امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امیتازات : 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کلروکین می تواندبه درمان آرتروز،سرطان،ام اس و...منجر شود
#1
یافته ها نشان می دهد :داروی ضد مالاریای کلروکین ممکن است به درمان آرتروز ، سرطان ،مولتیپل اسکلروزیس و سایر بیماری ها منجر شود
ساینس دیلی (18 جولای2011) -- در یک مطالعه که اخیرا در مجله علوم سیگنالینگ ، موسسه تحقیقاتی وان آندل (VARI) منتشرشد: دانشمندان در سطح مولکولی نشان دادند که چگونه داروی ضد مالاریای کلروکین التهاب را سرکوب می کند وممکن است منجربه ارائه استراتژی های جدید برای درمان التهاب و بسیاری از بیماریهای خودایمنی مانند آرتریت ، مولتیپل اسکلروزیس ، و بعضی سرطان ها گردد.
کلروکین به طور گسترده بعنوان داروی ضد مالاریا که مانع از رشد انگل است استفاده می شود.
برای چند دهه ، کلروکین و آمودیاکوئین مشتق شده از آن نیز به عنوان داروهای ضد التهاب ،برای درمان بیماری هایی مانند آرتریت روماتوئید ، استفاده شد ه است اگر چه مکانیسم دقیق چگونگی اثرگذاری کلروکین بر سیستم ایمنی بدن هنوز نامشخص است.
با ارائه درک درستی از این اثرات پایه ، محققان ممکن است ابزار لازم برای توسعه درمان های موثربرای هزاران بیماری های شایع خود ایمنی داشته باشند.
دکتر هنری .اف. مک فارلند ، رئیس سابق شعبه نوروایمونولوژِی از انستیتوی ملی اختلالات عصبی و سکته مغزی (NINDS) گفت : نتایج این مطالعه نیز مهم هستند .
ایشان می افزاید: این نتایج به عنوان استراتژی های درمانی برای درمان التهاب و بیماری های خود ایمنی مهم هستند و به رویکردهای جدید هیجان انگیز که می تواند در مطالعات بالینی مورد آزمایش قرار گیرد منتهی است .
بیماریهای خود ایمنی دسته‌ای از اختلالات هستتندکه در آن برخی از سلول‌هاو مولکول‌های درون بدن، بیگانه تلقی شده و به اشتباه مورد حملهٔ دستگاه ایمنی بدن قرار می‌گیرند. به این ترتیب علیه سلول‌های خودی پاسخ ایمنی ایجاد می‌شود و دستگاه ایمنی به مبارزه با آن‌ها می‌پردازد.
علل بروز این اختلال در دستگاه ایمنی بدن هنوز مشخص نیست. با این حال، این واکنش ممکن است در اثر تولید نابه‌جا و نامتناسب پادتن‌هایی باشد که علیه مولکول‌های سطح سلول‌های بدن بوجود می‌آید.
این بیماری می تواند هر قسمتی از بدن رامختل کند ، اما یک علامت شایع بسیاری از بیماریهای خود ایمنی التهاب است. موسسه ملی بهداشت (NIH) بیش از 80 بیماری خود ایمنی شایع از جمله آسم ، بیماری کرون ، سندرم گیلن باره. ، مولتیپل اسکلروز یس(ام.اس) ، میاستنی گراویس ، پسوریازیس ، آرتریت روماتوئید ، و بعضی از انواع سرطان ها .,,,,,. را فهرست کرده است.
دکتر اچ. اریک خو ، رئیس مرکز VARI برای ساختارزیست شناختی و کشف دارو ، به همراه همکارانش نشان داد که کلروکین موجب سرکوب التهاب از طریق فعال سازی مسیر سیگنالینگ گلوکوکورتیکوئید می گردد. کورتیکواستروئیدها به استروئیدهایی گفته می‌شود که در بخش قشری غده فوق کلیوی ساخته می‌شوند. گلوکوکورتیکوئیدها مانند کورتیزول نقشهای مختلفی در بدن دارند از جمله کاهش التهاب، تخفیف واکنشهای ایمنی، تاثیر بر متابولیسم و افزایش قند خون .
آنها از جمله قوی ترین و موثر ترین عوامل در درمان التهاب و بیماریهای خود ایمنی هستند.
گلوکوکورتیکوئیدها ی مصنوعی برای درمان آسم ، آلرژی ها ، و آرتریت روماتوئید ، استفاده می شود. از آن جا که گلوکوکورتیکوئیدهابا برخی از مکانیسم های غیر طبیعی در سلول های سرطانی نیز تداخل دارند بنابر این در دوزهای بالا برای درمان برخی سرطانها مانند لوسمی و لنفوم استفاده می شود.
در دوزهای درمانی ، گلوکوکورتیکوئیدها می تواند طیف وسیعی از عوارض جانبی ناتوان کننده از جمله دیابت ، پوکی استخوان ، آتروفی پوست ، و تاخیررشد ی داشته باشد.
پژوهش VARI ،تنظیم غیر منتظره سیگنالینگ گلوکوکورتیکوئید هارا بوسیله عملکرد لیزوزو م نشان داد.
لیزوزوم‌ها کیسه‌های محتوی آنزیمهای هیدرولاز اسیدی یک غشایی هستند. غشای لیزوزوم شبه غشای پلاسمایی است ولی مقدار لیستسن آن زیادتر و ضخیم‌تر از غشای میتوکندری است و قابلیت تلفیق با غشاهای دیگر از جمله وزیکول‌های آندوسیتوزی را دارد که علت آن زیاد بودن لیپیدهای غشایی است.

