تشکر های اهدا شده: 5522
تشکر های دریافت شده :6961 بار در 1909 پست
سال تشخيص بيماري : اسفند 1385
دكتر معالج : دكتر عبدالرضا ناصر مقدسي
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
بنظرم خیلی منطقیه که اگه ممکن باشه قبل از جلسه رسمی خواستگاری بعد از یکی دو جلسه دیدار با خوده طرف مطرح بشه.
اگر حین این رابطه بگید طرف فرصت فکر کردن پیش خودش داره ویاحتی ممکنه بره اطلاعاتی خودش کسب کنه که اینطوری خیلی بهتره تا اینکه مثل رادیو پیام از خود ما اطلاعاتی بشنوه.
اینجوری خودش اگر کنار بیاد با قضیه ،خودشم با دست پر از اطلاعات وقبول مسئله، موضوعو با خانواده اش مطرح میکنه وپیش زمینه ای رو میده بهشون قبل از جلسه رسمی.(بنظرم خانواده اگه از دهن خود فرزندشون درجریان موضوع قرار بگیرن بهتره)
اینجوری خیلی خیلی بهتر پیش میره قضایا
به امید ازدواج همراه با خوشبختی وارامش همه جوونا
همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش
شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!
داروي مورد استفاده :
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 57
تشکر های دریافت شده :44 بار در 15 پست
سال تشخيص بيماري : 87
دكتر معالج : moghadasi
داروي مورد استفاده :
این حق رو بدیم که دیگران نیاز به توجیه شدن دارن،به شخصه تو محیط کارم 3 تا از همکارانم در خانوادشون یکیشون همسرش یکیشون پسرش و یکیشون مادرش که ضایعه نخاعی هم داره هستن
از صحبت های فردی که همسرش ام اس داشت فهمیدم مرد پخته ای هست و زنش رو کاملا درک میکرد، بهم میگفت صدای بلند اذیتشون میکنه،مسافرت براشون خوبه،معمولا آهنگ گوش میدن و .......
بهر حال ام اس به نظرم تو این سایت دیدگاه عزیزان منفی هست که همه ی افراد در جامعه رو وحشت زده میدونن راست حسینی قضاوت کنیم هزینه های این بیماری برای جوان های دم بخت تا حدودی سخت هست
داروي مورد استفاده :
اوکی قبول! ما ه درک می کنیم و برای همینم هست که باهاشون درمیون میذاریم ولی اونا هم مارو درک کنن که تحمل این بار به تنهایی از عهده ی ما هم خارجه این بیماری می تونه برای هرکسی پیش بیاد پس یه کمم خودشون رو جای ما بذارند یه کم بیشتر فکر کنند نه اینکه همون لحظه فرار کنند
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 6698
تشکر های دریافت شده :4383 بار در 1017 پست
سال تشخيص بيماري : ۸۶
دكتر معالج : دکتر ترمه چی
داروي مورد استفاده : سینومر
(2013/01/29, 09:44 PM)m_o نوشته است: این حق رو بدیم که دیگران نیاز به توجیه شدن دارن،به شخصه تو محیط کارم 3 تا از همکارانم در خانوادشون یکیشون همسرش یکیشون پسرش و یکیشون مادرش که ضایعه نخاعی هم داره هستن
از صحبت های فردی که همسرش ام اس داشت فهمیدم مرد پخته ای هست و زنش رو کاملا درک میکرد، بهم میگفت صدای بلند اذیتشون میکنه،مسافرت براشون خوبه،معمولا آهنگ گوش میدن و .......
بهر حال ام اس به نظرم تو این سایت دیدگاه عزیزان منفی هست که همه ی افراد در جامعه رو وحشت زده میدونن راست حسینی قضاوت کنیم هزینه های این بیماری برای جوان های دم بخت تا حدودی سخت هست
وقتی طرف میاد و بدون اینکه اجازه بده راجع به بیماریت واسش توضیح بدی و یهو میگه از این به بعد مثل برادرتم،دیگه چی میشه گفت بهش؟؟
به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد..
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 7451
تشکر های دریافت شده :7213 بار در 2370 پست
سال تشخيص بيماري : مهر 89
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده : سینووکس
به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
داروي مورد استفاده :
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/01/30, 12:30 PM، توسط OMG!.)
موضوعها: 157
تشکر های اهدا شده: 5522
تشکر های دریافت شده :6961 بار در 1909 پست
سال تشخيص بيماري : اسفند 1385
دكتر معالج : دكتر عبدالرضا ناصر مقدسي
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش
شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!