2012/01/20, 08:16 PM
انجمن های ام اس سنتردسترسی سریع
امتیاز موضوع:
ام اس سنتر با رای مردمی در جشنواره برترین وبسایت مقام کسب کرد
|
|||||||||||||||||||||||||||
2012/01/20, 09:40 PM
ام اس سنتر در هر صورت پیروزه وبه همه عزیزان ام اس سنتر پیشاپیش تبریک می گم.
تا شقایق هست زندگی باید کرد.
2012/01/20, 09:41 PM
(2012/01/20, 02:52 PM)parastoo joon نوشته است: خب چکار کنم؟! خوب پرستو جان یه ایمیل ثبت کن اگه بلد نیستی بهم پیغام خصوصی بده یا واست درست کنم یا بهت یاد بدم
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
2012/01/20, 09:42 PM
بچه ها من دارم لحظه شماری میکنم تا 6 بهمن
یعنی چی میشههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه ؟؟؟
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
2012/01/20, 09:44 PM
حمید عزیز از تمامی زحمات خالصانه تو از طرف خودم وهمه دوستان سایت ام اس سنتر ممنونم..............از مجید عزیز هم که با شعار ام اس عاشقتم
به همه ما روحیه میدهدوستون داریم واز همه دوستان عزیز دیگه فربود نازنین وسینای مهربون ..........و دوستان دیگه ایی هم که متوجه شدم ام اس ندارن ودر کنار ما هستن وبه ما روحیه میدن ممنونم..........وسایت ام اس سنتر حتما حتما بهترین میشه........چون بهترینها این سایت رو برای ما راه اندازی کردن
2012/01/20, 09:49 PM
2012/01/20, 10:02 PM
بچه ها فگ کنم به ازای هر ایمیل فقط یه رای میشه داد
یعنی مثن به ازای یه ایمیل نمیتونیم به ام اس سنتر هم بعنوان بهترین سایت دارویی رای بدیم هم بعنوان بهترین سایت سلامت هم .... فقط یه بار چون من الان با هر همه ی ایمیلام سعی کردم ام اس سنتر رو بعنوان بهترین سایت سلامت و دارویی و انجمن خیریه رای بدم ولی فقط 1 بار تونستم رای ام رو تایید کنم برای 2 تای دیگه پیغام میداد که صفحه ی مورد نظر پیدا نمیشه اگه اینطور باشه باید با هم هماهنگ باشیم پراکنده اگر رای بدیم که کارساز نیست
آنارام باشید
(2012/01/20, 10:02 PM)anaram نوشته است: بچه ها فگ کنم به ازای هر ایمیل فقط یه رای میشه دادآنی حمید که گفته همه اول به دارویی رای بدید (هماهنگ باشیم) بعد گزینه های دیگه رو تست کنید بعدشم تا الان اکثر بچه ها به 3 گروه رای دادن مشکل نداشتن
gone out
follow the white rabbit [/b]
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
196 مهمان |
Created by: Mishar DESIGN Customized by: mscenter.ir