موضوعها: 157
تشکر های اهدا شده: 5522
تشکر های دریافت شده :6961 بار در 1909 پست
سال تشخيص بيماري : اسفند 1385
دكتر معالج : دكتر عبدالرضا ناصر مقدسي
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
مقایسه اثربخشی داروهای آونکس، ربیف و بتافرون برمیزان ناتوانی حرکتی (EDSS) و میزان عود بیماری در مبتلایان به مالتیپل اسکلروزیس سابقه و هدف: مالتيپل اسكلروزيس بيماري مزمن التهابي خود ايمني سيستم اعصاب مركزي است كه با دميلينيزاسيون اين مناطق مشخص مي شود و يكي از علل منجر به ناتواني در افراد جوان مي باشد. هدف از اين مطالعه مقايسه اثربخشي سه داروي آونكس (AVonex)، ربيف (Rebif) و بتافرون (Betaferon) بر ناتواني حركتي (EDSS) بيماران مبتلا به مالتيپل اسكلروزيس مي باشد.
روش بررسي: در اين كارآزمايي، 126 بيمار مبتلا به مولتيپل اسكلروزيس بر اساس داروهاي دريافتي خود به 3 گروه تقسيم شدند. گروه اول (60 نفر) آونكس، گروه دوم (36 نفر) ربيف و گروه سوم (30 نفر) بتافرون براي 24 ماه دريافت كردند. نمرهEDSS اوليه و نهايي و ميزان عود بيماري در سه گروه مقايسه شد.
يافته ها: ميانگين سني بيماران 62/8±11/31 سال بود و 2/80 درصد بيماران زن بودند. اختلاف ميانگين نمرات EDSS اوليه و نهايي در هر يك از سه گروه درماني تفاوت معني داري را نشان داد (05/0>P). ميانگين تغييرات نمرات EDSS در سه گروه آونكس، بتافرون و ربيف به ترتيب 38/1،30/1 و45/1 بود (NS). اختلاف ميانگين عود حملات بيماري در قبل و بعد از درمان، در هر يك از دو گروه آونكس و بتافرون از نظر آماري معني دار نبود (NS)، اما در گروه ربيف تفاوت معني داري مشاهده شد (05/0>P). ميانگين كاهش عود بيماري در سه گروه درماني آونكس، بتافرون و ربيف به ترتيب 69/0، 60/0و 25/1 بود (NS).
نتيجه گيري: درمان با سه داروي آونكس، ربيف و بتافرون ناتواني حركتي (EDSS) را در بيماران مبتلا به مالتيپل اسكلروزيس كاهش مي دهد، اما بين سه دارو تفاوت معني داري در كاهش ناتواني وجود ندارد. از طرفي داروي ربيف نسبت به دو داروي ديگر تاثير بيشتري بركاهش عود حملات دارد، هر چند تفاوت معني داري در كاهش عود بيماري بين سه دارو وجود نداشت.
فصلنامه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی
همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش
شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 3811
تشکر های دریافت شده :1401 بار در 446 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : حمیدرضا ترابی
داروي مورد استفاده :
من تقریبا 3 سال ربیف میزنم دیگه حمله نداشتم فقط چند وقت پیش یه استرس باعث شد یه کوچولو به هم بریزم .....که 3روز پالس تراپی سرپایی رو گذروندم........ولی کلا از لحاظ حرکتی خیلی خوبم گهگاهی که روحیم بهم میریزه بی حسی وگزگز شدگی رو دارم.....
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :14 بار در 3 پست
سال تشخيص بيماري : 86
دكتر معالج : سرژيك آزاريانس
داروي مورد استفاده :
اگر اطلاعاتي داريد به من هم بگيد امروز ميخوام برم دكتر ولي دلم ميخواد دارومو عوض كنم قبلا بتا فرون ميزدم
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 261
تشکر های دریافت شده :577 بار در 164 پست
سال تشخيص بيماري : 90
دكتر معالج : دکتر کاظمی
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
یه سوالی همیشه ذهن منو مشغول میکنه
چی میشه که دکتر به یکی آوونکس میده به یکی ربیف یکیم مثل من رسیژن
من به دکتر گفتم از لحاظ هزینه مشکلی ندارم
اما گفت نیازی نیست شما آمپول خارجی بزنی
رسیژن واسه شما مناسب تره
چرا؟
باور کن:
همیشه خدا جای شکرشو باقی میذاره.