لیزوزومها در سلولهای گیاهی ، جانوری و تک سلولی‌ها وجود دارند. لیزوزومها را در حکم کیسه‌های خودکشی و یا نارنجک درون سلولی می‌نامند که تخریب غشای آن می‌تواند موجب تجزیه مواد و اجزای درون سلول و در نتیجه لیزوزومها از غشا و ماده زمینه حاوی آنزیمهای مختلف تشکیل شده است.
محققان دریافتند که می توانند اثر کلروکین را بوسیله مهار لیزوزوم ها در سلول تقلید کنند.
آنها بر این باورند که توسعه درمان های جدید برای درمان التهاب و بیماری خود ایمنی شامل استراتژی هایی است که ترکیب هر دو مهار کننده گلوکوکورتیکوئید و لیزوزوم هارا شامل می شود.
محققان VARI می گویند: ما تا یک زمانی می پنداشتیم که هم استروئیدها وهم لیزوزومها بر سیستم ایمنی بدن اثر می گذارد ، اما نمی دانستیم که آنها با هم عمل می کنند .
در حال حاضر مسیر در حال رشد روشنی برای انجام پروژه های مهار کننده های گلوکوکورتیکوئید و لیزوزوم ،به منظور توسعه و بهبود اثر بخشی و قدرت اثر کلروکین به عنوان یک عامل درمانی را پیش رو دارند.
تمامی حقوق این خبر متعلق به سایت ام اس سنتر میباشد و انتشار خبر بدون درج نام ام اس سنتر غیر مجاز میباشد

ترجمه از: همدم
http://hamdam2002.tk/


منبع:
http://www.sciencedaily.com/releases/201...155616.htm
باور نکن تنهایی ات را تا یک دل و یک درد داریم
 تشکر شده توسط : fireboud , هانیه , maya , esmaeil , neghar , somaye_602000 , نازلی , earth , hamid , Asal368 , sami , sar100 , najva , setareh17 , sargol , reihane , n.gh , yummy , sooorooosh , zohrevand , sib , elham 66 , movahedi , AVID2000 , ماه , آسو , عمومهربان , Hasty
#2
icon_biggrinبه حق چیزهای نشنیده!
 تشکر شده توسط : sar100 , movahedi
#3
مرسی همدم جان ازاطلاعاتی که به ما میدی
حرف هایی هست برای نگفتن و ارزش عمیق هرکس به اندازه حرف هایی است که برای نگفتن دارد.
 تشکر شده توسط : movahedi , Hasty
#4


کلینیک آنلاین فوق تخصصی روماتولوژی
كلروكين و هيدروكسي كلروكين

.jpg   634524891778332311.jpg (اندازه: 42.04 KB / تعداد دفعات دریافت: 2)
این دارو جزو داروهای تعدیل کننده سیر بیماری می باشد
.این دارو به چه اشکالی در بازار وجود دارد؟

هيدروكسي كلروكين به شکل قرص های 200 میلی گرمی است که بصورت 2 عدد و كلروكين بصورت قرص های 150میلی گرمی است که مصرف آن بصورت روزی یک عدد می باشد.همچنین میزان مصرف آن با توجه به نظر پزشک متخصص قابل تغییر است.

