2012/01/25, 12:17 AM
من 12:20 دقیقه رای دادم ولی بازم ثبت شد
خداوندا ، قرارم باش
یارم باش
جهان ، تاریکی ِ محض است
میترسم ؛ کنارم باش . . .
یارم باش
جهان ، تاریکی ِ محض است
میترسم ؛ کنارم باش . . .
ام اس سنتر با رای مردمی در جشنواره برترین وبسایت مقام کسب کرد
|
|||||||||||||||||||||||||||
2012/01/25, 12:17 AM
من 12:20 دقیقه رای دادم ولی بازم ثبت شد
خداوندا ، قرارم باش
یارم باش جهان ، تاریکی ِ محض است میترسم ؛ کنارم باش . . .
2012/01/25, 04:55 PM
حالا که مهلت تموم شد نوبت به اعلام نتایجه............................................ بگید بگید بگید فعلا سکوت را برگزیدیم ............
2012/01/25, 09:06 PM
سلام به همگی
بازم اومدم هم از شور و شوق دارم میترکم و هم استرس دارم در حد تیم ملی همون طور که میدونید مهلت رای دادن به سایت ها به اتمام رسید از همه دوستانم که انقدر با ذوق این تاپیک رو تا اینجای کار اداره کردن و با پست های خودشون هیجان رو بیشتر کردن ممنونم خوشحالم که ام اس سنتر در یک قدمی بدست اوردن یه افتخار دیگه هست تا الان ام اس سنتر در تلویزیون مطرح شده در روزنامه ها ، مجلات ، مطب های دکتر ، بین بچه ها و .... مطرح شده و در یک قدمی بدست اوردن مقام در حیطه کاری خودش هست که امیدوارم به این مورد هم برسه اینم بگم که ام اس سنتر مثل همیشه تمام افتخاراتش رو مدیون شما هست و بی شک بدون شما ام اس سنتر هم هیچ بود فردا من و مجید و سینا به نمایندگی از همه شما به اختتامیه جشنواره میریم و امیدوارم که دست پر برگردیم شما هم میتونید مراسم اختتامیه و برنده ها و کلا تمام قضایا رو به صورت زنده از این ادرس دنبال کنید سعی هم میکنیم اگه اتفاق خاصی افتاد با فیلم و عکس بعد از مراسم شما رو در جریان قرار بدیم پس تا فردا که انتظار ها به پایان میرسه
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
2012/01/25, 09:12 PM
موفق باشین قهرمانهای بزرگ
2012/01/25, 10:04 PM
حمید جان فردا چه ساعتی معلوم میشه؟ یعنی مراسم اختتامیه چه ساعتیه؟
2012/01/25, 10:48 PM
طبق زمان بندی که اعلام کردن معرفی برندگان از ساعت 17:45 شروع میشه و 130 دقیقه هم طول میکشه
مث حس ی عشق تازه بودی
2012/01/25, 11:15 PM
این انرژی جمعی چه حس خوبی داره . نه تو جشنواره که این بچه ها با این همه شور تو همه چی برنده اند . ام اس در مقابل این همه قدرت هیچی نیست
Peace begins with a smile
دوستان پوشش رادیویی اختتامیه جشنواره رو میتونید از این لینک دنبال کنید
و همچنین پخش زنده ویدویی هم از این لینک میتونید تماشا کنید .
مث حس ی عشق تازه بودی
2012/01/26, 02:15 PM
چی شددددددددددددددد؟
دور نرو...
بیا کنار دلم من غیر از اینها که می نویسم نوازش هم بلدم...
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
186 مهمان |