ارسالها: 37
موضوعها: 1
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 519
تشکر های دریافت شده :117 بار در 33 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : ایران
(2011/10/05, 05:57 AM)roshanak.z نوشته است: بله خیلی امیدوارند . بیشتر از اونی که فکرش رو بکنید . اینجا خیلی متفاوت تره . اونقدر امیدوارند که وقتی میری دانشگاه می بینی خانمه 65 ساله است اومده دانشگاه درس بخونه . در حالیکه توی ایران مثلا یه خانم با 50 سال سن دیگه همه زندگیش رو کرده و واقعا دائم میگه ما که پیر شدیم و منتظر حضرت عزاییل هست
اینجا آدمهای 70-80 ساله سرکار میرن و کلی انرژی زندگی کردن دارن . کلی کلاسهای متفاوت میرن . هفته پیش رفته بودم کلاس رقص باورتون نمی شه دوتا خانوم اومده بودن که نمی تونستن راه برن و توی هر تمرین مثلا من یا یکی دستش رو می گرفتیم تا اون هم انجام بده و کلی با ذوق و لبخند این کار رو انجام میداد . خلاصه اینا رو بهتون گفتم که خدای نکرده احساس درماندگی و یا کسالت و ... نکنید و همیشه به زندگی امیدوار باشید .
در مورد درمان اخیر هم که پزشکان کانادا مخالف انجامش هستند من تقریبا باهاشون موافقم چون معتقدند تا زمانیکه از چیزی بطور دقیق اطمینان نداشته باشند انجام نمی دهند چون مردمشون رو مثل ببخشید موش آزمایشگاهی نمی دونند و تفکراتشون خیلی متفاوته .
سلام روشنک عزیز. بله من در کنگره ام اس سال88 در تبریز پرفسور شمس نیا رو ملاقات کردم. ایشون اصالتا آذری هستند و در آمریکا در زمینه نورولوژی طابت و تحقیق میکنند. میگفتند در آمریکا بیمارانی دارند که بیشتر از 35 ساله که ام اس دارند و فقط تغییرات جزیی در زندگیشون دادند و به یک زندگی معمولی ادامه دادند. دوستان خوبم در همین ایران هم میشه سالهای سال با ام اس زندگی کرد همیشه این طرز فکر آدم هست که جریان زندگی رو رهبری میکنه. اعمال تغییرات جزیی در زندگی حتی راه رفتن و صحبت کردن میتونه خیلی مفید باشه. خودم رو مثال می زنم: حالا که در بالارفتن از پله یه کم مشکل پیدا کردم آروم تر قدم بر می دارم و حتما دستم رو به نرده میگیرم این باعث میشه همه فکر کنند که چقدر با وقار و آرامش راه میرم. کلمات رو آرومتر ادا میکنم و اجازه نمیدم کلمات با فشار خارج بشه. حالا که حافظه من فراموش کار شده یادداشت های روزانه تهیه میکنم. از هیچ فرصتی برای پیشرفت کوتاهی نمیکنم قبرای یادگیری بیشتر وقت میگذارم و حتی زمانی که قراره سر کلاس برم مطالب رو چند بار مرور میکنم و یادداشت برمیدارم که خدایی نکرده حق دانشجو گردنم نمونه. اینها ربطی به محل زندگی من نداره فقط به نوع نگرش من به مجموعه هستی برمیگرده. امیدوارباشید. من مدت سه ساله که حتی یک آمپول کورتن هم دریافت نکردم.
برای اولین بار تولد را درک کنید فرصتهای ناب تکرار نمی شوند. من امشب هفت شهر آرزوهایم را گم کرده ام. اینجا ستاره ها پنهان شده اند. تا به خویش آمدم تمامم تباه شد........
ارسالها: 453
موضوعها: 21
تاریخ عضویت: Aug 2011
تشکر های اهدا شده: 11128
تشکر های دریافت شده :4326 بار در 1015 پست
سال تشخيص بيماري : 1370
دكتر معالج : خانم دکتر يعغوبي
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : مازندران
2011/12/05, 11:41 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/12/05, 11:44 PM، توسط Hasty.)
منم راجع به این مطلب تو همین سایت مطلب خونده بودم یادمه سینا گفته بود که برای بررسی به تبریز رفته بود تا معلوم بشه که رگ گردنش نازک شده یا نه
امارضا ممنونم که من رو طلبیدی به زیارتت اومدم وکلی با شما حرف زدم
ارسالها: 23
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Aug 2011
تشکر های اهدا شده: 2614
تشکر های دریافت شده :1086 بار در 504 پست
سال تشخيص بيماري : .
دكتر معالج : .
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : تهران
سلامت نیوز : کاهش جریان خون در رگها موجب رسوب آهن در مغز شده و همین امر منجر به ضایعات عصبی مانند «ام اس» میشود.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از برنا دانشمندان ایتالیایی رگهای باریک گردن را عامل بروز بیماری اسکلروز چندگانه یا «ام اس» میدانند.
متخصصان کانادایی در حال انجام مطالعات خود بر روی بیماری «ام اس» MS هستند. آنها در این تحقیقات از فرضیههای مطرح شده قبلی توسط محققان ایتالیایی استفاده میکنند.
بر اساس گزارش کانادین پرس، دانشمندان ایتالیایی رگهای باریک گردن را عامل بروز بیماری اسکلروز چندگانه یا «ام اس» میدانند.
پائولو زامبونی (Paolo Zamboni) متخصص ایتالیایی این فرضیه را مطرح کرده است که کاهش جریان خون در رگها موجب رسوب آهن در مغز شده و همین امر منجر به ضایعات عصبی مانند «ام اس» میشود.
«زامبونی» بر این باور است که باز کردن رگهای گردن با استفاده از بالن آنژیوپلاستی موجب کاهش علایم این بیماری میشود.
دانشمندان کانادایی در آزمایشات خود در حال بررسی صحت و یا عدم صحت این فرضیه هستند.
چه كسانی دچار بیماری ام.اس میشوند؟
عموماً دو گروه از اشخاص دچار بیماری ام.اس میشوند:
الف - گروه نخست افرادی هستند فوقالعاده حساس، زودرنج و عصبی و با كمترین ناملایمات از حالت عادی خارج شده و تعادل خود را از دست میدهند.
یكی از عمدهترین علتهای این بیماری، عصبی شدن افراد است كه مهمترین دلیل آن در واقع كمبود مواد غذایی یا مواد معدنی و ویتامینها در بدن و همچنین مواد زائد در سلولها و بافتها است.هرگاه شخص از نظر فیزیولوژی دچال اختلال شود، از نظر سیستم عصبی نیز دچار ناراحتی روحی و روانی خواهد شد و با كمترین برخوردی، عكسالعمل نشان خواهد داد.وقتی كه تعادل املاح معدنی در بدن به هم میخورد، انسان با كمترین برخوردی عصبی میشود و همچنین كار غدد درونریز در بدن مختل میشود.
همین امر موجب میشود كه ترشحات طبیعی معده مختل و اسید معده به اندازه دوبرابر حد طبیعی شود.روزانه معده یك انسان بالغ حدود دو لیتر اسید كلریدریك ترشح میكند كه در هضم غذا نقش اصلی را ایفا میكند.
وقتی فردی عصبی میشود، این مقدار اسید به دو برابر حجم واقعی و طبیعی خود میرسد كه در واقع روزانه چهار لیتر اسید معده كه فوقالعاده قوی است، ترشح میشود.
اختلال در غدد درونریز موجب میشود كه سیستم داخلی بدن به هم ریزد و انسان از حالت تعادلی روحی و روانی خارج شود.
پس میتوان نتیجه گرفت بهترین راهكار درمانی كه در زمینه پیشگیری از بیماری ام.اس نیز برای این گروه مؤثر خواهد بود، پرهیز از بروز تنش در مناسبات بینفردی و سعی در كنترل احساسات و عواطف شخصی است افراد زودرنج و حساس باید تلاش كنند تا تفسیر خود را از موقعیتهای اجتماعی بهگونهای تغییر دهند تا كمترین فشار روانی بر آنان وارد شود.
ب -گروه دوم شامل افرادی است كه از نظر ژنتیكی دارای طبع سردی هستند و مدام از غذاهای سرد اسیدی PHغذاهایی با به حد وفور استفاده میكنند و علاقه زیادی به خوردن ترشی، سركه، تمر هندی، ماست، قرهقروت و امثال آن دارند.
