(2013/03/19, 12:08 AM)احسيني نوشته است: چند چيز طبع را خنك ميسازد: سيب سبز(نه ترش)- آلو سياه(يا زرد)- خيار تخم دار- كاسني- كاهو"
حديث:
امام صادق ع:
سيب سبز درون را خنك ميسازد و تب را ميبرد. عناب و سنجد تب را ميبرد.(العناب يذهب الحمي) كاسني و بنفشه تب را ميبرند.
امام كاظم ع:
آلوي تازه نيز حرارت را خاموش مي كند و صفرا را فرو مي نشاند.
در كتب گياهان دارويي اين گياهان نيز (علاوه بر اقلام فوق) خنك كننده و صفرا برند:
طالبي- هلو- كاهو- سنجد- انار- ازگيل- زالزالك- خرمالو- زردآلو- هليله ها(سياه-زرد-كابلي)- كدو - داروي سيد ادويه(بهترين)- دوش با آب متمايل به سرد.
ادويه جات حرارت بدن را بالا ميبرند كه بايد اجتناب شود.
شكم اگر چند بار در روز كار كند بدن خنك ميشود.
ماليدن خمير سدر + ماست به بدن و شستن بعد از نيم ساعت مفيد است.
دوستان عزيز غذاهاى گرم براى بيماري ما مفيد هست که هممون مى دونيم .ولى گاهى اوقات اين غذاها حرارت بدنمون رو بالا مي بره و غذاهاى خنک تعادل رو برقرار ميکنه.علاوه بر غذا ها وسبزيجاتى که دوستمون نوشته اگه کسى نوشيدنيها وغذا هاى خنک ديگه اى رو مى دونه ممنون ميشم بنويسه
به جهان خرم ازآنم که جهان خرم از اوست/ عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست