موضوعها: 21
تشکر های اهدا شده: 11128
تشکر های دریافت شده :4326 بار در 1015 پست
سال تشخيص بيماري : 1370
دكتر معالج : خانم دکتر يعغوبي
داروي مورد استفاده :
امارضا ممنونم که من رو طلبیدی به زیارتت اومدم وکلی با شما حرف زدم
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 5737
تشکر های دریافت شده :5556 بار در 1532 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده :
تشکر شده توسط : | Hasty , kaveh_plus , ehsan 10054 , ساحل , aalieh , hamid t , nazii , shokolat , gilane , fireboud , Saina , chipchip , hamid , نازلی , Sina , Pooya.N , O#!!! , sadaf |
|
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 8772
تشکر های دریافت شده :11929 بار در 2632 پست
سال تشخيص بيماري : 1381
دكتر معالج : صحراییان
داروي مورد استفاده :
من برام يه سوالي پيش اومده آيا بهتر از اين ميشد؟؟؟؟؟؟؟
اينقدر خوش گذشته كه دوباره زنده شدم انگار.
...
تشکر شده توسط : | parastoo joon , ساحل , Hasty , N00shin , kaveh_plus , هانیه , hamid t , shadi.green86 , shokolat , gilane , fireboud , Saina , chipchip , hamid , بنده خدا , نازلی , Hegan , Majid , بهــار , Sina , مـه ســـا , sooorooosh , Pooya.N , ثریا , neda.n , O#!!! , nafass , seyyed reza , amirfarhag , ابراهیم , sadaf , simin |
|
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 12261
تشکر های دریافت شده :7970 بار در 1554 پست
سال تشخيص بيماري : 1385
دكتر معالج : دکتر عظیمی.دکتر مقدسی
داروي مورد استفاده :
تشکر شده توسط : | ehsan 10054 , N00shin , kaveh_plus , ساحل , هانیه , hamid t , shadi.green86 , shokolat , gilane , fireboud , Saina , chipchip , hamid , بنده خدا , نازلی , Hegan , Pooya.N , Majid , بهــار , Sina , مـه ســـا , sooorooosh , ثریا , neda.n , O#!!! , Hasty , nafass , سحــــــــر , seyyed reza , ابراهیم , sadaf |
|
موضوعها: 71
تشکر های اهدا شده: 7897
تشکر های دریافت شده :16585 بار در 4448 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
2012/07/19, 08:33 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/07/21, 09:09 AM، توسط شهرزاد.)
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
تشکر شده توسط : | N00shin , ehsan 10054 , kaveh_plus , parastoo joon , aalieh , ساحل , هانیه , hamid t , nazii , shadi.green86 , gilane , shokolat , fireboud , Saina , chipchip , hamid , eglantine , بنده خدا , Majeed , نازلی , Hegan , Majid , بهــار , Sina , مـه ســـا , sooorooosh , Pooya.N , ثریا , neda.n , O#!!! , Hasty , seyyed reza , amirfarhag , ابراهیم , sadaf , paeazan , simin |
|
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 10049
تشکر های دریافت شده :6392 بار در 2672 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : ...
داروي مورد استفاده :
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/07/19, 08:35 PM، توسط N00shin.)
اول از حمید، سینا،فربد و مهسا و همه دوستان عزیزی که برای این دیدار زحمت کشیده بودن تشکر می کنم
دیدار امروز نظم بیشتری داشت و مطمئنن بعد از این هم می تونیم دیدارهای بهتری داشته باشیم
بچه ها مرسییییییییییی
جای همه دوستانی که نیومدن هم خیلی خالی بود
امروز هم در کنار شما دوستانی که اومده بودین یه خاطره دوست داشتنی دیگه رو تجربه کردم و خوشحالم که این همه دوست خوب دارم
تشکر شده توسط : | ehsan 10054 , kaveh_plus , parastoo joon , ساحل , paeeze , hamid t , shadi.green86 , gilane , shokolat , fireboud , Saina , chipchip , hamid , eglantine , بنده خدا , Majeed , نازلی , Hegan , Majid , بهــار , Sina , مـه ســـا , Pooya.N , neda.n , O#!!! , Hasty , سحــــــــر , sadaf |
|
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 12261
تشکر های دریافت شده :7970 بار در 1554 پست
سال تشخيص بيماري : 1385
دكتر معالج : دکتر عظیمی.دکتر مقدسی
داروي مورد استفاده :
2012/07/19, 08:42 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/07/19, 08:45 PM، توسط parastoo joon.)
از اینجا از مدیر محترم کافی شاپ بخاطر تمام زحماتشون تشکر میکنم.
Together we stand
Divided we fall
تشکر شده توسط : | ساحل , hamid t , shadi.green86 , gilane , shokolat , fireboud , Saina , chipchip , hamid , eglantine , Hegan , Pooya.N , ehsan 10054 , Majid , neda.n , O#!!! , Hasty , seyyed reza , ابراهیم , sadaf |
|
تشکر های اهدا شده: 2736
تشکر های دریافت شده :1281 بار در 442 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : کلانی
داروي مورد استفاده :
جای همه دوستانی که نیومدن واقعا خالی بود
عالی ترین دیداری بود که داشتیم. از حمید . فربود. سینا . مهسا بابت همه زحماتشون تسکر میکنم
خیلی خوشحالم که یه بار دیگه تونستم دوستای خوبمو ببینم
همتونو دوست دارم یه عالمه
باور نمیکنم ولی ................انگار غرور من شکست..................
اگه دلت میخواد بری...........اصرار من بیفایدست...................
تشکر شده توسط : | N00shin , هانیه , hamid t , shadi.green86 , parastoo joon , gilane , shokolat , fireboud , Saina , chipchip , hamid , eglantine , Hegan , Pooya.N , ehsan 10054 , Majid , بهــار , Sina , مـه ســـا , sooorooosh , neda.n , O#!!! , Hasty , seyyed reza , amirfarhag , sadaf |
|
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 1310
تشکر های دریافت شده :452 بار در 191 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر محمد علی صحراییان
داروي مورد استفاده : زاکرل - آریوژن فارمد
بچه ها به من و دخترم خیلی خوش گذشت ممنون از حضور همتون .
تشکر شده توسط : | N00shin , hamid t , ساحل , parastoo joon , shokolat , fireboud , Saina , chipchip , hamid , eglantine , بنده خدا , Hegan , ehsan 10054 , Majid , Sina , مـه ســـا , Pooya.N , neda.n , O#!!! , Hasty , مهدی نصیری , seyyed reza , sadaf |
|
تشکر های اهدا شده: 350
تشکر های دریافت شده :318 بار در 51 پست
سال تشخيص بيماري : 85
دكتر معالج : مژده قبایی
داروي مورد استفاده :
من یه خورده احساساتم یهو میزنه بالا. باورتون نمیشه چقد به امروز احتیاج داشتم.. یه دنیا عاشقتونم. به خودم افتخار میکنم امروز زیر اون سقف باهاتون هم نفس بودم.
مرسی از همه دوستانم. و تشکر مخصوص برای حمید و سینا که دو دقیقه خواستیم خودشون رو ببینیم همش توی آشپزخونه بودن.
تشکر شده توسط : | N00shin , parastoo joon , gilane , shokolat , fireboud , هانیه , Saina , chipchip , hamid , eglantine , بنده خدا , ساحل , نازلی , Hegan , ehsan 10054 , بهــار , Majid , Sina , مـه ســـا , Pooya.N , neda.n , O#!!! , hamid t , Hasty , seyyed reza , ابراهیم , sadaf |
|
|