موضوعها: 120
تشکر های اهدا شده: 1415
تشکر های دریافت شده :7034 بار در 1476 پست
سال تشخيص بيماري : 1385
دكتر معالج : دکتر عبدالرضا ناصر مقدسی
داروي مورد استفاده : ربیف - Merck Serono
با توجه به محل قرار گرفتن پلاک ها وتعدادشون و تعداد حملات دکترا ارزیابی میکنن واسه هر بیماری چی تجویز کنن
موضوعها: 48
تشکر های اهدا شده: 9591
تشکر های دریافت شده :14529 بار در 2177 پست
سال تشخيص بيماري : 25/12/1390
دكتر معالج : دکتر صحرائیان-دکتر نیک سرشت
داروي مورد استفاده :
2012/09/08, 09:44 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/09/08, 09:47 AM، توسط sooorooosh.)
فکر میکنم بین این مواردو نوع آمپول ها تفاوت وجود داره...من دکتر روحانی اولین بار ام اس رو برام تشخیص داد و گفتن بره یه اینتر فرون شروع کنه....حالا میخواد سینووکس بزنه آونکس بزنه...ربیف بزنه...هر کدومشو دوست داره بزنه...ربیف بزنه بهتره...ولی خیلی اصراری نکردن...بعدش شیراز دکتر نیک سرشت ام ار ای رو دیدن ایشون گفتن ربیف...خیلی هم تاکید داشتن که خود ربیف مصرف بشه نمونه ایرانی رو مصرف نکنم...دکتر صحرائیان هم که ام ار ای رو دیدن گفتن تو این موارد ربیف استفاده میشه...همراهم پزشک بود...پیشنهاد بتافرون داد...دکتر صحرائیان گفتن نه باید ربیف باشه...خوب این نشون میده که تفاوت در کاربرد ربیف و بتافرون وجود داره ...
معمولا اگر تعداد پلاک های مغزی بعد از تزریق کم باشه...یا حمله باعث ایجاد ضایعه کمی در کانال نخاعی شده باشه...پزشکا از اینترفرون های هفتگی آونکس یا سینووکس استفاده میکنن...و در صورتی که انهنس خیلی زیاد باشه و درگیری کانال نخاعی قوی اشه یا فاصله بین حمله ها در صورت استفاده از تزریق هفتگی کم باشه دارو باید شیفت کنه رو اینتر فرون های یک روز در میانی....
موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 410
تشکر های دریافت شده :728 بار در 157 پست
سال تشخيص بيماري : 91
دكتر معالج : صحراییان
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
خواهر من که یه حمله 3 سال پیش داشت دوبینی بود بدون پالس و کورتون خوب شد تشخیص اولیه CIS بود دارو هم تجویز نشد بعد 3سال حمله نداشت ما کلی خوشحال بودیم امسال عید سرگیجه
داشت با 3 تا پالس 500 خوب شد بعد دکتر صحراییان ربیف تجویز کرد یه دکتر دیگه هم آونکس الانم که دکتر قره گزلی فینگولیمود
خودمم موندم نمیدونم چی استفاده کنیم همشون نظراشون باهم فرق داره
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 8772
تشکر های دریافت شده :11929 بار در 2632 پست
سال تشخيص بيماري : 1381
دكتر معالج : صحراییان
داروي مورد استفاده :
2012/09/08, 12:40 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/09/08, 01:03 PM، توسط ehsan 10054.)
اول آونگس ميزدم بعد ريبيف منو رو ويلچر انداخت بستگي داره به كي چي ميسازه
...
تشکر های اهدا شده: 6698
تشکر های دریافت شده :4383 بار در 1017 پست
سال تشخيص بيماري : ۸۶
دكتر معالج : دکتر ترمه چی
داروي مورد استفاده : سینومر
چرا حرفی از سینووکس نیست؟ راجع به اونم صحبت کنید لطفا
به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد..
تشکر های اهدا شده: 2265
تشکر های دریافت شده :4044 بار در 811 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر حسين اشرفيان
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
(2012/09/08, 02:22 PM)arezooo82 نوشته است: چرا حرفی از سینووکس نیست؟ راجع به اونم صحبت کنید لطفا
سینووکس داداش کوچیکه آوونکسه دیگه
شانه ات کو ؟
دنیایم باز به هم ریخته ...