2.چرا براي بیمار «كلروكين[1]» تجويز می­شود؟

در ابتدا كلروكين و هيدروكسي كلروكين به عنوان دارو‌هاي ضد مالاريا تجویز می شدند، ولي در درمان بعضي بيماري هاي روماتيسمي از جمله آرتريت روماتوئيد نيز مؤثر‌ند. این داروها فقط علائم بیماری را ازبین نمی برند بلکه بر روی سیر بیماری نیز تاثیر دارند.اين دارو ها سبب كاهش التهاب، درد و خشكي مفاصل مي‌شوند.

3.بهترین زمان مصرف دارو چه موقعی است؟

قرص كلروكين را بايستي همراه يا بعد از غذا مصرف كنيد.

4.چه مدت طول مي‌كشد تا اثرات دارو ظاهر شود؟

به طور متوسط 3ـ2 ماه طول مي‌كشد تا اثرات دارو ظاهر شود.

5.عوارض جانبي احتمالي دارو چيست؟

كلروكين يكي از با سابقه ترین و بي‌خطر‌ترين دارو‌هايي است كه در درمان آرتريت رومائيد بكار مي‌رود. اگر چه برخي بيماران از اختلال هضم غذا، سر‌درد يا جوش‌هاي پوستي يا كهير شكايت مي‌كنند. يكي از عوارض احتمالی كلروكين و یا هیدروکسی کلروکین عوارض چشمی است كه پس از مصرف طولانی مدت ممکن است رخ دهد که ناشی ازرسوب دارو برروی قرنیهاست. این عارضه باکاهش و یا قطع دارو کاملابرطرف میشود. در موقع مصرف دارو علائمی مانند تاری دید وحساس شدن به نو ررابه پزشک گزارش دهیدتا معاینات لازم را از چشم شما بعمل آورد. دربیمارانی اتفاق می افتدکه مقادیر بیشتر دارو را برای مدت طولانی مصرف می کنند و یا بیماری های زمینه ای مانند بیماری کلیوی یا کبدی دارند، معاینات قسمت عقب چشم یعنی شبکیه لازم است. عوارض نادر دیگر شامل نازک شدن مو،زنگ زدن گوشها، سفیدشدن پوست ومو وضعف عضلانی می باشد.در زمان مصرف دارو از تماس با نور آفتاب پرهیز شود.

6.آيا در زمان مصرف اين دارو نياز به كنترل و مراقبت خاصي هست؟

براي كم كردن احتمال ايجاد عوارض جانبي، مقدار دارو نبايد از حد معيني در روز بيشتر مصرف شود ( معمولاً يك قرص در روز). پزشک شما در دوره های زمانی معاینه لازم بالینی و آزمایش ها را انجام خواهد داد.

7.آيا هم­زمان مي‌توان از دارو‌هاي ديگر هم استفاده نمود؟

مصرف همزمان دارو‌هاي ضد التهاب بايد ادامه يابد. اغلب دارو‌ها را نيز مي‌توان هم­زمان استفاده كرد. در صورتیکه تحت درمان با داروی سایمتیدین[2] هستید پزشک خود را آگاه کنید.

8.آيا اين دارو بر حاملگي و شير‌دهي اثر مي‌گذارد؟

با توجه به مطالعات اخیر صورت گرفته مصرف این دارو عارضه جدی را در جنین و یا در شیر دهی نشان نداده است،لذا در صورت شدید بودن بیماری ممکن است مصرف این دارو در دوران بارداری و یا شیر دهی تجویز شود

9.آیا مصرف روزانه کلروکین و هیدروکسی کلروکین در بیماری که عوارض پوستی و چشمی در وی ظاهر شده است باید ادامه یابد؟


