2012/01/08, 03:41 PM
وای خدای من چه خبره. شما چرا این قدر سخت می گیرین. یکی میگه زود پز می خواد یکی میگه 8 تا 9 ساعت میذاره بپزه!!!!!!!!!!!!!!!1
مگه چه خبره . بابا اینم گوشته .سنگ که نیست.
من مدل های مختلف می پزم:
_کباب که از خیلی خوش مزه است.
_آب پز ساده(گوشت بوقلمون رو به اضافه پیاز و هویج و اگه دوست داشتین فلفل دلمه) میزام بپزه و بعد از اینکه یه خورده مونده که پختش تموم شه نمک و فلفل و رب و آبلیمو(من آب نارنج می زنم) اضافه می کنم . حداکثر هم 2 ساعت پختش طول می کشه خیلی هم نرمه.
_مدل واویشکا: گوشت بوقلمون رو خیلی ریز می کنم.پیاز رو خلال می کنم و سرخ می کنم(با روغن زیتون که ضرر هم نداره) و بعد هویج هم که خیلی نازک و ریز شده رو با هاش سرخ می کنم و در آخر بوقلمون ریز شده رو می ریزم و تفت میدم کمی رب هم می زنم و بعد یه خورده زرشک هم میریزم در آخر نمک و فلفل و بعد کمی آب میریزم تا بپزه(یک ساعت کافیه معمولا). و بعد زعفران هم می ریزم و بعد از چند دقیقه غذا آماده است. این یکی از همه خوشمزه تر و خوشگل تره.
البته گوشت ران بوقلمون با گوشت سینه زمین تا آسمون از نظر طعم و پخت فرق داره.گوشت ران راحت تر و سریع تر پخته میشه ولی کباب گوشت سینه خوشمزه تره.
مگه چه خبره . بابا اینم گوشته .سنگ که نیست.
من مدل های مختلف می پزم:
_کباب که از خیلی خوش مزه است.
_آب پز ساده(گوشت بوقلمون رو به اضافه پیاز و هویج و اگه دوست داشتین فلفل دلمه) میزام بپزه و بعد از اینکه یه خورده مونده که پختش تموم شه نمک و فلفل و رب و آبلیمو(من آب نارنج می زنم) اضافه می کنم . حداکثر هم 2 ساعت پختش طول می کشه خیلی هم نرمه.
_مدل واویشکا: گوشت بوقلمون رو خیلی ریز می کنم.پیاز رو خلال می کنم و سرخ می کنم(با روغن زیتون که ضرر هم نداره) و بعد هویج هم که خیلی نازک و ریز شده رو با هاش سرخ می کنم و در آخر بوقلمون ریز شده رو می ریزم و تفت میدم کمی رب هم می زنم و بعد یه خورده زرشک هم میریزم در آخر نمک و فلفل و بعد کمی آب میریزم تا بپزه(یک ساعت کافیه معمولا). و بعد زعفران هم می ریزم و بعد از چند دقیقه غذا آماده است. این یکی از همه خوشمزه تر و خوشگل تره.
البته گوشت ران بوقلمون با گوشت سینه زمین تا آسمون از نظر طعم و پخت فرق داره.گوشت ران راحت تر و سریع تر پخته میشه ولی کباب گوشت سینه خوشمزه تره.
با درد بساز چون دواي تو منم، در كس منگر كه آشناي تو منم