موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23484 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
سینا خدا قوت ! موفق باشی ، دستت درد نکنه
ولی ما نمیتونیم بریم منزل دکترها ، بعضیاشون حتی درست جوابمونو هم نمیدن
هم در مورد داروی خوراکی پرسیدم و هم درمان رهایی بخش ولی هی میگفت اینا رو ولش کن فقط آمپولتو بزن و دوری از استرس و گرما ، ...اینا رو که خودمم میدونستم !
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
موضوعها: 8
تشکر های اهدا شده: 370
تشکر های دریافت شده :387 بار در 121 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : دکتر مرتضی سعیدی
داروي مورد استفاده : زیفرون - زیست دارو دانش
در بعضی وبلاگ ها نوشته اند که پزشک کویتی محقق برای درمان به روش زامبونی یعنی جراحی عروق می خواهد چند روزی را صرف اقامت در مصر و بحرین کند و بیماران جدیدی را مورد مطالعه قرار دهد .
همین بعضی وبلاگ ها هم نوشته بودند که بسیاری از پزشکان و بیماران در کشورهای بحرین و مصر به این تحقیقات علاقه مند شده اند و این دو کشور سعی بر این دارند به مانند کویت تحقیقات و درمان خود را آغاز کنند
بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر بار دگر روزگار چون شکر آید
شاید امروز نه ؛ اما من ایمان دارم که سرانجام همه چیز درست خواهد شد ... آری ، روزهای خوب خواهند آمد.
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 4
تشکر های دریافت شده :140 بار در 34 پست
سال تشخيص بيماري : 1373
دكتر معالج : دكتر صحرائيان
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
2010/04/28, 09:47 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2010/04/28, 09:53 AM، توسط SAEEDNT125.)
سلام به همگي
با برادرم كه فارغ التحصيل رشته مهندسي پزشكي است و در همين زمينه هم فعاليت ميكند راجب دكتر زامبوني و روش درمان او صحبت كردم گفت از لحاظ تئوري حرفش كاملا صحيح است اما اجازه بده بيشتر بررسي كنم امروز باهام تماس گرفت كه با دكتر شكوهي ( راديولوژيست ) در مركز ام آر آي جام جم قرار داشته و مفصلا با او اينترنت رو زير رو كردند دكتر شكوهي گفته من شك كردم كه چرا بيماران ام اس پلاكهاي تو سرشون فقط در يك طرف سرشان است و به همين دليل سرخ رگ آنها را مطاله كردم ولي اشكالي نديدم اما بفكرم نرسيد كه سياه رگ آنها را نيز مطالعه كنم آنها قرار گذاشتند روز يكشنبه صبح به آن مركز بروم و تصويرهاي دقيقي از عروق گردنم بگيرند برادرم چيزهايي گفت كه خدايش من سر در نياوردم چيزهايي مثل داپلر تزريق تصوير A R A خلاصه دكتر شكوهي هم خيلي مشتاق بود تا نتيجه را بتواند در يك كنگره پزشكي كه به همين زوديها در ايران برگزار ميشود ارائه دهد.
موضوعها: 25
تشکر های اهدا شده: 5014
تشکر های دریافت شده :5558 بار در 2066 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : دکتر نسترن مجدي نسب
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ور - اکتوورکو
(2010/04/28, 09:47 AM)SAEEDNT125 نوشته است: سلام به همگي
با برادرم كه فارغ التحصيل رشته مهندسي پزشكي است و در همين زمينه هم فعاليت ميكند راجب دكتر زامبوني و روش درمان او صحبت كردم گفت از لحاظ تئوري حرفش كاملا صحيح است اما اجازه بده بيشتر بررسي كنم امروز باهام تماس گرفت كه با دكتر شكوهي ( راديولوژيست ) در مركز ام آر آي جام جم قرار داشته و مفصلا با او اينترنت رو زير رو كردند دكتر شكوهي گفته من شك كردم كه چرا بيماران ام اس پلاكهاي تو سرشون فقط در يك طرف سرشان است و به همين دليل سرخ رگ آنها را مطاله كردم ولي اشكالي نديدم اما بفكرم نرسيد كه سياه رگ آنها را نيز مطالعه كنم آنها قرار گذاشتند روز يكشنبه صبح به آن مركز بروم و تصويرهاي دقيقي از عروق گردنم بگيرند برادرم چيزهايي گفت كه خدايش من سر در نياوردم چيزهايي مثل داپلر تزريق تصوير A R A خلاصه دكتر شكوهي هم خيلي مشتاق بود تا نتيجه را بتواند در يك كنگره پزشكي كه به همين زوديها در ايران برگزار ميشود ارائه دهد.
