RE: ازدواج - nader_wanton - 2014/01/30
(2014/01/30, 03:16 PM)سالومه نوشته است: به نظر من ما خودمون خودمونو كم ميبينيم ..
من با اينكه 8 ساله اين بيماري رو دارم ولي به كسي اجازه ندادم منو به چشم ترحم يا دلسوزانه نگاه كنه 
ازدواجم يه معقوله ايه كه سر فرصت برا هركسي ايجاد ميشه به قول قديميا ديرو زود داره ولي سوخت و سوز نداره 
فقط اينو يادتون باشه هيچ وقت اندازه ي خودتونو دست نزنيد برا كسي كه اندازتون نيست
فقط همين و بس...................         
روحیت رو دوست دارم همینه
RE: ازدواج - mina66 - 2014/01/30
مونا امیدوار عزیز اگه کسی شما رو نمیخواد مطمئن باش لیاقت داشتن شمارو نداره.پس به این معنی نیست که شما خواستنی نیستین.
RE: ازدواج - Maz - 2014/02/06
بچه ها توكل به خدارو فراموووووش نكنيد ......
من بعد چند مورد كه تا متوجه شدن ام اس دارم و فرارو بر قرار ترجيح دادن.....يه مورد جديد اومد كه خيلي منطقي برخورد كرد و رفت در موردش كلي تحقيق و بررسي كرد و ذره اي تو رفتار و برخوردش تاثيري نذاشت....
ميخوام بگم صبر داشته باشين و همه چيو به خداي مهربوووون بسپرين......مطمئن باشين اون بهترينهارووووو براموووون ميخواد
RE: ازدواج - موناامیدوار - 2014/02/10
حالم از ازدواج بهم میخوره
امیدوارم همیشه تنها باشم 
RE: ازدواج - meysam2 - 2014/02/12

RE: ازدواج - موناامیدوار - 2014/02/12
(2014/02/12, 08:00 PM)meysam2 نوشته است:                 
سلام میثم...چیشده؟؟؟؟؟؟ 
RE: ازدواج - baron - 2014/02/20
(2009/07/18, 08:19 AM)مـه ســـا نوشته است: فريبا جون اينطوري نگو توروخدا.
من با خودم فكر ميكنم اين آدم هايي كه تا به حال به پست من خوردند اصلاً خوب نبودند. همون بهتر كه با شنيدن اينكه من ام اس دارم گذاشتند رفتند ( البته خودشون كه ميگن علت رفتنشون اين نبوده)به قول مامانم هنوز قسمت نشده
meh asa aziz daghighan hamin moshkelo man daram vali baziyashon migan moshkele ma bimarite khili baram azab avare 
پاسخ - مریم۷۲ - 2014/02/20
متأسفانه این مشکلات هست دوست عزیز ومادخترها هم خیلی حساس وزودرنجیم تواین مسائل ولی خوب اینکه ما همش غصه بخوریم وبه این قضایافکر کنیم که چیزی حل نمیشه تازه من هروقت بااین اتفاقا روبه رو میشم مامانم همیشه بهم اینومیگه برای آدم چیزی روکه اصلأ واصلأ بهش فکرم نمیکنه اتفاق میفته وپیش میاد،خدابعضی وقتابنده هاشو غافلگیر میکنه
پس گاهی هم بیخیالی پیشه کردن وهمه چیو به خدا سپردن بدنیست.
RE: ازدواج - behnamm73 - 2014/03/08
سلام به همه دوستان
من بیماری ام اس ندارم و فقط برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این بیماری عضو این سایت شدم .چون کسی رو دوست دارم که مبتلا به این بیماریه . هر چند که اون منو تنها گذاشت و رفت ... این تاپیک نظرمو جلب کرد . فقط خواستم بگم شما هیچ فرقی با بقیه ندارید . قدر خودتونو بدونید . برای همتون آرزوی سلامتی و بهروزی دارم .
RE: ازدواج - سمیرا - 2014/03/08
(2014/03/08, 09:28 PM)behnamm73 نوشته است: سلام به همه دوستان
من بیماری ام اس ندارم و فقط برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این بیماری عضو این سایت شدم .چون کسی رو دوست دارم که مبتلا به این بیماریه . هر چند که اون منو تنها گذاشت و رفت ... این تاپیک نظرمو جلب کرد . فقط خواستم بگم شما هیچ فرقی با بقیه ندارید . قدر خودتونو بدونید . برای همتون آرزوی سلامتی و بهروزی دارم . 
کاش همه مث شما فکر میکردن، اما متاسفانه خیلیا فقط ادعاشون میشه
|