2011/11/18, 02:07 PM
اگر این آقای دکتر میگن که اطلاعات بیماری رو باید به بیمار داد و در جوار امام و ... این کنگره اطلاعاتی در اختیار ما میزاره چرا پس وقتی من رفتم پرسیدم گفتن شما رو راه نمیدن ؟
چرا این دکتر نیکخواه اینهمه دروغ در میاره از خودش ؟
مگر اون سری که همایش بود و من رفتم جلو 500 تا بیمار ام اس و خانوده هاشون نگفت مسئله وراثت نقش زیادی نداره و فقط امکان داره حداکثر 5% مشکل ایجاد کنه ؟؟؟؟ می خواهید با هم ازدواج کنید مشکلی نیست !!!!!!!!!!!!
واسه چی برگشته به خبرنگار گفته دارو ها باعث میشن دیرتر ناتوانی بیاد سراغ بیماران ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگر قراره همه ناتوان بشن آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خودش مایوس نشه لازم نیست شعار بده که وقتی من میرم انجمن می گم من دارم میرم کوه بر میگره از اون طرف اون خانم ... میگه تو برو وقتی تعادلت به هم خورد از اون بالا پرت شدی بعد بیا سلامت می کنیم
از همه پرسنل اینجا بدم میاد
چرا این دکتر نیکخواه اینهمه دروغ در میاره از خودش ؟
مگر اون سری که همایش بود و من رفتم جلو 500 تا بیمار ام اس و خانوده هاشون نگفت مسئله وراثت نقش زیادی نداره و فقط امکان داره حداکثر 5% مشکل ایجاد کنه ؟؟؟؟ می خواهید با هم ازدواج کنید مشکلی نیست !!!!!!!!!!!!
واسه چی برگشته به خبرنگار گفته دارو ها باعث میشن دیرتر ناتوانی بیاد سراغ بیماران ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگر قراره همه ناتوان بشن آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خودش مایوس نشه لازم نیست شعار بده که وقتی من میرم انجمن می گم من دارم میرم کوه بر میگره از اون طرف اون خانم ... میگه تو برو وقتی تعادلت به هم خورد از اون بالا پرت شدی بعد بیا سلامت می کنیم
از همه پرسنل اینجا بدم میاد
Free chees is found on the mousetrap
To catch anything you want you must pay it's worth
To catch anything you want you must pay it's worth