خدا رو شكر كه بالاخره خبري ازت شد آقا سعيد
مديرايه محترم سايت كه اصلن هر چي من تويه سرم زدم گفتم غيبتت طولاني شده هيچ واكنشي از خودشون نشون ندادن
خوشحالم كه بالاخره يه پست ازت ديدم
آنارام باشید
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 10049
تشکر های دریافت شده :6392 بار در 2672 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : ...
داروي مورد استفاده :
امیدوارم که نتیجه مثبتی داشته باشه
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 1461
تشکر های دریافت شده :1549 بار در 374 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : دکتر رضایی زاده
داروي مورد استفاده :
(2010/04/28, 09:47 AM)SAEEDNT125 نوشته است: سلام به همگي
سلام آقا سعید
خبرت خیلی خیلی عالی هست، از اینکه تو تهران هم دکتری پیدا شد که به این موضوع علاقمند شده خوشحالم
اگه دکتر شکوهی مایل باشه، ماها هم داوطلب انجام این تست ها هستیم
رسول خدا صل الله علیه و آله و سلم فرمودند: هر که مومنی را شاد سازد، مرا شاد ساخته و هر که مرا شاد کند، خدا را شاد کرده است.
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 4
تشکر های دریافت شده :140 بار در 34 پست
سال تشخيص بيماري : 1373
دكتر معالج : دكتر صحرائيان
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
بازم سلام
آنارام جان من همين دوروبرها بودم ضمنا مرتب به وبلاگت سر ميزدم تا از احوالت باخبر باشم.
آرام جان مطمئن باش نتيجه آزمايش روي من هر چه باشد آدرس اين سايت را به دكتر شكوهي كه رئيس مركز ام ار آي جام جم است ميدهم تا خودش بياد تو سايت و اگر بشه مستقيما با بچه ها ارتباط برقرار بكنه.
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 1461
تشکر های دریافت شده :1549 بار در 374 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : دکتر رضایی زاده
داروي مورد استفاده :
رسول خدا صل الله علیه و آله و سلم فرمودند: هر که مومنی را شاد سازد، مرا شاد ساخته و هر که مرا شاد کند، خدا را شاد کرده است.
موضوعها: 55
تشکر های اهدا شده: 2761
تشکر های دریافت شده :7724 بار در 1749 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده :
سعید جان خبرت عالی بود کلی خوشحالم کرد
یعنی کف میکنم
منتظرم تا ایشالا به زودی از همه استان های ایران یه همچین خبرایی بشنویم
... وقتی تبر به جنگل آمد ، درختان فریاد زدند و گفتند :نگاه کنید دسته اش از جنس ماست !!. ... 1213.2
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 61
تشکر های دریافت شده :227 بار در 121 پست
سال تشخيص بيماري : 1381
دكتر معالج :
داروي مورد استفاده :
بچه ها نخندین ها شاید به نظرتون احمقانه بیاد ولی داشتم فکر میکردم اگه راهش همین باشه وهمه خوب بشیم و دیگه ام اسی نباشیم دیگه یعنی هرکی میره دنبال کار و زندگیشو اینجا به هم میخوره ؟