2012/04/22, 09:31 AM
کی به کیه 120 درصد

چقدر به آینده درمان ام اس امیدوارید؟
|
|||||||||||||||||||||||||||
2012/04/22, 09:31 AM
کی به کیه 120 درصد
![]() ![]() ![]()
2012/04/22, 02:24 PM
راسته راستش من امیدی به درمان ندارم
البته اصلاً بهش فکر نمیکنم به خودم قبولوندم درمانی هم باشه به سن من قد نمیده (من فقط 24 سالمه) سرطان،ایدز،دیابت،فشار خون و ... مگه درمان قطعی داره وقتی تازه فهمیده بودم مریضم از دکتر پرسیدم درمان میشه؟(چشمام شده بود عین گربه هه تو شرک ![]() دکی با اخم گفت مگه فشارخون درمان میشه؟ باهاش بساز کاری به کار تو نداره! ماهم که بساز خداروشکر الان هیچ مشکلی ندارم،هیچی
باور کن:
همیشه خدا جای شکرشو باقی میذاره.
2012/04/22, 10:22 PM
با همه نا امیدی هایی که تا به حال طی کردم...
![]() باز... امــــــــــــیــد دارم ![]()
اگر بدانيد مردم چقــدر به ندرت فکـر مي کنند
هيچ گاه از اينکه درباره ي شما چه فکـر مي کنند نگــران نمــي شويــد . . .
2012/04/22, 11:00 PM
میگن زمستون میره و رو سیاهی به زغال میمونه
![]() زمانهای قدیم چه بیماری هایی وحشتناکی بود که الان درمان میشه پس درمان این هم میاد فقط تو این جریان خیلی ها دوست ودشمن واقعی خودشون و میشناسن بعضی ها قدر سلامتی و زندگی و بیشتر میفهمن بعضی ها به خدا نزدیک تر میشن بعضی ها راهشون و پیدا میکنن بعضی ها هم به چیزی تبدیل میشن که باورشون نمیشه همه از این کوره بیرون میان و هر کس یه شکلی به خودش میگیره اما این روزها رو یادمون نره و از زندگی لذت ببریم و با همه خوب باشیم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ام اس هیچی نیست و به امید خدا از عهده این هم بر میاییم ما هدفها و ارزوهای والایی داریم یه سنگ ریزه جلوش و نمیتونه بگیره ![]() در این خاک, در این خاک
در این مزرعه ی پاک به جز عشق, به جز مهر دگر بذر, نَکاریم...!
2012/04/23, 02:04 PM
تا قبل از این که ام اس بگیرم همه چیز داشتم هرچیزی که میخاستم ... اما انقدر از زندگی ناامید بودم که فکر میکردم هیچ چیزی وجود نداره که خوشحالم کنه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
(2012/04/22, 02:24 PM)زهراجون نوشته است: سرطان،ایدز،دیابت،فشار خون و ... مگه درمان قطعی داره بله داره. من كساني رو مي شناسم كه سرطانشون براي هميشه درمان شده. يعني براي هميشه از جسمشون رفته بيرون. و ديگه نه قرص و نه هيچي براي كنترلش. بهترين نمونه ش شايد لانس آرمسترانگ باشه. بعد اين كه خوب شد(براي هميشه) دكترش بهش گفته اگه مي خواستم اون موقع با تو رو راست باشم بايد مي گفتم هيچ شانسي براي زنده ماندن نداري.يعني صفر درصد تبديل شده به صد در صد شانس زندگي. پيشنهاد مي كنم كتاب سرطان بهترين رويداد زندگي من- انتشارات جيحون رو بخونيد. اين كتاب به هر كسي كه هر بيماري داره خيلي كمك مي كنه. پس حالا كه سرطان درمان قطعي داره، ام اس هم ان شالله درمان قطعي داره. فقط علم انسان هنوز به اونجا نرسيده. يه روز مي رسه. به آرمسترانگ و خيلي هاي ديگه هم گفته بودن سرطان درمان قطعي نداره. ولي چرا همه چي برعكس شد...
من صبورتر از هر لحظه ای چشم به راه روزهای آینده ی نیامده ام!
2012/04/23, 06:02 PM
روزی که مادر من ام اس گرفت حتی دکترا نمیشناختنش به خاطر همین خیلی زود افتاد ولی الان می بینم بچه ها اصلا ضربه ای از ام اس نخوردن مطمئنم یه روز کاملا از بین میبرنش و اون روز دور نیست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
2012/04/23, 06:37 PM
خدا هیچ دردی رو بدون درمون نیافریده. فقط می خواد ماها با امید بریم دنبالش بگردیم. دوستای من هیچ وقت ناامید نباشین.
![]() ![]() ![]() ارزش ماورایی هرکس، به اندازه حرفهاییست که برای نگفتن دارد...
2012/04/24, 10:45 AM
من به درمان قطعی امیدوارم
![]() ![]()
2012/04/24, 12:15 PM
من همیشه به درمان قطعی فکر کردم نه کنترل بیماری
![]() و خوشحالم که بهش رسیدم. آینده برای من زمانیست که روش درمانیم را جهانی کنم. ![]()
من هم ام اس داشتم.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
2 مهمان |