خیر. پس از خاموشی بیماری و یا شروع عوارض جانبی احتمالی، می توان بر حسب شرایط بیمار و عوارض دارو، دوز دارو را به یک روز در میان و حتی هفته ای یک بار تقلیل داد (این دارو نیمه عمر 61 روزه در بدن انسان دارد).
10.آیا کنترل دوره ای این دارو از نظر عارضه چشمی توصیه می شود؟
ایجاد عارضه چشمی ناشی از این دارو بعلت دوز تجمیعی بالای دارو و نیز در در سنین بالا بیشتر است.لذا ضروری است بیمار تحت با کلرکین حداقل هر شش ماه و نیز در بیمار تحت درمان با هیدروکلرکین هر یکسال یکبار تحت بررسی و نیز معاینه قرار گیرد.

منبع : کلینیک آنلاین روماتولوژی




اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : movahedi , Hasty
#5
چه آشنا مي زنه اين قرص!!!... من 2 ساله روماتيسم دارم و اين دارو رو مصرف مي كنم..wink2
هزار مرتبه بیماری از سلامت به
تو گر کنی قدمی رنجه بر عیادت من...
 تشکر شده توسط : movahedi
#6
کلروکین!نامش برامن هم آشناست
#7
بابا دیگه از این مقالات پزشکی بی صحاب تر تو دنیا وجود نداره. چند سال بود گیر داده بودن به این گروه استاتین ها بیاین بخورین اصلاً کلاً ام اس رو کون فیون میکنه . هی گفتن هی الکی ملت رو دلخوش کردن. آخرشم هیچ جوابی نداد . 5 تا مقاله تو همون سایتی که مغعرفی کردم منابع پزشکی رو از اونجا بر مبدارم نوشته بود در مورد همین استاتین ها گفته بود تاثیر خاصی مشاهده نمیشود.
بعدش حالا گیر دادن به این داروی ضد مالاریا. یهو مثلاً چند تا پزشک اون کله دنیا جو میگیرتشون به یه مریض ام اس این رو میدن بعد اسمش رو میکنن مقاله برای مطرح شدن اسم دپارتمانشون و خودشون این رو میدن بیرون.
آقا شما برید تو سایت سازمان غذا دارو آمریکا هر اتفاقی که داره میوفته اونجا داره بررسی میشه. چرا الکی هر جا یه خبر میبینید نقل میکنید ؟در صورتی که اصلاً منبع معتبر نیست.
[تصویر:  43679430772591471299.gif]



 تشکر شده توسط : ehsan 10054 , parisa2011 , niusha
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  شربت سینه ممکن است به درمان ام اس کمک کند esmaeil 35 30,330 2016/12/31, 12:57 AM
آخرین ارسال: Aydanima
  دارو ی آنتی اکسیدان برای درمان ام اس نوید بخش است hamdam 4 7,060 2015/12/03, 09:15 AM
آخرین ارسال: ساسان
  تصویربرداری جدید نانوممکن است منجر به درمان های جدید بیماری مولت hamdam 1 4,989 2015/07/13, 09:05 AM
آخرین ارسال: niloofary
  بهترین ویتامین ها برای کمک به درمان ام اس شيدا رها 12 20,771 2015/06/26, 10:28 PM
آخرین ارسال: مهوش
  هدف دارویی جدید برای درمان مولتیپل اسکلروزیس(MS) و بیماری آلزایمر hamdam 5 7,113 2014/04/01, 03:12 PM
آخرین ارسال: سمیرا
  یک درمان 2500 ساله زندگی من را نجات داد ! warrior 8 7,011 2014/03/31, 09:00 PM
آخرین ارسال: hania
  تأثیر بالقوه دارچین در درمان مولتیپل اسکلروزیس (ام.اس) hamdam 31 41,127 2014/03/24, 10:30 PM
آخرین ارسال: سمیرا
  امید جدید برای درمان MS hamdam 4 7,958 2014/02/21, 07:55 PM
آخرین ارسال: OMG!
  محققان امید تازه ای برای درمان MS ارائه می دهند.(نورو استروئیدها) hamdam 4 8,678 2013/10/04, 12:08 PM
آخرین ارسال: negar7783
  محققان مسیر جدید درمان بیماریهای خود ایمنی و التهابی را کشف کردند hamdam 8 11,660 2013/08/14, 09:25 PM
آخرین ارسال: afk



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست