2012/05/08, 11:30 AM
salam farnaz joon man ba pishnahadet kamelan movafegham kheily alie kheily khosh migzare ta hava bishtar garm nashode berim
پيشنهاد شما براي هماهنگي بهتر ديدارها
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2012/05/08, 11:30 AM
salam farnaz joon man ba pishnahadet kamelan movafegham kheily alie kheily khosh migzare ta hava bishtar garm nashode berim
2012/05/08, 11:56 AM
اگه کسی برنامه سفر داره میتونه برنامشو به یکی از اعضای هیئت مدیره یا مدیران ارائه بده
پس از تایید از طرف هیئت مدیره ، حتی خودش میتونه مدیر تدارکات اون دیدار یا سفر باشه
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
2012/05/08, 12:45 PM
خداييش دوستان سنگ تموم گذاشته بودند انقدر كه جاى هيچ پيشنهادى نميمونه ، دست همگى درد نكنه
هيچگاه اميد كسى را نا اميد مكن شايد اين تنها دارايى او باشد
2012/05/10, 10:11 AM
خوب منم تو جمع خودتون راه بدید........دلم غصه داره...........شما که شماره همراهمونو دارید...یه اس ام اس بدید که از غافله عقب نباشیم
شانه ات کو ؟
دنیایم باز به هم ریخته ...
2012/05/10, 10:15 AM
سیمین جان تمام دیدارها حداقل 15-20 روز قبل در سایت اعلام میشه و در تابلو اعلانات هم قرار میگیره
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
2012/05/15, 01:44 AM
خیلی کار خوبیه ولی اگه میشه سفرهارو تو تهران یا یکم نزدیکتر قرار بذارید که منم بتونم بیام
دوباره سیب بچین حوا.....
بگذار از اینجاهم بیرونمان کنند روزگاریست که شیطان فریاد میزند ادم پیدا کنید سجده خواهم کرد.....
2012/05/15, 07:27 AM
(2012/04/12, 07:52 AM)بنده خدا نوشته است: سلام به دوستان و بزرگوارانی که برای بهبود حال مبتلایان و آشنایی دوستان مبتلا با هم و بالا رفتن سطح آگاهی در خصوص بیماری زحمت میکشن و تدارک دیدار اعضاء رو میدن. یک پیشنهاد دارم برای راحتی و مساعدت به دوستانی که دوست دارن از شهرهای دیگر در این دیدارها حضور داشته باشن ولی شاید به دلایلی نتونن تشریف بیارن. شکر خدا جمعیتمون کم نیست می تونیم از فضای مجازی بیرون بیایم ماهانه پولی جمع کنین و یک مکان برای جمع شدن و دیداردوستان تهیه کنیم .
2012/06/17, 08:06 PM
[size=medium][color=#0000CD]SGHL ,OSJI KFHADN
بالسلام وخسته نباشید دیدارها در بوستانهای مختلف برگزار شود من معین با تعویض جواد اومدم وعکسهای دیدار دوم بوستان گفتگو را دریافت نکردم. با تشکر نام کاربری قبلی معین
2012/06/17, 11:46 PM
اگه میشد آدرس و زمان دیدار ها رو با پیامک میفرستادید چی میشد کلی کلاس داشت...
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم , موجیم که آسودگی ما عدم ماست ....
2012/06/18, 01:49 AM
به نظر منم قشنگه که دیدار به صورت دعوتی اعلام بشه ؛ اما پیامک برا سایتی که امکان درآمدزایی نداره ، خب یه ذره باید سخت باشه . مگر اینکه هزینه هاش رو خودمون تامین کنیم . اما همون دعوت از طریق پیام حصوصی ام به نظر من خیلی خوبه
Peace begins with a smile
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
1 مهمان |