افرادی كه دارای چنین طبعی هستند، اگر در مورد غذای مصرفی روزانه خود دقیق نباشند، بیشتر در معرض بیماری ام.اس قرار میگیرند.
عموماً در بیماران مبتلا به ام.اس، PH خون گرایش به حالت اسیدی دارد و اگر این حالت بر اثر نوع تغذیه تكرار شود، بیمار در معرض حملات مداوم قرار خواهد گرفت و حال بیمار به مرور رو به وخامت خواهد رفت.
جالب توجه اینكه این نوع بیماران علاقه وافری به مصرف غذاهای دارای حالت اسیدوز نشان میدهند، مانند: ماست، بستنی، ترشی، تمر هندی، ماهی و امثال آن.
اینگونه بیماران باید از مصرف غذاهای اسیدی دوری جویند تا بدین وسیله از پیشرفت بیماری جلوگیری به عمل آورند.
برای پیشگیری از این بیماری در سایر افراد نیز میتوان مصرف متعادل مواد غذایی بهویژه اجتناب از مواد غذایی اسیدی را توصیه كرد.
منبع: iran-eng.ir
سلام امیدوارم مطلبم تکراری نباشه
به دستای نیاز من نگاهی کن از اون بالا/ من این آرامش محضو به تو مدیونم این روزا
تو دیدی من خطا کردم دلم گم شد دعا کردم/ کمک کن تا نفس مونده به آغوش تو برگردم
خدایا دوستت دارم
ارسالها: 453
موضوعها: 21
تاریخ عضویت: Aug 2011
تشکر های اهدا شده: 11128
تشکر های دریافت شده :4326 بار در 1015 پست
سال تشخيص بيماري : 1370
دكتر معالج : خانم دکتر يعغوبي
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : مازندران
امارضا ممنونم که من رو طلبیدی به زیارتت اومدم وکلی با شما حرف زدم
ارسالها: 8
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Jan 2012
تشکر های اهدا شده: 3
تشکر های دریافت شده :6 بار در 2 پست
سال تشخيص بيماري : 90
دكتر معالج : عباسیون
داروي مورد استفاده :
محل سکونت :
2012/02/15, 06:49 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/02/15, 06:59 PM، توسط افسون.)
(2011/05/08, 06:51 PM)successful نوشته است: من قصد دارم این آنژیو پلاستی رو انجام بدم.راستی گروه خونیم A هست وهمیشه آزمایش های خونیم کم خونی مختصر را نشان می دهند.(تو پرانتز بگم که افراد دارای این گروه خونی فاکتور داخلی معده-که محافظ اهن در معده هست رو ندارند وهمیشه در بدنشان کمبود آهن دارند.) خیلی جالبه باید ببینم با وجود این کمبود آهن ، آهن ها توی رگ های گردنم رسوب کرده اند یا نه؟
خبرش رو بهتون می دم.
سلام می خواستم بدون عمل کردین میشه لطفا بگین چی شذ من خیلی نگرانم مرسییییییییییییییی
(2011/08/24, 12:56 PM)goli61 نوشته است: سلام به دوستان عزیزم
من مدت خیلی طولانی نیومدم به سایت سر بزنم.
از رفتن من به لهستان نزدیک سه ماه میگذره.خب اون انتظاراتی که داشتم کامل براورده نشد ولی یه سری تغییرات مثبت در وضعیت من ایجاد کرد که یکی از مهمترین اونها از بین رفتن سردردهای شدید روزانه من بود.ولی در راه رفتنم تغییری ایجاد نشد که البته فکر میکنم به علت پیگیری نکردن فیزیوتراپی و بازتوانی از سوی من باشه.
در کل از اینکه این عمل رو انجام دادم راضیم.
سلام یعنی شما همین عمل رو انجام دادین که دکتر زامبونی ....؟
میشه یکم توضیح بدین بیشتر
میشه ما را رو از وضعیت جدیدتون مطلع کنین
ارسالها: 60
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Dec 2011
تشکر های اهدا شده: 1206
تشکر های دریافت شده :65 بار در 40 پست
سال تشخيص بيماري : 1374
دكتر معالج : دكتر محمدعلى صحرائيان
داروي مورد استفاده : دالفیرا - نانوحیات دارو
محل سکونت : تهران
با سلام من از دکتر صحرائیان در مورد ccsvi سئوال کردم دکتر فرمودنداین کار تحقیقاتی است ودر ایران انجام نمیشود
ارسالها: 183
موضوعها: 7
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 483
تشکر های دریافت شده :863 بار در 209 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : دکتر صحراییان-دکتر جلیلی
داروي مورد استفاده :
محل سکونت :
[/QUOTE]
سلام یعنی شما همین عمل رو انجام دادین که دکتر زامبونی ....؟
میشه یکم توضیح بدین بیشتر
میشه ما را رو از وضعیت جدیدتون مطلع کنین
[/quote]
سلام
بله.من این عمل رو خرداد ماه پارسال انجام دادم.به نظرم این یک روش جلوگیری کننده از پیشرفت بیماری و نه درمان هست.اگر بعد از انجام عمل هم روشهای بازتوانی ازجمله کاردرمانی و فیزیوتراپی و یوگا رو در برنامه روزانه قرار بدین بهترین نتیجه حاصل میشه.
همونطور که گفتم من از انجام این عمل راضیم.و الان مدت زیادیه که حمله نداشتم در حالیکه قبل از این عمل من به طور میانگین هر 6 تا 9 ماه یک حمله داشتم.
به امید سلامتی و شادابی روزافزون
تو منو تنها نذار....ای خدا.....خدا.....
ارسالها: 190
موضوعها: 84
تاریخ عضویت: Mar 2012
تشکر های اهدا شده: 404
تشکر های دریافت شده :1399 بار در 186 پست
سال تشخيص بيماري : 1390مهر
دكتر معالج : نا بلد
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : اینجا
2012/05/16, 04:19 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/05/16, 04:21 PM، توسط همسر یک مشکوک به ام اس.)
طبق آخرین نتایج بدست آمده که در مجله BMC Neurology 2012 به چاپ رسیده است نشان داده شده است که ناتوانی در افراد با وجود یا شدت ccsvi رابطه ندارد. اگر چه شدت ccsvi با عملکرد های فکری و شناختی در شاخص EDSS مرتبط است.
طی انالیزهای آماری نشان داده شده است که ام اس از نوع پیش رونده ( اولیه و ثانویه ) بر خلاف ام اس از نوع عود کننده فروکش کننده با CCSVI مرتبط است اگر چه ارتباطی با ناتوانی اشخاص ندارد و یا اگر داشته باشد خیلی کم است.
Source: BMC Neurology 2012, 12:26 doi:10.1186/1471-2377-12-26 © 2012 BioMed Central Ltd (16/05/12)
ارسالها: 137
موضوعها: 8
تاریخ عضویت: Feb 2010
تشکر های اهدا شده: 370
تشکر های دریافت شده :387 بار در 121 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : دکتر مرتضی سعیدی
داروي مورد استفاده : زیفرون - زیست دارو دانش
محل سکونت : مشهد
2012/05/16, 07:13 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/05/16, 07:15 PM، توسط farda20032020.)
البته توی همین سایت هم متذکر شده که این روش نیاز به تحقیقات بیشتری داره ولی در کل CCSVI رو رد نکرده
بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر بار دگر روزگار چون شکر آید
شاید امروز نه ؛ اما من ایمان دارم که سرانجام همه چیز درست خواهد شد ... آری ، روزهای خوب خواهند آمد.
ارسالها: 57
موضوعها: 10
تاریخ عضویت: May 2012
تشکر های اهدا شده: 1
تشکر های دریافت شده :255 بار در 60 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : دکتر فرشته اشتری
داروي مورد استفاده : دانلوین - توسعه داروسازی دانش
محل سکونت : اصفهان
من که هر دو ویژگی الف و ب را دارم.
به نظرم همه اونایی که ام اس میگیرن یه سری ویژگی های روحی اخلاقی ویژه ای دارند
أللّهُمَ إجعَلْ نَفْسی مُطمَئِنَةً بِقَدَرِک